Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
Nándi123 #5257 üzenetére
Figyelj, az emberek egy része egy rajzzal bizonygatta hogy ott van egy lyuk és mikrofon, én fotóval és videóval cáfoltam hogy nincs ott sem lyuk se sem mikrofon.
Páran jelezték hogy nem látnak ott semmit (pedig nézd meg mekkora lyuk van alul és felül). Volt aki mikroszkóppal sem tudta biztosra mondani hogy mi az.Itt van egy mikrofon teszt eredménye:
Samsung members alkalmazásban lévő teszt program. Az én készülékemben nincs 3. mikrofon így nálam sem a lencsevédő, sem a tok nem fogja befolyásolni a 3. (nem létező) mikrofon hangját.
Egyébként a teszt során mutatja hogy hova kell beszélni
-
Zsoltg4s
tag
válasz
Nándi123 #5113 üzenetére
Galaxy store-ban fent van a Huawei Health.
Onnan letöltöttem és gond nélkül csatlakozott a Watch Gt2.
Viszont az óra menüjéből eltűnt a fotózás lehetősége. Így marad távolról az időzítés, vagy az S Pen.
Mielőtt használatba vettem Samsung telefonnal, előtte eltávolítottam a Huawei P30 proról. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- Külpolitika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest