Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fjudors
aktív tag
amikor kiadják, akkor itt lessz
nem értem, miért kell minden hónapban ezen izgulni..
link -
kutga
félisten
Hölgyek/urak!
Jött már decemberi update xeh-ra? Nálam még november 1. a biztonsági szint.
-
gretzky77
veterán
-
Bagoly01
senior tag
Hát nem tudom miért hittem azt hogy lesz a dobozban tok, de nincs.
Előre meg nem vettem hozzá... -
Nagyfejű
aktív tag
Köszönöm
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok!Képernyő képet hogy lehet csinàlni?Előre is köszönöm.
-
Bagoly01
senior tag
Nem rég hívtak hogy nem tudnak adni Buds 2-őt. Live-ot ajánlottak helyette.
-
Egy ideig még nem váltok S21FE-re: 769 euróért lesz beszerezhető, ami 283 ezer forintnak felel meg
-
Vandie
tag
Sziasztok! Telekomnál lejár a hűségem így hosszabbítással gondolkozom egy ilyen telefonon. Egy S10-et váltana, a frissítések miatt agyalok a váltáson. Szerintetek mennyire jó ötlet? Az S10-em már irtó gyorsan merül, az utóbbi 2 hónapban erős visszaesést tapasztalaok valamint a Samsung okosórám is rendszeresen lecsatlakoztatja. Van valami kényelmetlensége, hibája ennek a verziónak vagy jó vételnek számítana?
-
Badboys
őstag
Augusztus óta rossz volt az samu óra szenzora. 4 alkalommal ment a szervízbe minden alkalommal mellékelni kellett a számlát és a garancia papírt.
-
fjudors
aktív tag
válasz
TODI1111 #849 üzenetére
nem vitatkozunk.
de garancia továbbra sincs.
samsung...
aki csak jótállási jegyet fogad el, amikor a számlának is elégnek kellene lennie..szavatosság a 300 forintos vízipisztolyra, de talán még a kinder meglepetésben lévő játékra is van
a termékért fizetve lett, ott az ára a számlán.A teljes számla végösszege kedvezményes az értékével megegyező összeggel..nem ajándék, promóciós kedvezmény.(„természetben nyújtott árengedmény")
de szavatosság az ajándékra is jár... -
ACE-
addikt
válasz
TODI1111 #849 üzenetére
OK, ezt mondják, kérdés hogy ez jogszerű-e... Feltornásszák a vásárlási kedvet csupán azért, mert egy terméket ajándékba adnak, ami lehet hogy selejt, és csak azért adják mert amúgy is értéktelen... és semmilyen kötelezettségük nincs rá, ez szerintem kissé meredek... hiába van ingyen, az nem ajándék, hanem a vásárlási kedv növelésére van adva.
-
TODI1111
veterán
Bocsi nem vitatkozni akarok, mert lehet, hogy valóban neked van igazad.
Én csak azt próbáltam leírni amiről engem tájékoztattak a samsungnál. A lényege az volt, hogy akár nulla forint akár valamilyen összeg amit aztán minuszolnak, vagyis a termékért nem fizetek semmit arra nem vonatkozik sem garancia sem jótállás. Vagyia ha azt beviszed ha elromlik , csak fizetősben javítják.
-
fjudors
aktív tag
válasz
TODI1111 #844 üzenetére
össze-vissza kevered a fogalmakat.
garancia nem létezik.jótállás 10000 HUF felett
ez nem ajándék, hanem termékkapcsolt kedvezmény (a kedvezmény mértéke megegyezik a füles árával a Tab vásárlása esetén->Tab+füles együttes vásárlása esetén a végösszeg a füles érésé megegyező összeggel kevesebb)
a fülesre nem 0 forint van feltüntetve, vagy ajándék
szavatosság jótállás nélkül is van.
egybecsomagolt tartozék-> mindegy, hogy a gyárban, vagy a forgalmazó rakha össze.promóciós ajándék-> tartozék
-
TODI1111
veterán
"a töltőre is jár,ha tartozék...a fülesre is, ha tartozék."
Igen , abban az esetben ha a megvásárolt termékkel egy csomagolásban hozzák forgalomba. Tehát a telefon dobozában a készülék mellett van forgalomba hozva. Amennyiben külön tétel akkor már más szabályok vonatkoznak rá.
A lényeg, hogy engem úgy tájékoztattak (nevezzük bárminek, ajándék, tartozék) amennyiben egy termék 0 forintba kerül nem jár hozzá garancia.
Az új, sávos jótállás lényege:
A 10-100 ezer forintért megvásárolt termékekre legalább 1 év jótállást kell vállalni.A 100-250 ezer forintért megvett termékek esetében legalább 2 év a garancia.A 250 ezer forintnál drágább termékek esetében pedig minimum 3 év a jótállási idő. -
-
fjudors
aktív tag
-
vihartigris
őstag
Ingyen termék és garancia témához.
Garancia a magyar jogban nincs (az csak a köznyelvben van), ami van az a jótállás és szavatosság.
Ami a lényegi különbség az a bizonyítás oldala.
Szavatosságnál a vevőnek kell bizonyítani az igazát míg jótállásnál az eladónak. -
etooo
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #830 üzenetére
Samsungnak Samsung, mert a gyártót terheli, viszont neked kell bizonyítanod, hogy gyárilag hibás volt.
#831Bagoly01: a konkrét esetet nem néztem, csak a kötelező garanciára reflektáltam, hogy az azért nem úgy van.
De jogos, itt nem ajándékról van szó, csak kedvezményről, így nyilván jár rá a gari ugyan úgy. -
Bagoly01
senior tag
Ugye az MM-ben 170 ezer galaxy buds 2-vel együtt a készülék.
Kérdésem az lenne hogy van itt olyan aki tudja,
adnak a fülesre külön garit vagy sem?
A fülest nem tartanám meg, inkább eladnám. -
TTomax
félisten
Nem az erejével van baj,hanem azzal hogy ugyanannyit fogyaszt mint az SD865 és közben jobban merül a vele szerelt telefon...nincs létjogosultsága a felhasználó szempontjából,semmi előnye az SD865el szemben... a gyártók persze nyomni fogják,naná,nekik olcsóbb...
Nekem egy csalódás volt a 778,sokkal többet vártam tőle fogyasztás terén.
-
Az exy2100 azért egy kicsivel jobb lett mint az exy990
És az sd 888 meg az exy 2100 között nincs akkora különbség mint a 865 meg a 990 közöttHa a fogyasztás a melegedés és a teljesítmény a szempont akkor csak az alábbi procikat venném
Sd 865, 870, 778
Dimensity 1200
A13, 14, 15 -
kekedi
senior tag
Sziasztok.
Szerintetek érdemes várni az S21 FE re? Vagy inkább vegyek S20 FE t? Mindig olvasom hogy a snapi jobb. (mert ugye úgy néz ki, hogy a 21es exynos lesz) Ennyire észre veszi egy átlag felhasználó is?
-
kissati66
tag
A 4G-s Snapdragonosban tudtommal ugyanaz a SOC van, mint az 5G verzióban, tehát azzal is kell működnie. Az alkalmazást felrakhatod a Playstore-ból is, de amint írtam a linkelt oldalon, azzal a verzióval az alkalmazáson belül nem lesznek beazonosítva a telefonszámaid (ha jól emlékszem, EU-s követelmény miatt van így). Ja és rosszul tudod, az 5G verziót forgalmazzák hivatalosan Európa bizonyos országaiban, de többek közt pl. Magyarországon nem.
-
ACE-
addikt
válasz
kissati66 #803 üzenetére
Nekem sima S20 FE van, az 5G-sben (ami tudtommal hivatalosan nincs is forgalmazva Európában) más proci van, lehet hogy amiatt alkalmas hívás rögzítésre, de azért kipróbálom... Vagy már valaki más is jelezte a Snapdragon-os, 4G-s verzióval is megy? Hallatszik az ellenoldal is?
Most nézem hogy ezt playstore-on kívülről kell külön alkalmazásként felrakni, mi szavatolja hogy a hangfelvételek, hívások, vagy bármi a telefonomról nem kerül át a fejlesztőhöz? Milyen engedélyeket igényel?
-
kissati66
tag
válasz
vihartigris #791 üzenetére
-
ACE-
addikt
A Onedrive-os szinkronizálást nem lehet úgy csinálni mint Android10-en volt? Hogy a képeket külön könyvtárba rakja, hogy Screenshot, Screen Recordings, Camera?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Dark Souls sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest