Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabri
csendes tag
Én is a Nova Launchert használom. Ami nekem talán a leghasznosabb, hogy az asztalon a képernyőrács akár 12x12 is lehet. Vagy a mappák ikonjai milyen elrendezésben legyenek, milyen színű és méretű legyen az ikon neve. Az ikonok formáját is tudom állítani. A dupla koppintás az asztalon más appot indít el, mint a 2 ujjas csúsztatás fel, vagy le. Az ikon sarkában az értesítésjelvény lehet pötty, szám, vagy akár kis kép (pl. aki az üzenetet küldte), stb, stb... Töltsd le, próbáld ki szerintem.
-
ribizly
veterán
Sokmindent. Pl. minden átmérezhető. Vagy pl. az ikonok kaphatnak többféle gesztusvezérelt funkciót. Az animációk és a gesztusok sokkal részletesebben testreszabhatóak. Meg ilyenek.
Az már egy más kérdés, hogy a OneUI-al nem nagyon működik minden rendesen, de ez gondolom szándékosan van így a Samsung részéről. -
Dilikutya
félisten
Ezek pont azok, amiket tudok nélkülözni.
Telefotó lehet csak 8MP, de optikai zoomos. Az ujjlenyomatolvasóval nincs bajom, nekem elég gyors és pontos, vizes vagy kiázott kézzel van csak problémája. Ennyi kompromisszumot simán bevállalnék egy 2/3 áras telefonért az S22/S23 szériában is.
-
Dilikutya
félisten
A főkamera és a széles ugyanaz, mint az S20-ban, az SoC szintén. Exynos 990 és Snapdragon 865 is volt a fő modellben. A kicsit kevesebb RAM jelentéktelen.
wanted5 #1246: Igen, van S23+, ekkora is talán, viszont nem egy árkategória a kettő. A FE jóval olcsóbban jött ki mint az S20, ide egy S22FE kéne.
-
JLaszlo333
csendes tag
Természetesen van rajta zár. Ameddig a hívás gomb be volt állítva gyors gombra addig az aktív tárcsázóval vettem elő rendszeresen, sőt nyomkodtam a zsebemben a gombokat...... Ezt kikapcsltam ezért. Most a Lockwatch küldi folyamatosan az üziket, hogy valaki megpróbálta feloldani a telót..
-
-
ACE-
addikt
Valakinek működik rendesen a Onedrive képszinkronizálás? Ez összevissza csinálja nem jöttem rá a logikára. Ugya bárhonnan nyitom meg mindig a Galéria szinkronizálás jön be, de egyszer a Képek/Filmtekercs-be, egyszer a Sasmsung Galéria/DCIM/Camera-ba rakja a képeket, ill. screenshot-okat. Annak ellenére hogy a Viber képek nincsenek bejelölve, hogy azokat sync-elni kell, a Filmtekercs-be bekerülnek... szóval nem értem.
-
JoHn123
tag
Ez a kozelsegerzekelo mennyire gáz a gyakorlatban? Telefon vasarlasa elott vagyok, eddig ez tunt a legjobbnak, de volt mar olyan telefonom amin ez igen ocskan mukodott (xiaomi mi mix 2s), na azt szivesen falhoz vagtam volna parszor mikor a fulemmel ossze nyomkodtam a kijelzot.
-
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem én csináltam, hanem a telefon, mint "érzékelés". De gyanús hogy ha már a telefon a fejemet bevilágítja és úgy csinálja az "érzékelést" akkor már alapból egy egész világos képet néz és nem bele a sötétbe pl. így ugye felveszi a fényerőt.
Mindenesetre ez valami bug lehet. -
Slapy
aktív tag
Nekem elég sűrűn előfordul az hogy zsebből kivéve azt látom a tárcsázó nyitva és be van írva vagy 20 szám.... Pedig aktiv a véletlen érintés el elleni védelem. Aztán a "kedvencem" még, hogy feloldom a telefont fogom a kezemben és 2-3szor bejön a fenti védelem csúszkája....
-
s4hu|SyD^
addikt
Nekem is nagyon sokszor benyomódik a zsebemben, akkor megy a Youtube meg ilyenek.
Csak akkor gáz ha mondjuk a média hang a maxon van. Volt, hogy unokatesómnak küldtem a lokációm percenként.
Ki kéne venni sok mindent, hogy talán ne legyen ilyen. Smart Lock-ot pl. nem akarom a Mi Band miatt.
-
kissati66
tag
A 4G-s Snapdragonosban tudtommal ugyanaz a SOC van, mint az 5G verzióban, tehát azzal is kell működnie. Az alkalmazást felrakhatod a Playstore-ból is, de amint írtam a linkelt oldalon, azzal a verzióval az alkalmazáson belül nem lesznek beazonosítva a telefonszámaid (ha jól emlékszem, EU-s követelmény miatt van így). Ja és rosszul tudod, az 5G verziót forgalmazzák hivatalosan Európa bizonyos országaiban, de többek közt pl. Magyarországon nem.
-
-
osonte
őstag
Sajnos Gmail probléma. Én már azon lepődök meg ha időben érkezik meg egy email. Ugyanazt az emailt én mondjuk 1 óra késéssel kapom (A72), feleségem másnap reggel kapja (A71). Annak idején Xiaomi telefont is adtunk el ez miatt, de nem a telefon volt a hiba. Ja és nem minden email késik, random jelleggel működik. Mondjuk, ha éppen egy fontos emailt vársz, akkor gáz!
-
Badboys
őstag
Sejtettem, hogy nem egy időben és nem egy helyen éltünk és élünk. Úgyhogy nem vitatkozunk.
Dilikutya: Hidd el én sem akarok cserélni szoftvert sem romot alapjában semmit, de nem azért mert olyan jól eltalálta a samu. Tudod az akkori romok, ha mókoltak is voltak nem hülye emberek csinálták. Amint jelezték a gondot a használók, javította. Ma a samunak jelezhetsz bármit körbe rögi a fejed. Ma viszont tesznek az igényeidre és a főleg a véleményedre. Ámen részemről ennyi. Az hogy nekem más a véleményem a samu termékekről az legyen az én bajom gondom.
-
Steve0514
csendes tag
Próbáltam, de azon kívül, hogy nem crop-ol bele más különbséget nem nagyon tapasztalok.
Itt van még egy 'bónusz' videó: link
Érdemes egészen 17:44-ig szemügyre venni a különbségeket. Az előző hozzászólásomat illetően tartok attól, hogy csúnyán lehúztam az ultra-wide képességeit az SD-nek, de ez a videó a mentségemre szóljon. Nem tudom mi mást mondhatnék... mérhetetlenül csalódott vagyok. -
s4hu|SyD^
addikt
Nem állítom, hogy nem a szemem csal. Majd nézek régi S7E képeket Google Photos-ban PC-n. Nekem elmosottaknak tűnnek a képek(színek főleg) amit az S20 FE-vel csináltam. De lehet én csinálom rosszul, mert itt linkeltek be pár FE képet és azok szép élesek voltak. Ez pl. telefonon nézve nem feltűnő, de PC-n igen 4k 31,5" monitoron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest