Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Leköszönök a csoprtból, a telefon hamarosan új gazdára fog találni, párom más márkára tért át.
Hosszú, problémamentes használatot! -
Aryon87
félisten
Heyho! Megint én
Itt is megkérdem.
Szeretnék segítséget kérni, szeretném visszatenni a 11-es droidot. Mit és hogyan? Ha lehet persze..
Ma megint önálló életre kelt a telefon a melós gatyában, most 2 percre zárta ki páromat.. Eléggé morgolódik a teló miatt... -
Aryon87
félisten
válasz
ribizly #1103 üzenetére
Mi se kaptuk meg még a márciusit.
De anélkül is merül, igaz a munkahely is közrejátszik + a Droid12 bugja is, ami miatt a kijelző időnként feléled a zsebben. Droid11 alatt ilyen nem volt.
Sőt, az ujjlenyomatolvasó is szarabb lett szerintem. Többszöri nekifutásra megy a feloldás, az én ujjamat meg nem is akarja beolvasni. Korábban ezzel szintén nem volt probléma.Ha már bugok. Valaki tud arra magyarázatot, miért áll le az insta sztori nézés közben? Van egy influenszer, akit párom követ s nézi, majd fogja magát a kellős közepén és kifagy az egész vagy kivág az appból.. Kilép, belép s úgy tudja folytatni. Elég idegesítő. Honor20Pro esetén ilyen nem volt nála. Akkuoptimalizáló és egyéb ilyen hülyeségek ki vannak kapcsolva, de úgy se jó.
-
Aryon87
félisten
Belefutottunk egy hibába, mióta a Droid 12 van. Nem tudom, hogy 11 alatt is megvolt-e a funkció (sztem nem), mindenesetre nemrég fedeztem fel. A telefonnak van egy olyan beállítási lehetősége, hogy a kijelzőt nem kapcsolja ki míg nézed azt. Igen ám, de ez azt is eredményezi, hogy ha a zsebben a teló, akkor ahogy érintkezik a képernyő a combbal, azt folyamat felébreszti és ébren is tartja, miközben a feloldásvédelem üzenet aktív. Párom telója tegnap a 8 órás műszakját így dolgozhatta végig, elő se vette a telóját, mert amúgysem szabad. Műszak végére a teló 13%-ra merült emiatt.
Én meg itthon agyaltam, mit is változtattam a telóján (mert kapott egy FR-t a főverzióváltás miatt, Samunál sajnos kötelező lépés) s jutott eszembe hogy ezt a cuccost bekapcsoltam neki. Na most hogy kikapcsoltam, kíváncsi leszek ma is fogja ezt produkálni? Ha nem, akkor ez egy bug lesz.
Megtennétek hogy kipróbáljátok pár óra erejéig, hogy nálatok is csinálja ezt?
Ha jól emlékszem, a zárképernyő beállításában van a kapcsolója. -
Aryon87
félisten
Mekkora gyik az emag... 3 szin maradt: lila, narancssarga, ezek 150k, a feher meg 243k...
Kapjak be -
Aryon87
félisten
Valószínűleg a WhatsApp is ugyanúgy működik, mint a Viber. Csak 1 készüléken futattható azonos telefonszámról.
A dual messenger az pedig ahogya neve is adja, duplázza az alkalmazást, vagyis 2 fiókkal lehet egyidejűleg nyomni. Természetesen a FB Messengerre vonatkozik tudtommal, talán 1x próbáltam régen. -
Aryon87
félisten
Adott a telefon. Van mellé egy Honor Band 5 okoskarkötő. Szeretnék venni egy számlapot, de sikertelen a folyamat. HMS Core legújabb verzó van fent , ahogy a Huawei Healthból is. De mégis azt hiszi mintha nem lenne rajta és hogy telepítsem a legújabb verziót, amit már megtettem. Már töröltem, újraraktam. Semmi. Mi lehet a gond?
-
Aryon87
félisten
Nincs biza. Reggel matekoztam, hogy mi lenne ha váltanék. Tény, a telóm eladásával bukok nem kicsit a körülményei miatt, de egyszerűen nincs mire leváltani. S20Fe attól visszalépés ha úgy nézzük, meg még talán a Mi10T Pro amire cserélhetnék és ennyi a kínálat. Harapott savanyú alma soha, Huawei nincs már, a többi meg kuka..
-
-
-
Aryon87
félisten
válasz
bombibmw #338 üzenetére
Pesti vagyok, csak a Pólus a város másik felén van, nem járok arrafele
Tok már megrendelve, ez a fajta több telefonomnál bizonyított már (P30pro 3x, P40pro csak 2x landolt a földön nemkis szívgörcsöt okozva
sőt, S9+ is esett már pofára egy ilyen tokban), így maradok ennél a tipusnál
Sima üvegfólia jó lehet rá, vagy erre is olyan megy, ami keskenyebb mint maga a kijelző?
Na majd valaki megmondja akinek van, vagy esetleg Te ha felrakod
Képet kérnék majd hogy néz ki + link is jól jönne (de lehetőleg ne a létező legdrágábbat
)
-
Aryon87
félisten
Hey-ho! Szeretnék tippeket kérni, milyen fóliát érdemes feltenni? Ugye most a gyári fingvékony van fent, tartós, vagy hamar lepottyan? Honor20Pro-n 1.5 év után is rajta volt ez a filmfólia, míg pl a P40Pro-n fél nap után lejött..
Tok pedig ez kerül rá hamarosan
+ Aliról rendeltem neki kameravédőt. -
Aryon87
félisten
válasz
ricsike_p20 #320 üzenetére
Hamarabb üt el a kocsi, mint hogy a teló kisüsse az agyam, így emiatt nem aggódok -
-
Aryon87
félisten
Sziasztok! Csatlakozom (igaz nem saját, páromé) egy Cloud Mint példánnyal. Követem a topikot, hogy ne maradjak le a fontos infókról
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest