-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz
rétisün #7612 üzenetére
a "meet kruglov" failed valószínűleg azért van, mert meghalt, az általad linkelt képen lévő "kísérd kruglovot..." pedig az a rész, amikor fusz vele kb. a helikoptertől, a katonák pedig lőnek/üldöznek. Erre biztosan emlékszel. Találkozol a yantari bejáratnál egy fószerrel, illetve azelőtt, mielőtt belépsz yantarba, de ennek nincs jelentősége. Kruglov pendrivejára van szüksége a főszálhoz.
rétisün: Én először, amikor még nem figyeltem a pda-t halva találtam, megölték a katonák, mert nem kapcsoltam időben. Elvettem tőle a pendriveját, elvittem yantarba, és folytattam a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest