Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #27978 üzenetére
Igen, azt kihagytam, hogy én már android 2.3-al vettem. Majd jött a jégkrém szendvics, itt tanultam meg az alapokat. Húú mennyit szívtam vele amikor hazavágtam első próbálkozásra
Aztán próbálkoztam WM 6.5-el, de áruház hiánya révén hanyagoltam, pedig tetszett.
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #27978 üzenetére
igen de fel lehetett tenni rá memóriakártyán a droidot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, újszerű
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ - LENOVO LEGION S7 16IAHV (82TF006UHV)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT16
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT15
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- AM 4 Lapok
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest