Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz golya32 #12990 üzenetére
Én se tudok angolul,de ott egyébként is spanyolul beszélnek. 0 nyelvtudással megyek ki,ott 3-4 hónap alatt annyi rámragad...Addig meg elvállalunk minden munkát. Egyikőnknek van háza,kocsija mégis úgy döntött,hogy kijön velünk pedig 2 gyereket hagy itthon (13évesek)
(#12991) T0rnad0 Köszi szépen Jól emlékszek,hogy te is kint élsz?
(#12996) KSparrow Ha már kint vagyok és bejött,elhelyezkedtem akkor szivesen segítek bárkinek kijönni Bebuktad,mert ott spanyolul beszélnek De viszont komolyan mondtam,ha kint vagyok segítek kijönni
Egy kis telós téma. Mostmár biztos,hogy újra lesz 9300-m És 6151 is jön. Hétfőn adja fel a srác.
Facebook: szerelem a négyzeten
-
-
selenge
tag
win 6.0-s szoftot tudok hazilag 6.5-re frissiteni?
SZIASZTOK, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? - Nyomd meg a CapsLock-ot!! - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!
-
-
csoda120
aktív tag
válasz KSparrow #12987 üzenetére
Akkor ha sikerül elcserélnem, igencsak marad angol menüs, jelenleg inkább nem akarok költeni rá
Hogy,hogy mi lesz? Te híres fényképész leszel. Minolta5 Apuka lesz. Én pedig szerencsét próbálok
Amúgy kint se fogok felhagyni a gyűjtéssel,majd mutogatom a kinti ritka telefonokat itt nektek,had egyen titeket az irigység Amúgy már van is egy álmom. 3-an megyünk ki... Dolgozunk 1-2-3 évet majd közösen nyitunk odakint egy éttermet,kajáldát valamit és a falak tele lesznek vitrinekkel amikben vajon mik lesznek?
(#12988) pszili8 Épp ezért nem akarom itt tölteni a következő évet
-
pszili8
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
Úgy tűnik újra lesz 9300-m és lesz még egy 6151-esem is.
Én otthon valahogy tudok magyar nyelvet varázsolni a 9300-ra?Facebook: szerelem a négyzeten
-
Obito1
csendes tag
Érdekes,hogy "mindenki" most számolja fel a gyüjteményét...Vajon mért?
Eladó mobiljaim: http://hardverapro.hu/aprok/mobil/keres.php?suser=obito1&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
csoda120
aktív tag
válasz KSparrow #12980 üzenetére
Énnekem most sok ritkaságtól meg kellett válnom anyagi okok miatt (6800,7710,N-gage,7380...)
Viszont kaptam pár naja egy 8210-est hibátlanul működik.
Meg eléggé rámozdultam egy 9300 beszerzésén.Viszont nagy dilemmában vagyok Ugyanis ha minden jól megy akkor januárban kimegyek Tenerifére (Kanári szigetek) dolgozni,lakni és nem tudom mikor jövök haza. Sokat agyalok,hogy adjam-e el a gyújteményem és azzal is tudom segíteni a kimenetelem vagy hadjam meg őket
Tényleg amúgy egy akksi élettartama meddig bírja,ha papírral védve vannak a telefonban a csatlakozók?? Mert ki tudja mikor jövök haza,lehet 1 év múlva...Facebook: szerelem a négyzeten
-
KSparrow
őstag
válasz csoda120 #12977 üzenetére
menj a fenébe a kotonszökevénnyel
én csak olvasó modban vagyok, (mondjuk gyakran csekkolom a fórumot) de tényleg kihalt.
jelenleg egy 3510i-t egyediesítek
Ez abban áll, hogy egyelőre áttettem egy fehér házba, ugyebár ez a simának lenne, de sokkal jobban néz ki a fehér led a fehér házban. Meg kaptam mellé egy egyedi előlapot (aztán lehet, hogy gyári, de nekem ink. lefújtnak tűnik) na mindegy, a lényeg, hogy iszonyatosan jól néz ki. kék-fehér, de nagyon komoly.
meg legutóbbi piacozásom alkalmával vettem egy 6822-est, de ezt szerintem meséltem. Most meg nyúzom a 9500-át, egyszerűen imádom, nagyon praktikus. nagy, meg kicsit kezdem unni (már lassan 4. hete használom, ehhez képest 3-4 naponta cseréltem eddig), de nincs semmi ami a nyomába érhetne. N82-vel tökéletes páros
Na mindegy, most majd veszek új elő-hátlapot a 8310-re, a 6510 is kap dokkolót, és a 3310-3510i széria és az 5110-7110 is kapni fog. most csinosítok, újak már nem nagyon lesznek szerintem. amit lehetett, beszereztem. amit még akarok: 6650, N91, 3660, 6630.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
csoda120
aktív tag
válasz Obito1 #12976 üzenetére
Mindenképp szabályba ütközik
Mi van veletek kotonszökevények?? Nagyon kihalt ez a totyik Pedig régebben akár napi 20-30hsz is volt...
De dúrva díszdoboz a QD-nak
[ Szerkesztve ]
-
Obito1
csendes tag
Lenne pár retró és ritka mobilok eladó.
Pl.
Motorola International 1000(!!!)
Nokia 1011
Ericsson GH388
Ericsson T39m
Nokia 9210iÉrdeklődni kizárólag PÜ-ben!!!!
(Remélem igy nem ütközik szabályba)
Eladó mobiljaim: http://hardverapro.hu/aprok/mobil/keres.php?suser=obito1&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Picicicus
aktív tag
Most le kell mondanom uj telefon és a retro kedvenc vásárlásáról,addig használom a 2630as nokiámat,az is retro már kicsit nem?
-
golya32
senior tag
Kell valakinek tesztelésre P990i?
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Obito1
csendes tag
Senkinek sincs ötlete/infója az Alcatel 9109 HA-ról? Azt már kiderítettem külföldi gyűjtők oldalárol, hogy 93-94-re dokumentálják( az enyém 94-es), de egyéb infót alig találtam róla. Eszerint ez egy ultra ritka különlegesség?
-
meroly
veterán
-
Obito1
csendes tag
A Westel hanyas években árusított Westel900 nevezetü SIM-eket???
-
Obito1
csendes tag
Szereztem egy Alcatel 9109 HA-t, hibátlan működőképest, benne egy 1000 éves Westel900-as SIM-el( ), persze már inaktív, de legalább nem kér PIN Kódot... Nem sok infót találtam róla az Interneten, mennyire ritka- értékes ez a telefon??
Fotók:
http://n1.vatera.hu/photos/a5/3a/6385_1_big.jpg
http://n1.vatera.hu/photos/a5/3a/6385_2_big.jpg
-
zorzy4
addikt
válasz KSparrow #12960 üzenetére
Nálam anyagi okok miatt kell takaréklángra állni. Jön a baba márciuban . Úgyhogy bár idáig nem vádolhatott senki azzal, hogy nem vagyok hajlandó áldozni akár tízezreket egy telefonra, én is beállok az ingyen és 2000ft közötti gyűjtők táborába. Persze továbbra is csak különlegességek érdekelnek.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
KSparrow
őstag
Le kell álljak. Egyszerűen nincs időm ezzel foglalkozni. Nemhogy piacra menni nincs isdőm, de aludni se sok...
[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
golya32
senior tag
Treo 600 érdekel valakit tesztelgetésre?
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
Esetleg dokkolós Saintos 7110?
Samsung P310?
érdekel valakit?Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Obito1
csendes tag
Van egy eladó Ericsson GH388-am, valamint egy kis hibás Nokia 9210i-m korrekt áron.
Akit érdekel írjon PÜ-t![ Szerkesztve ]
-
Earl_Muttley
őstag
Vettem egy mobilpakkban egy Ericsson GF788 telefont, kb. 260 FTért, teszteletlenül.
Am ez mennyire ritka?Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Picicicus
aktív tag
Van pár telefon ami szivem vágya volt és most is elfogadnék,többek közt a t20as ericsson....mennyiért lehetne jo állapotuhoz hozzájutni?
(az f500-amat is imádta,kifutó modell volt mire meg tudtam venni...nem is tudom mi lett vele,de ez is jo lenne ujra)[ Szerkesztve ]
-
GabeCivic
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy eredeti s mukodo nokia 8810-est nagyon patent allapotban. Kepek hamarosan!
Elnézést ha nem válaszolok vagy nem reagálok, ritkán vagyok aktív.
-
pszili8
aktív tag
válasz zorzy4 #12947 üzenetére
A vaku felett van neki egy kis rése ahol a hangszóró érintkezői vannak,ott ki kell támasztani egy műanyagpöcökkel.Ennyi,de már szét is szedtem,kapott egy teljes pucolást,mostmár pöcök nélkül is megy szépen,tisztán szól,némelyik muzsikára kihegyezett teló elbújhat ez mögött.
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
golya32
senior tag
Szereztem egy n97 minit elég jó kis telefon, elfogadható az érintője is.
-
golya32
senior tag
Itt vagyok folyamatosan, csak nem írtam.
Viszont van Se990i olcsón akit érdekel az keressen privibe.
Van még treo 600 független
Gx30i független szép
V3 ezüst független
D880 robbantott
Sony z7 kopott
5 db v50 és v3688[ Szerkesztve ]
-
golya32
senior tag
Hello Saint!
de jó látni téged
Minden ok feléd?Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
KSparrow
őstag
válasz pszili8 #12934 üzenetére
na én is hasonlót akarok, csak lefoglal az egyetem. meg nincs dokkolóm, csak egy, az meg a 8310-esé, színben paszol (aztán ha lesz rá új ház, nem tuti, de még igen )
erről mit hallottatok, mit gondoltok? nem retró, de tesco [link]
-
pszili8
aktív tag
válasz GabeCivic #12933 üzenetére
Nagy fába vágtad a fejszéd.Én is keresgéltem egy darabig,de aztán megállapodtam 8800 Sirocco dark mellett,persze az ár volt a döntő
Ezt pedig ma hozta a postás:
A mai nap különösen örömteli,ugyanis vettem egy Blackberry 9000-et 6k-ért dobozzal,garival A gazdája azt hitte rossz a kihangosító,de egy ócska de jól bevált trükkel szétszedés nélkül meg is csináltam[ Szerkesztve ]
-
GabeCivic
csendes tag
Off topic: csak egy jo tanacs barataim, isten mentsen titeket a huawei haragjatol vagyis az ideos x5-tol!!!! Tehat, Saint, koszonom a 8910-est, imadom, hasznalom miota az iphone a foldel csokolozott es a huawei az atkat szorta ram!
Erdeklodok kifogastalan gyari allapotu 8800 utan... Ajanlat erdekel, vatera link nem, koszi.
Szep napot regi harcosok!
Elnézést ha nem válaszolok vagy nem reagálok, ritkán vagyok aktív.
-
Obito1
csendes tag
Van egy eladó Ericsson T39m telefonom, de persze nem 2ft...
Akit érdekel írjon PÜ-t!(Remélem így szabályos...)
[ Szerkesztve ]
-
KSparrow
őstag
válasz Earl_Muttley #12929 üzenetére
Az akkuja olyan, mint a Nokia 150-é, de bosch licensznek tűnik a kép alapján, de elég gyenge.
[ Szerkesztve ]
-
Earl_Muttley
őstag
Ez milyen telefon? [link]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
meroly
veterán
válasz imi290 #12916 üzenetére
Azért az se mai gyerek már, az elsők között volt a low-end készülékek közül.
Átminősíteni? Inkább már szinesíteni kéne, úgy értem beszínezni, hogy megtaláljam, mint a Milyen mobiltelefont vegyek-et vagy az Azonnali mobilos kérdések óráját.
Vatera egy szemét banda. Most jelenleg a kedvenc filmem főszereplőjének nevén vagyok benn (a film bélin) és egy kamu címmel, ott roh****k meg
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
csoda120
aktív tag
válasz pszili8 #12926 üzenetére
Most éppen levelezgetek velük. Ezt írták: "Ellenőrzéseink során egyértelmű adategyezést találtunk a két felhasználónév között (dpmedia, csoda120). A Vaterának nem áll módjában ellenőrizni (és nem is kötelezhető erre), hogy a két felhasználónév mögött valóban két különböző személy áll és nem a már kizárt felhasználó tevékenykedik tovább a másik felhasználónévvel" Írtam is nekik,hogy ő az öcsém volt És akkor most költözzek el,mert egy címen lakunk? Próbálok röhögni az egészen,de valahogy nem megy már csak kínból PFFFF
-
pszili8
aktív tag
Az az érdekes,hogy vaterán ismerek olyan felhasználót aki már minimum az 5. nevével árulgat volt olyan felh neve 250 értékelés kb ebből 40 semleges,25 negatív.Telefonokat árul most is veri át az embereket...
-
-
csoda120
aktív tag
válasz zorzy4 #12921 üzenetére
Jah,kicsit fura,hogy engem meg hányzor kizártak több órára emiatt Jelenleg a vatera is kinlódik írták,hogy már egyszer regeztem,így inaktiváltak.Név,telszám,e-mail más. Egyedül a cím és a bankszámlaszám tulajdonosa ugyanaz,de más bankszámlaszám,csináltattam újat. Írtam is nekik,hogy most mi van? 2 ember nem lakhat ugyanazon lakcímen? Egyébként sok telefonom "elosztogatom" ha valakit érdekel,akkor PÜ
[ Szerkesztve ]
-
zorzy4
addikt
válasz Obito1 #12920 üzenetére
Mint mondtam nem lehet ide belinkelni hirdetést. Ha nekünk se akkor neked se. Ezt tartsd tiszteletben, és ne hozd ránk a modikat. Már meg lettünk fenyegetve, hogy átminősítik a topikot. Ha valaki a jövőben eladni akar írja azt pl, "hogy van egy xxxx telefonom, ha valakit érdekel írjon privátot" . Ez macerásabb de nem tudnak belekötni, mert lehet ajándék csere stb. Aztán, hogy privátban miben egyeztek meg az magánügy.
[ Szerkesztve ]
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Obito1
csendes tag
-
KSparrow
őstag
Na ma iss jó volt egy kicsit piacolni. vettem egy 6822-est, egész jó állapoban is van, csak az akkucsatlakozó le volt szakadva (részben, a lényeg hogy nem kapott áramot) . na mindegy, azt kicseréltem, és be is indult. csak aztán sajnos elmegy a világítás, és contact service feliratot ad ki. majd elviszem szervizbe, de van esetleg ötlet, amit megpróbálhatok itthon is?
-
imi290
aktív tag
válasz Earl_Muttley #12917 üzenetére
emlékeim szerint,mikor nekem volt a c45-öm azon lehetett valahogy választani képet,csak már azt nem tudom melyik beállitásoknál....persze értelem szerűen le is lehetett tiltani..
-
Earl_Muttley
őstag
Emberek!
ME45ről hogy lehet leszedni egy idióta háttérképet, hogy csak a szolgáltató nevét + időt, dátumot mutasson?
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
-
Earl_Muttley
őstag
Érdekes cikk, 1994ből:
-
Obito1
csendes tag
KInek kell egy eladó 1011? <--Klikk
-
imi290
aktív tag
a minap sikerült felélesztenem a régi telefonokat: nokai 3650 ,3310 meg egy olyat aminek nem tudom a számát,de nagyon gagyi. ugye ezeknek még vastag töltője van,és az nem akarta tölteni a 3650-et.van itthon egy állandó használatban szintén egy egyszerű teló amibe pont az akku megy ami a 3650-be de már vékony töltős.próbaképp belepróbáltam,ill.hogy fogja-e tölteni amit eddig nem tudtam tölteni és töltött.tisztáznám hogy a vastag töltő nem rossz,mert a 3310-t töltötte.szerintem valami baj az akku-val lehet.lényeg hogy működik mind a 3 teló.
3310-en cseréltem középső borítást,törött volt és volt nekem itthon még régebbről.ennyi év után is még működik.
most a siemens mc60-at akarom életre kelteni,csak ahhoz meg nem tudom hol a töltője...
az lesz a gond hogy megtaláljam
a SE T610-es az már olyan állapotban van hogy okés,de a SE K750i-m még problémás,nem igen akar világítani a billentyűje...lehet majd ha nagyon unatkozni fogok akkor nekiállok.
utána amit mondjuk én csesztem el ,gaz ez elég új teló,az a SE C905... ezzel lesz mit dolgoznom,és fog is kelleni pár alkatrészt utána rendelnem,csak azok meg igen drágák.ha lesz kedvem dobok majd egy képet,igaz nem sok minden,de ez is valami -
.bruszli.
senior tag
-
draco31
veterán
válasz .bruszli. #12901 üzenetére
Ha a furatforraszost úgy érted, hogy a panel másik oldalán vannak megforrasztva a kondi lábai, akkor olyan.
Sajnos nem tudom bekapcsolni, teljesen eltűntek a panelről az akku érintkezési felületei.
[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDMI topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest