Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi290
aktív tag
a minap sikerült felélesztenem a régi telefonokat: nokai 3650 ,3310 meg egy olyat aminek nem tudom a számát,de nagyon gagyi. ugye ezeknek még vastag töltője van,és az nem akarta tölteni a 3650-et.van itthon egy állandó használatban szintén egy egyszerű teló amibe pont az akku megy ami a 3650-be de már vékony töltős.próbaképp belepróbáltam,ill.hogy fogja-e tölteni amit eddig nem tudtam tölteni és töltött.tisztáznám hogy a vastag töltő nem rossz,mert a 3310-t töltötte.szerintem valami baj az akku-val lehet.lényeg hogy működik mind a 3 teló.
3310-en cseréltem középső borítást,törött volt és volt nekem itthon még régebbről.ennyi év után is még működik.
most a siemens mc60-at akarom életre kelteni,csak ahhoz meg nem tudom hol a töltője...
az lesz a gond hogy megtaláljam
a SE T610-es az már olyan állapotban van hogy okés,de a SE K750i-m még problémás,nem igen akar világítani a billentyűje...lehet majd ha nagyon unatkozni fogok akkor nekiállok.
utána amit mondjuk én csesztem el ,gaz ez elég új teló,az a SE C905... ezzel lesz mit dolgoznom,és fog is kelleni pár alkatrészt utána rendelnem,csak azok meg igen drágák.ha lesz kedvem dobok majd egy képet,igaz nem sok minden,de ez is valami
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- OTP Bank topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Billentyűzet gondom van
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest