Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• imi290

aktív tag

a minap sikerült felélesztenem a régi telefonokat: nokai 3650 ,3310 meg egy olyat aminek nem tudom a számát,de nagyon gagyi. ugye ezeknek még vastag töltője van,és az nem akarta tölteni a 3650-et.van itthon egy állandó használatban szintén egy egyszerű teló amibe pont az akku megy ami a 3650-be de már vékony töltős.próbaképp belepróbáltam,ill.hogy fogja-e tölteni amit eddig nem tudtam tölteni és töltött.tisztáznám hogy a vastag töltő nem rossz,mert a 3310-t töltötte.szerintem valami baj az akku-val lehet.lényeg hogy működik mind a 3 teló.
    3310-en cseréltem középső borítást,törött volt és volt nekem itthon még régebbről.ennyi év után is még működik.
    most a siemens mc60-at akarom életre kelteni,csak ahhoz meg nem tudom hol a töltője...
    az lesz a gond hogy megtaláljam :)
    a SE T610-es az már olyan állapotban van hogy okés,de a SE K750i-m még problémás,nem igen akar világítani a billentyűje...lehet majd ha nagyon unatkozni fogok akkor nekiállok.
    utána amit mondjuk én csesztem el ,gaz ez elég új teló,az a SE C905... ezzel lesz mit dolgoznom,és fog is kelleni pár alkatrészt utána rendelnem,csak azok meg igen drágák.ha lesz kedvem dobok majd egy képet,igaz nem sok minden,de ez is valami :)

Új hozzászólás Aktív témák