Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
gyerekek, komolyan mondom, olyan jó élmény ért.
eladtam a T28-at. egy, a hangja alapján 50körüli ember vette meg, tegnap postáztam, ma hívom, hogy mizu, mondta, hogy már arról beszél, imádja, ez volt az álma mindig
-
pszili8
aktív tag
Faterom ma vett egy fullos Sony Z1 plus-t.Lehet,hogy konkurenciám akad a gyűjtésben?
-
KSparrow
őstag
megvan a 9210esem!
-
trassher
addikt
Már alig várom hogy megjöjjön. Remélem pénteken vagy szombaton már a kezemben lesz.
-
zorzy4
addikt
válasz
KSparrow #11783 üzenetére
A tiéd újabb az enyém 5.41. A mozsikban már nincs fehér szürke bliszteres, a telefonomon van
, meg egy új középrész. Sajna ugy. de még mindig szebb mint a mindenféle használati nyomokkal tarkított eredeti. Bár ha jól emlékszem a tiéd nem made in hungary, és csak 2 nyelv van benne?
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #11782 üzenetére
5.61-es. jó, hogy te használod, én nem mertem használni, egyrészt mert olyan szép, másrészt a gombsor színe miatt..
ha fehér-szürke lenne mint a Mozsikban a bliszteres, lehet használnám.
Ma kapott a 6233 egy ezüst hátlapot meh egy gombsort, majd kap komplett házat is, csak előbb használni akarom kicsit. pár hét és meglesz a ház. meg a 3110C is kapott kijelzőt.
az amúgy hogy van, hogy a 3110C az 5.50-es Szofttal kiírta a szervizkóddal a Life timert, de miután frissítettem a 7.21-re, nincs ilyen menüpont a szervizmenüben:? -
zorzy4
addikt
Közben rájöttem nem adom el a 2300át. Miért is tenném?
-
Earl_Muttley
őstag
Nem is mondtam, de van 1 tanárom aki telókat ment bezúzástól.
Tegnap is meglepett 2 darabbal.
Alcatel 311
Ericsson GH688Nem nagy számok, de működnek és nem kerültek semmibe.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #11771 üzenetére
Én bevágnám szó nélkül a negatívot,de úgyis visszakapom tőle pedig aznap este nála volt a lóvé...
-
Earl_Muttley
őstag
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #11760 üzenetére
Igeeen ez az amit a kutya mattosra rágott.
Csak most gondolkozom rajta,hogy negatívot adjak neki,mert ok hogy elküldte,de több mint 10x-es áron adta oda mint amennyiért megnyertem...De van az emberünknek olyan értékelése is,hogy "az eladó meggondolta magát,mégsem adja oda a terméket",ilyen márpedig nincsen,lehet h pozitívval értékelem,és jelentem a vaterának,az meg már az én hülyeségem legyen hogy megvettem többért mint amennyiért megnyertem.
Area51: igen vékony akku volt hozzá,de az elég gyenge,tegnap eldobálta a hálózatot full töltöttség mellett,most 1 napja a dokkolóban volt,bekapcsoltam a telót és félig töltötte csak fel,mindegy van 3 napot bíró akksim hozzá,igaz az vastagabb.Igaz szerintem lassan eljön az az idő amikor örülhetünk,ha a telefon bekapcsol bármilyen akkuval. -
KSparrow
őstag
és ezt olvastátok?
A Microsoft a Skype után lehet megveszi a Nokiát is?
[link] -
KSparrow
őstag
-
draco31
veterán
Ilyen gépe van valakinek?
[link]
Elég réginek néz ki, és nem is láttam még ilyet. -
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #11748 üzenetére
A bérlet nem olcsó mulatság. Legalább a vége felé járt?
a monitorom Fujitsu siemens 19" (többet nem nagyon tudok) mondjuk már vagy 6 éve semmi bajom nem volt vele. most is csak annyi a baja, hogy behozza folyton a menüt, csak zavaró, egy marha nagy holt tér van a kijelző közepén-és semmit nem lehet csinálni a géppel. majd szerzek egy kölcsönmonitort, ezt meg szétkapom, és megpróbálom kipucolni.
-
csoda120
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #11739 üzenetére
Nem lett bajunk,de az autónak lett,és most ez nagyon hiányzott a hátam közepére.Viszont tegnap finom volt az ebéd
Az autópálya kerítése mellől ugrott ki felüljárón,egyből az autónak ugrott,az a baj,hogy nagyon el vannak szaporodva,a sok géniusz állatvédő meg mindig okoskodik,h nem szabad irtani....Tegnap az autópályán is elütöttek egy őzet,ismerősöm is elütött egyet,totálkáros lett az autó,kihívott rendőrt,vadászt mindenkit,de megmondták neki h egy fillért sem kap,szóval ha valaki elüt egy őzet be a csomagtartóba azt elvan intézve.Ami legdurvább sztori azt ápolónő rokonom mesélte,h elütött a fószer egy őzet,beugrott a szélvédőn,és atszúrta az agancsa a fickó artériáját,meg is halt szerencsétlen.
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
válasz
zorzy4 #11726 üzenetére
Nem is vagy öreg
Ha most ezt mondod akkor mi lesz 44 évesen?!
Én 22 vagyokKb 1 hónap után végre ki tudtam menni a zsibire
Nokia 7373 enyhén kopott,betört kijelzővel,hátlap nélkül 500ft
Nokia 7270 kopott állapotban,de működik 2000ft
Nokia 7650 töltést veszi,de egyenlőre még nem akar bekapcsolni 1500ft
Ericsson 388 szép állapotban,működik 400ft -
TommyX_
őstag
Kis "visszaemlékezés":
[link] -
zorzy4
addikt
[link] Egy kihagyhatatlan ajánlat.
-
csoda120
aktív tag
válasz
T0rnad0 #11706 üzenetére
Áhh túl női (cicás)
Így marad a vitrinben
Még pár napig húzgálom magammal melóhelyre,meg nézegetem,próbálgatom,de amint vége az újdonság varázsának irány vitrin
Sikerült megszereznem az SL75-öt
Dobozos,szalagkábeles,de néztem vaterán 1500ft-ért van hozzá szallagkábel.Így megvan az SL széria
SL45,55,65,75
Amúgy ahogy böngéztem a vaterát nagyon ritka az SL75 -
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0 #11706 üzenetére
nekem adja!
ma golfoztam egy kicsit egy halott 6110 panellel, és egy Ericsson GH 688 panellel. a 6110 panel szabályosan kettétört, az Ericsson panelnek nem lett baja (nem ütöttem akkorát) de ami takarólemez rá volt forrasztva, leszakadt, mert a panel olyan hirtelen repült el, hogy a lemez nem reagált, és ott maradt..
ezek a telefondobálósdik meghozták a kedvem a pusztításhoz.mind2 panel tuti halott, jót nem áldozunk.
-
csoda120
aktív tag
válasz
T0rnad0 #11696 üzenetére
Annyira érzem és működik,hogy majdnem levágtam a kisújjam
De viccet félretéve annyira nem gáz ez a tárcsás megoldás,csak az a qva kijelző ne lenne féloldalas
Totál DJ-s keverőpult hangulata van
(#11702) KSparrow Annyira szerintem nem drága,jó kicsit lehet elszállt az árával,de az állapotához képest korrekt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- E-roller topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest