Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz KSparrow #12980 üzenetére
Énnekem most sok ritkaságtól meg kellett válnom anyagi okok miatt (6800,7710,N-gage,7380...)
Viszont kaptam pár naja egy 8210-est hibátlanul működik.
Meg eléggé rámozdultam egy 9300 beszerzésén.Viszont nagy dilemmában vagyok Ugyanis ha minden jól megy akkor januárban kimegyek Tenerifére (Kanári szigetek) dolgozni,lakni és nem tudom mikor jövök haza. Sokat agyalok,hogy adjam-e el a gyújteményem és azzal is tudom segíteni a kimenetelem vagy hadjam meg őket
Tényleg amúgy egy akksi élettartama meddig bírja,ha papírral védve vannak a telefonban a csatlakozók?? Mert ki tudja mikor jövök haza,lehet 1 év múlva...Facebook: szerelem a négyzeten
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Netfone
- Hardcore café
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Hp Elitebook 850 G8 15,6" FullHd Laptop Intel i7 vPRO 1185G7 512Gb SSD/32Gb
- Spartan Wuzzler összecsukható csocsó asztal, asztali foci, minőségi, osztrák termék, újszerű állapot
- ÚJ! Acer Predator Helios 15 - i9, 32GB, 2TB, RTX4080, 4K IPS 3D kijelző - 3 év hivatalos garancia!
- Samsung Galaxy A71 Független szép állapot
- Playstation 4 Pro 1TB (CUH-7216B) kontrollerrel eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest