Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bmt50
senior tag
Nekem még a gyári fólia van fenn. Igaz, az én telefonom csak 5 hónapos.
Térerő kapcsán 2 hiba lehet: szar a hálózat, vagy a telefon. Előbbivel szemben az ember tehetetlen. Ha a hálózat kizárva, akkor érdemes szervízbe küldeni a telefont, ismertetve a hibaképet.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
bmt50
senior tag
Szia,
Nekem az 1. pontban leírtak nem jelentkeznek.
Nálam 1.0.9.0 UNOEUXM van fenn, ezt automatikusan frissítette. Azóta van már 10-es is, de nem találja. Próbáltam régióváltással előcsalni, de nem találtam olyan régiót, ami hozta volna a frissítést. Ezt a letöltős telepítős dolgot még nem próbáltam. Nincs időm szórakozni vele. Meg úgy elvböl se fogok. A gyártó KÖTELESSÉGE a frissítéseket biztosítani a vállalt időtartamig.[ Szerkesztve ]
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
aszti75
senior tag
Szia.
Én szombaton volt egy hete,hogy vettem a Telekomba. Nekem is 1.0.8.0-ig frissült csak le. Az általad a 2-es pontban lévő frissítést én is próbáltam,de ugyan az a helyzet.
Szerintem várjunk,aztán jön frissítés. Egyebet nem igazán tehetünk. Illetve egy lehetőség van,a BL nyitás,de én nem igazán akarom. Max,ha sokáig nem jön frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
- Új, bontatlan Honor 200 Smart 5G 4GB/256GB Midnight Black DS független - 2 év magyar bolti garival!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest