Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyugyo79
addikt
Azt, hogy szerinted mi a jó / vagy probléma mentes az lényegtelen eszedbe se jutott megvenni a játékot mert nem is érdekelt. Mert akkor előrendelhetted volna aztán lesz amilyen lesz. De az , hogy most utólag itt fikázol egy olyan dolgot amiről tapasztalatod 0 több mint trollkodás. Normális ember max konstatálja, hogy szerinte jól döntött, hogy nem vette meg esetleg és ennyi DE te szaporítod a hülyeségeddel a felesleges hozzászólások számát, itt okoskodsz halottak alapján. Ráadásul az akikre hivatkozol számomra legalább annyira hiteles források, hogy most valami jó e vagy sem mint te tehát semennyire. Lehetnek pont ugyan annyira hozzáértőek is mint amennyire nem az, hogy a YT -ra valaki videót rak fel és esetleg sokan még nézik is azt nem garancia semmire. Biztos ismered a legyes sztorit a szarral ... Kíváncsi sem vagyok rá. Mint ahogy rád sem ebben a topikban úgy, hogy a játékról mehetne érdemben a beszélgetés esetleg játékkal rendelkezők problémáik megoldásán a hülyeséged helyett.
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz mrgregoryan #2285 üzenetére
el fog múlni. a kezdők ilyenek, nem tudnak viselkedni, nálunk se.
amikor behozták a defensive módot, és büntetlenül nem lehetett öldökölni real játékosokat, illetve nem volt aim assist, akkor eleinte lopkodtak
pl. nyúztam a malacot, jött egy posse, és már pakolták le is a lovamról a cuccokat
persze ahogy rakta fel a saját lovára kapott a ló a seggébe egy dinamitos nyilat
és persze utána én voltam a rossz
de aztán ez megszűnt
egyébként meg most ha valaki online leszedegeti, hát... vigye, engem nem érdekel
de már nem szedik le.
és vmiért mindig az ilyen 10-es játékosok lőnek le, nézd ott mozog vmi felkiáltással
ezekkel sem kell leállni ha nem akarsz
azt szoktam mondani, én nem azért vagyok ott a játékban, hogy őt szórakoztassamamúgy a vadnyugaton is kirabolhattak miközben vadászol
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Emberek ezrei... és tudod, hogy mennyien vették meg a játékot eddig? Ami Chapelnél van az inkább valami elb*szott driver hiba lesz, még low-on sincs ilyen szálkás elmosás a köveken. Nyilván én is RS bérenc vagyok, mert megy normálisan 2 gépen és 2 VGAn is, sőt, még a vírusirtót se kellett kikapcsolnom.
Viszont baromira tudnék örülni annak, ha nem az lenne a leghangosabb a problémák szajkózásában, akit nem is érint, értsd meg sem vette. Gyugyo rosszul mondta, ez nem trollkodás, ez flame, fölöslegesen hergeled a népet, hagyd abba.
negyven2: Ez nagyon jó ötlet.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Mike
veterán
válasz NagyonTitok #2288 üzenetére
elején konzolon is mutatta, de mára ez eltűnt
-
arcitec
addikt
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni,hogy fentebb említve volt,hogy decemberre fent lesz a steamen és hogy az már akkor rendben lesz. Az mit jelent, mert úgy tudom ez új fajta -vásárlás ,letöltés - lehetőség van a játékhoz hozzájutni. A Dirt pl a STEAMEN keresztül letölthető és használható (oda minden használat előtt be kell jelentkezni). Nem vagyok képben itt mi a módi és pl steam az megszünt, ha lesz most miért nincs stb .. Köszi.
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
negyven2
veterán
Amúgy én pl. a Collectoros cuccokat úgy követem gyorsan, hogy kiraktam őket a Free Roam Menu-ben, a Pin szekcióba (mind a 14 kollekciót ki lehet tűzni ide). Így gyorsan látom, hogy miből mennyi van, és ráklikelve, be is dob gyorsan a kollekcióba.
NagyonTitok: Na akkor még egy dolog akkor amit már szerencsétlen jelen génrációs konzolok hardverileg nem bírnak el
Amúgy a héten 25%-al többest fizetnek a kollekciók. Így most pl. egy full-os Coin kollekciót 675$-ért lehet eladni
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Mike
veterán
válasz mrgregoryan #2252 üzenetére
így, ja
mondanám, hogy menjünk coin túrázni, de ugye erre sajna nem lesz lehetőségünk
[ Szerkesztve ]
-
mrgregoryan
tag
válasz NagyonTitok #2288 üzenetére
de ez már egy " Nagyon Titok"..
Karácsonykor lesz h leveszed a papirzacsit a fejedről, és kiderül a titok?
-
mrgregoryan
tag
válasz negyven2 #2282 üzenetére
Sziplán egyszerűen semmiképpen és elképesztően nem tudom megérteni, miért nem teszik bele a Privat lobby lehetőséget a játékba-
Miért fáj bárkinek is, hogy ha az emberek szeretnének sok barom nélkül játszani?
Nálam simán volt olyan h vadászgatok a Traderhez, lelövöm az álatot távcsővel, majd jön a paraszt meg a haerja, száll le és veszi fel..
nyilván mit csinál a becsületes ember..
nem anyázik..
(fejbe lőttem..)
aztán a haverja lövöldözött, azt is..
ez ment igy 10x, mire végül bemente a táborba de akkor jöttek és leültek, nem mentek el..
végül sessiont kellett váltanom, hogy vadászhassak békésen tovább..
nem értem miért kell ez ha megveszem a játékot, miért nem lehet úgy játszani, ahogy én szeretnék..és azokkl akikkel szeretnék pl. -
negyven2
veterán
válasz mrgregoryan #2276 üzenetére
Sajnos a heti kollekciók jelzését még nem sikerült beleintegrálni a játékba a fejlesztöknek. Dolgoznak rajta nagyon keményen, de nagyobb prioritást élvez náluk egyelőre a felhasználók szívatása.
Annyit jelez, hogy ha felvettél egy heti kollekciót, de kb. ennyi. Sajnos a szisztéma itt az, hogy nézz utána Te ahogy tudsz...
Annyi hátrány lehet még a "kezdő" kollektorosoknak a heti cuccok ügyben, hogy bár a héten nem, de előfordulhat, hogy olyan elem is van a kívánság között amihez ásó, fémdetektor kell (minden fémdetektoros cucchoz kell az ásó!).“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #2240 üzenetére
Igazából mindegy, már szerintem...
Amúgy a Rockstar Games, nagyon szemét banda, tudtad-e...
A múltheti javítás, igazából nem javított semmit (talán picivel több az állat Online-ban nagy lobby esetén). De hogy mellette több más dolgot elrontott, vagy nerfelt.
-a tábor lerakása továbbra is sz*r
-bár ez elviekben anti-griffer szankció, de nehezebb múlt hét óta ellövelleni valami tonikot, vagy kaját a fegyvermenüből (igazából nem lassabb, csak más trükk kell hozzá, vagyis ha ez nehezítések szánták, hát nem jött be).
-bár Xbox-on eddig se volt olyan "Hú, de szuper" a kompetitív lobby keresés, de most alig talál valamit. Amit lehetne azzal magyarázni, hogy kevés a játékos, de ha újraindítom a játékot, bár akkor is alig talál játékost, de ezek ekkor teljesen mások (és a korábbiak a recent playeren keresztül nézve ugyan-úgy bent vannak Showdawn-ba)
-egy csomó menü ellem nagyon akad, vagy szaggat One X-en.
-Legendary Bounty-nál már nem lehet lootolni a leölt ellenségeket. Pontosabban ott a loot, de nem vesz el semmit (ez a nerf, nehogy már szegény játékos 3$-al és egy kettő plusz kajával menjen tovább).
-ha már legendary Bounty, azt nem tudom megérteni, hogy miért vesz ki defensive mode-ból, ha ilyenbe megyek (ez szimplán egy Co-Op küldetés). Igen még ki is írja, hogy ez kivesz téged, de értelmét nem látom. Max azt, hogy amikor kijössz belőle akkor az ott lévő másik játékos simán szétlőnek, mielőtt lerak a játék (mert hát hiába javították, hogy áttetsző vagy, van amikor nem vagy az még töltőképernyőn).
-és az is idegesítő, mikor mennél be nagy nehezen egy PvP-re (de ez Co-Op küldetésnél is előfordult már), akkor van néha, hogy teljesen más fegyverek rak be mint amit kiválasztottál a matchmaking lobby-ban. Sőt volt olyan, hogy halál után nem volt fegyverem, és utána Free Roam-ba se volt.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
NagyonTitok
tag
válasz mrgregoryan #2276 üzenetére
Nincs szinthez kötve.
Közvetve csak az ásó és a fémdetektor, mert a feloldásukhoz kell token és sok $.
A heti spec. kollekció listája a többi kollekciód felsorolása mellett van (fegyverválasztó > táska). Egyébként, az interaktív térkép zölddel jelzi a könnyebb felismerhetőség érdekében.Never ever drink and drive!
-
kwzatz
őstag
válasz gyugyo79 #2269 üzenetére
Mi volt pontosan a trollkodás? Szerintem az a trollkodás, hogy ha valakinek véletlenül problémamentesen megy a játék - amivel nyilvánvaló problémák vannak emberek ezreinek -, akkor azt hangoztatja, hogy mindenki más hülye. Persze ez is általános jelenség. Csak ezért linkeltem a videót. Gondolom Chapel is trollkodik csak, meg photoshopolja a képeket.
mrgregoryan: Nem hagyom ki a game-et, várok."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
NagyonTitok
tag
Az első pár száz hsz. konkrét kérdéseket és hála sok kedves embernek, konkrét megoldásokat is.
Mostanra inkább csak néhány konkrét probléma maradt, a többi csak "szar az egész" felkiáltásokkal jön. Némelyik talán meg sem vette pc-re, egyszerűen csak lázítani akar.Never ever drink and drive!
-
mrgregoryan
tag
válasz negyven2 #2272 üzenetére
nagyon köszönöm..
annyira jók a magyarázataid!egy utsó kérdés..hol érem el a heti kollekció requestet? mert gondolom nem a napi challenge ek közt lesz.
és lehet e 3 as collector szinten is csinálni már, vagy 3-as collectorral én vagyok az a " mit kukucskálsz te itt kisfiú a nagyok között" ember a gameben? -
3L1T3
addikt
válasz NagyonTitok #2262 üzenetére
Nem trollkodás. Gondoltam van egy átfogó probléma amire panaszkodnak többen és ami miatt előforduló carash, fps probléma van. Mert konkrétumot nem találni csak, hogy mennyire rosszul sikerült a PC-s verzió.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
negyven2
veterán
14 összegyüjthető kollekció van a játékban. Ezeket (hogy, mi van meg és mi nincs egy adott kollekcióból) nyomon tudod követni a fegyverválasztó menüből elérhető Collector Bag-ben. Ha összegyűlik egy adott kollekció a 14-böl, akkor vagy elmész a legközelebbi postára és elküldöd Madam Nazar-nak, vagy pedig megkeresed Madam Nazar-t a térképen. Ami nem egyszerű, mert minden nap máshol van, de ugye ott van a GitHub-os kollektoros interaktív térképen ő is. Madam Nazar annyiban jobb mint a posta, hogy itt el tudod neki adni a duplikációkat is (én általában 2-3 felett szoktam).
Természetesen vehetsz nála térképeket is. De ezek a térképek eleve csak maximum 3 helyet mutatnak meg a térképen (ezek azok a helyek amik a GitHub-os térképen vannak, és van amikor csak kevesebb mint 3 helyet add), és nem nézi azt, hogy mi van neked már meg. Pontosabban, ez annyiban rossza, ha nem egy nap alatt veszed meg sokszor a térképet, hanem külön naponként, mert ugye ha egy nap alatt veszel annyit, hogy meglegyen pl egy alkoholüveges kollekció akkor neked 3 ilyen térképpel meglesz az (tarot kártyánál, vagy ékszernél macerásabb, mert ott a 4-4 fajta közül bármelyik lehet). Ilyen térképeknél még az is fontos, hogy ha egy ilyent kinyitsz akkor amíg fel nem szeded a rajta lévő helyeket, addig nem tanácsos újabbakat kinyitni, mert csak egy térkép lehet aktív és a korábbi be nem fejezet térképet eldobja ilyenkor (én csak a Daily Challange-ek miatt tarok magamnál).
Az elérhető kollekciós dolgoknál amúgy még ott van, hogy éppen mit birtokolsz, milyen eszközt, ugyanis egy nagy részüket simán fel tudod venni extra dolgok nélkül (ha Posse-ban csináljátok akkor pl nem mindig kell ásó, Varmint). De ha egyedül vagy akkor érdemes (igazából irthatnám azt is, hogy kötelező) megvenni, mind az ásót, mind a fémdetektort. Annyi nehezítés van, hogy fémdetektor használata közben nem látszik, hallatszik a többi dolog (kontroller esetéén van egy kis könnyítés, hogy ilyenkor az egy felvehető dolog közelében rezeg).
A heti kollekciók meg 3 megadott elemet tartalmaznak, és bár nem fizet sokat, de XP-ben ugyan annyit, mint a normál kollekció (1500 RoleXP, meg 1500 normál XP). Vagyis ez egy opcionálisan megcsinálható dolog (egyébként a hetit is jelzi a GitHub-os térkép).
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Van baj a fejekben bőven, lassan kezdem megérteni, hogy a konzolosok miért nem szerették volna, ha egyben marad a két platform...
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
mrgregoryan
tag
pedig lehet, hogy nálad menne a legjobban
mindegy szerintem mindenki maga tudja mi a jó neki, de óriási butaság ezekből ítélni, és kihagyni a gamet. Inkább a megoldást kell megtalálni, mert megéri.
Én szivtam fél napot.
1903 as Win-t kellett frissiteni, social clubot leszdni és feltenni ujra a launcherrel együtt, majd ujra megmutatni neki a gamet, és akor ujra tette a microsoftos szarokat mint directx stb.
azóta hibátlan--- -
kwzatz
őstag
válasz mrgregoryan #2265 üzenetére
Látván az indulást, én meg sem vettem. Azért idővel csak jó lesz ez, bár abból kiindulva, hogy a GTA IV portja szerintem még ma is rosszabbul megy, mint a GTA V-é, azt mondod, hogy nem kellene ebben reménykedni?
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
NagyonTitok
tag
válasz mrgregoryan #2259 üzenetére
A kollekció mindig ugyanaz. Csak a tárgyak helye változik 3 ciklusban.
Ezen felül van a hetente változó spec. kollekció, ami kb. 3 tárgyat tartalmaz. (Ez azért van, mert így könnyű megcsinálni, s a napi ill. heti kihívások megszakítás nélküli teljesítését is jutalmazza a játék.)Never ever drink and drive!
-
Colos1
őstag
válasz mrgregoryan #2260 üzenetére
Így van, de pont most írtam a másik hsz-omba bele, hogy az az egyetlen amelyik normálisan működik, mert az tényleg töredezettségmentesít, míg a többi sz@rság csak elmossa az éleket, és undorító blúros lesz az egész kép.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Chapel
addikt
válasz mrgregoryan #2253 üzenetére
Én már végig mentem mindenhol, ahogy írtam, összes NV beállítás ami spec rak rá a kis rohadék alapból egy film grain-t, le vettem, de sajna semmi, friss win 10, friss driver, friss game, minden original...halvány gőzöm sincs.
1, Mi az hogy fhd-ban is játszhatatlan egy még mindig felső kategóriás gépen, úgy hogy az összes szűrő offon??
2, Akkora difi van a hgi és ultra között mintha léptünk volna a kiadásban 1 évet pluszban...ezek után már a fenének van kedve a visszabutítottal tolni.Én most így ahogy van félrerakom ezt a játékot "örülök" hogy megvettem a Special Edition-t, kidobott pénzt volt majd 1-2 gép váltás után (i9 egy millió mag, 128gb ddr27 és NV 8080 TIiiii után újra előszedem.)
Szerk:
Colos1: írtam több helyen is, elve minden szűrő off-on van.
NagyonTitok: "...sokaknak pedig az, hogy milyen lovat vegyenek."[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
kwzatz
őstag
válasz Create. #2250 üzenetére
Persze, csak mondtad, hogy a "közelében sincs még egy olyan játék, mint a GTA" és hát... Nem tudom persze mennyi/milyen játékokkal játszol, de a GTA V annak ellenére, hogy nem volt rossz... meglehetősen sok sokkal jobb játék van és nem csak szerintem. Én pl. imádom a Witcher 3-at és a Dark Souls-t is (hasonlóan a Yakuza 0-hoz, ezek nálam kategóriákkal a GTA V fölött vannak), de ja, ezek sem jönnek be mindenkinek. Viszont a westernt is szeretem és rohadtul kevés ilyen játék van, szóval biztos, hogy be fogom szerezni később az RDR2-t, ha már totál rendbe lesz rakva.
A Rockstar játékok aprólékosak/igényesek/szépek jó fizikával, ilyen szempontból tényleg elöl vannak, a játékélményben/sztoriban (nekem ez mondjuk fontosabb, mint az előzőek) viszont van lemaradásuk jó néhány versenytárssal szemben.
[ Szerkesztve ]
-
mrgregoryan
tag
válasz NagyonTitok #2257 üzenetére
ezt értem, és megvan a map.. csak ha nem küldöm el egyesével, akkor a KOllekció amit igényel a nénike, az is változik ezek szerint hetente??
tehát ami kollekció azt küldjem el ami nem az lehet jövő7en kollekció lesz igaz? -
Colos1
őstag
Kapcsold ki a TAA és az FXAA beállításokat. Ha zavar a töredezettség, használj MSAA -t. Jobban eszi a teljesítményt, de az tényleg töredezettségmentesít, nem pedig elblúrosítja az egész képet.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
NagyonTitok
tag
A gyűjthető cuccok egyesével is eladhatóak, de ha meg van a teljes kollekció, akkor összességében több hasznot hoz.
Ha esetleg lemaradtál volna róla:
https://jeanropke.github.io/RDR2CollectorsMap/
3 ciklusban változik a cuccok helye. Az interaktív térképen kihúzhatod amit már felvettél, ill. leszűkítheted a begyűjteni kívánt dologra. (Bizonyos növények csak 22:00 és 05:00 között gyűjthetők be.)Never ever drink and drive!
-
3L1T3
addikt
Sziasztok!
Több oldalnyi hozzászólást próbáltam meg átfutni, de nem találtam meg amit keresek.Pontosan most mi is a legnagyobb gond a PC-s verzióval?
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
-
mrgregoryan
tag
válasz negyven2 #2238 üzenetére
szal szedegessem össze a cuccokat, majd amikor éppő collectionos lesz és már megvan akkor adjam fel postán?
így kell elképzelni a collectort? mármint leghatékonyabban?
m,ert mult7en mikor megvettem a táskát, akkor is volt asszem 5 fajta collection, kártyák, virágok, stb. -
Chapel
addikt
Felraktam mindent kox-max-ultrára. Jobb lett, bár nem értem hogy lehet high és ultra között ekkora difi, meg azt sem hogy az 50fps volt lazán ez meg kb 15.
De ez a mosott réteg továbbra is ott van...a folyónál a fejem mellett a homokon szép látszik
kép1, kép2
Oké, de én nem The Furry Red Dead Redemption 2-őt akartam megvenni
Bugos, kirakja az ikont, de nem indul csak lauchnerből, minek az ikon?? GtaV és minden létezős más platform képes magától logikusan magát indítani a játékkal, ez nem, holott ua a launcher mint a Gta?
Amekkora csalódás volt anno a Gta4 ami legálba heteken át el sem indult és utána is full bug volt bárhol, optimalizálásról nem is szólva, olyan lett ez is
Gta5nél le a kalappal, semmi bug, semmi gond, megtudták oldalni.
Kicsit olyan érzésem van hogy úgy voltak vele, ehh így is megveszik...ha nagy balhé lenne majd jön egy 2gb-os patch. De félek, nem fog.Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
addikt
Ez kb olyan, hogy sokaknak tetszik a witcher3 vagy a darksouls játékok, én meg bottal se piszkálnám meg. Ez már egyéni dolog. Lehet nem lett annyira népjáték az rdr2, eleve sokaknak nem jön be ez a vadnyugatos téma, illetve lassú a játékmenet. Nem lehet mindenkinek kedvezni.
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
válasz Create. #2248 üzenetére
A verseny brutális, és mivel brutális rengeteg szereplővel, ezért az embereknek egyre nagyobb az igénye, mivel többen próbálják azt kiszolgálni és nagyobb a kínálat.
Megint csak kinek mi, nálam a Yakuza 0 (nem teljesen ugyanaz a műfaj, de azért sok a hasonlóság) pl. körbehugyozta a GTA V-öt történetben/karakterekben/játékélményben/zenében, de elég sok ember véleményét lehet olvasni arról is, hogy milyen rohadt unalmas az RDR2 (erről még én nem tudok nyilatkozni).
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nem a verseny az ami brutális, hanem hogy az embereknek egyre nagyobb az igénye és valljuk be már rég nem 60 dollárnak kellene lennie egy ilyen volumenü játéknak. Szerintem nincs verseny ami a rockstart illeti, a közelében sincs még egy olyan játék mint az rdr vagy a gta, de ettöl függetlenül lemerném fogadni, hogy már most van aki a 3-at várja mégbaszóbb grafikával, fizikával stb.
nem mindenki hülye, csak azért a legtöbbször igenis az user a hülye, még ha nem is valljuk be. Ès nyílván létezö a probléma ezt nem tagadja senki.
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
válasz Create. #2236 üzenetére
"Ja, csak ha nem támogatod, akkor még ilyen se lesz."
Ez kicsit ellentmondásos az előző kommenteddel. Először írsz arról, hogy milyen brutális a verseny, és mit meg nem kell tenni azért, hogy felkeltsd a fogyasztók érdeklődését a termékeddel (ami persze igaz), utána meg azt vizionálod, hogy nem lesznek játékok.A Rockstart mondjuk szerintem nem kell félteni. Valahol teljesen logikus is, hogy ilyen lett az indulás. Amilyen sikere a GTA V-nek volt, megengedhették maguknak, hogy hamarabb adják ki/szedjék be a pénzt (még lehetőleg év vége előtt) és aztán majd ráérnek javítgatni.
Na mindegy, nem érdekes. Csak azért írtam, az első hsz-emet, mert valahogy mindig előjön ez a "nekem működik az adott szoftver, tehát mindenki hülye, akinek nem" mentalitás. Ezt nem rád értem.
[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
Ime, ez lenne a normális?
NV expirience, NV beállítások, mindenhol engedélyezett minden, original win 10 pro, friss driver, Msi 1080 gaming...
Egy dolog hogy nem éles és rendkívül alacsonya felbontásuk, a kövek kb 4 színből állnak, de van ez a ghost réteg is (nem tudom hogyan hívjam).
Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
-
peterson79
őstag
válasz VágniValó #2181 üzenetére
Ezzel a trinkettel mindig magasabb értékű prémeket tudsz szerezni az állatokból, ami a fejlesztéshez elengedhetetlen. Oda csak premium pelt a jó.
Megnéztem térképen és Strawberry-től nem messze van ez a legendary bulk (nem tudom magyarul mi, vmilyen szarvasféle), Lenny után adja, igen, Ő mondja, hogy börtönbe vágták és ki kellene szabadítani Micah-t vagy kit. Úgy voltam vele egy csapásra kettőt ütök...hát, tévedtem.
A trinketeket a Fence-nél lehet megvenni. Elviszed hozzá a trófeát és ott mutatja egyből, hogy mennyiért csinálja meg neked, ez fix összeg, 22 dollár volt spec ez. Utána ott figyel a leltárodban, nem kell csinálni vele többé semmit.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Igazából nem sokban. Itt csak 3 megadott dolgot kell összeszedni hozzá, és mivel csak ennyit ezért megvan az esély, hogy egy nap többször is meglehet (random helyeken). Igaz sokkal kevesebbet fizet 60-90$, de XP-ben ugyan annyi. Valamint van olyan, hogy ha egyszer megcsinálod, akkor kapsz valami kis ajándékot a Rockstar-tól.
-
addikt
A story módhoz lenne kérdésem. A hullák fosztogatásából már összejött egy rakat arany óra, gyűrű, ékszer, stb. cucc, amik csak a helyet foglalják. Hol, kinek lehet ezeket eladni, mert így legalább egy kis pénzhez is jutnék, mert a jelenlegi 220 dollárommal, nem igazán tudok virítani.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
Ja, csak ha nem támogatod, akkor még ilyen se lesz. Könnyebb becsödöltetni egy céget, mint megfelelni mindenkinek. ès nem egy gépre kell megírni, hanem több ezer variácót is figyelembe kellene venni. mindenre nem lehet gondolni, de gondolom fingod nincs a fejlesztéshez.
[ Szerkesztve ]
-
mrgregoryan
tag
válasz negyven2 #2224 üzenetére
még mindig nem világos..
szal szedegessem össze a cuccokat, majd amikor éppő collectionos lesz és már megvan akkor adjam fel postán?
így kell elképzelni a collectort? mármint leghatékonyabban?
m,ert mult7en mikor megvettem a táskát, akkor is volt asszem 5 fajta collection, kártyák, virágok, stb.
akkkor ezek változnak hetente? -
Chapel
addikt
Normális az hogy High"-on - minden azon van, a szűrők off -, de mégis valami mocsok rondák a textúrák?
Mosott, semmi részletesség. Konkrétan igénytelen, nem tudom én ennél sokkal többet vártam, sok helyen a Gta5 szintjét sem ér el.A jó pár éves FarCry Primal-ban mai napig olyan fű/talaj/fa textúrák vannak hogy közel fotó realisztikusak...
Készítek pár képet és feldobom ide, nem akarom elhinni hogy ez így néz ki
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
válasz Create. #2229 üzenetére
Kiskokó: Erős a gyanú, hogy nem 90/10 volt az arány, három youtube-os tartalomkészítőt láttam (a fenti fickó mellett a Digital Foundry és egy youtube-os srác aki rendszeresen készít benchmarkokat) és mindháromnál volt probléma.
Create.: 18+ évesen van olyan is, aki "annyi ésszel él", hogy nem támogat trehány fejlesztőket 25k-s pre-orderekkel, hanem megvárja, mire működik a termék. De hát kinek mi."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
NagyonTitok
tag
válasz Kiskokó #2228 üzenetére
Az arányokat nem tudom, de azt is vegyük figyelembe, hogy az emberek többsége csak akkor nyilvánítja ki véleményét, ha nem kerek számára a világ!
Szóval, megtévesztő lehet a reklamálók tömege, hiszen akinek elindult , az nem lázongott a neten, hanem tolta a játékot. Max. fps-kukacot méregetni írt tele minden felületet.Egyébként, talán jó is származhat ebből az esetből:
Megtanulják az emberek, ne használjanak kókány, elavult rendszereket.
Legközelebb az ész nélküli előrendelést 2-szer is meggondolják.[ Szerkesztve ]
Never ever drink and drive!
-
addikt
Erre mit mondjak? Szerintem itt már a fórumon nincs olyan, akinek ne menne. Èn 25-ért vettem meg, mégse sírok. Elvileg 18+os játék, 18 évesen már kellene ennyi ésszel élni. Ha nem megy, akkor meg ott a refund. Nem dől össze a világ.
Tudod, olyan elvárások vannak már a fejlesztök felé, hogy az emberek egyáltalán ránézzenek a játékra, hogy azt már nem lehet kisujjból kirázni. A sony-nál is nyilatkoztak annak idején, hogy minimum 5év egy csöjáték.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Nekem aztán ugyan mind1 kit mit szid
Elhiszem hogy van olyan is mikor tényleg a játék hibája miatt indul el de azért szerintem az Indul nemindul arány 90/10% ha lehet.... ilyen arányoknál azért nem hiszem hogy a fejlesztők olyan hibásak.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
kwzatz
őstag
válasz Create. #2223 üzenetére
"láttam a videót. de ettől függetlenül sok értelme nincs össze-vissza állítgatni, úgyis kijavítják."
Tehát ez oké, hogy valaki megveszi a játékot 18-20k-ért és malmozzon addig amíg nem indul, mert majd úgyis kijavítják? Vannak bugok, megérti az ember, de hogy tömegesen nem tudják elindítani sem... Volt pár tragikus indulás az utóbbi években, de ez azért ott van a legtrágyábbak között.
Amúgy persze, kijavítják majd a hibákat, ettől még a helyzet szánalmas.
"Már nem is látni olyat, akinek ne menne."
Ja, azért van neki naponta új "Launch issues megathread" 1k+ hsz-ekkel redditen."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
NagyonTitok
tag
Az vitathatatlan, hogy vmi nem volt kerek ezzel az indulással, de a panaszok áradatában rengeteg olyat láttam, ahol a felhasználó rendszere több sebből is vérzett!
Nekem kb. 1 hónapos, középkategóriás kis gépem van. A vírusvédő kiiktatása után (most már azt sem kell), semmi gondom nem volt.Never ever drink and drive!
-
NagyonTitok
tag
válasz Prosector #2221 üzenetére
A sok időd van,akkor (szerintem) rá lehet jönni mindenre. Nem bonyolult, csak rengeteg tartalommal bír a játék, és nem minden használatát mutatja be kapásból.
Ha nem akarsz/nincs időd több tucat játékóra után a homlokodra csapni 1-2 roppant fontos dolog felismerésénél, akkor remek ez a fórum, ill. YT videók (rutinos konzolosok sok mindent feltettek.)
Sok hasznos alap infót beszerezhetsz itt, ah pl. célzottan olvasod negyve2 és Mike hozzászólásait.Never ever drink and drive!
-
negyven2
veterán
Elérhető az új Legendary Bounty: Red Ben Clemson
Elérhető Madam Nazar új, heti kollekciója: Herbalists Collection
(Blood Flower, Chocolate Daisy, Creek Plum)Új csizmák, mellények, fejfedő, kabát, és egy cipő is érkezett.
A heti akciókról, bónuszokról még nincs infó
-
addikt
láttam a videót. de ettől függetlenül sok értelme nincs össze-vissza állítgatni, úgyis kijavítják. Már nem is látni olyat, akinek ne menne. Az indie gameknél nincs is ennyi minden, sok ember munkáját nehezebb összefésülni, mint pár emberét. Ez ahogy egyre komplexebbek lesznek a játékok így lesz.
-
kwzatz
őstag
válasz Create. #2219 üzenetére
Nézd már meg a videót... Nem a 12 éves Pistike próbálja benne elindítani (ráadásul két friss konfigon). 3 fő által készített indie game-eknél nincs tizedennyi probléma. Persze, minden játéknál előfordul "user error", az RDR2 esete viszont azért "picit" túlmutat ezen.
-
addikt
-
korte019
tag
válasz korte019 #2200 üzenetére
Lemaradtam a szerkesztésről, bocsi. :/
Még annyi, hogy valahová nem lehet kitennia fegyvereket amik nem kellenek? Lovon ha helyzet van nem mindig szerencsés kiválogatni az épp megfelelőt.
Ja látom közben jött is válasz az előzőre, nem is egy.
Köszi mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz mrgregoryan #2205 üzenetére
a stamina a legfontosabb, kivéve a kigyós nyereggel (58-as szint)
-
Mike
veterán
válasz mrgregoryan #2211 üzenetére
ha pl nekiállsz collectorozni, előbb is meg tudod venni a collector lovat, az nem szintfüggő (csak collector szint függő)
-
Mike
veterán
válasz mrgregoryan #2211 üzenetére
szekér lovat sehogy
-
Mike
veterán
első az életerő, második a stamina, harmadik a dead eye
a belseje a core
ennek mértéke határozza meg milyen gyorsan töltődik vissza
illetve ha kevés pl. a HP core, nem lő pontosan
a dead eye nem nő vissza magától
HP core: enni kell
Stamina szintén enni
dead eye, dohányozni, piálni -
Mike
veterán
válasz mrgregoryan #2204 üzenetére
ja, csak online nem nagyon kell
-
addikt
-
gyugyo79
addikt
válasz korte019 #2200 üzenetére
Igen. Ez a felsorolás tökéletes pld.
+ előrendelésért : 50 Gold Bars for Red Dead Online (a story részt leszámítva)[ Szerkesztve ]
-
mrgregoryan
tag
az online rOLE lovak lehet jobbak lesznek, de akkor azt még nem látom, mert kicsi a szintje.
Most egyenlőre örülök, mint majom a fa... nak , hogy megvettem 500$ ért a közepes szekeret.. a Tradernek.
de hogy lehet cserlni a lovait? jobbra ha lehet..?
A sima lovak meg nem tudom mit nézzek.. a kockáit, mint speed acceleration, stb, vagy fontosabb a halthe meg a staminája? mert ugye általában vagy ez vagy az a jobb. és Stamina nélkül 2 lépés után lehal.. -
Mike
veterán
válasz mrgregoryan #2195 üzenetére
van jobb ló
fox trotter, arab
online role lovak, fox trotter -
gyugyo79
addikt
válasz mrgregoryan #2195 üzenetére
A statisztikáit úgy nézd, hogy amid van az 99% már 4 bonding -al látod az istállóban vehető meg alap állapotban ezért ha annak is megvan a teljes kötődése akkor sokkal jobb lesz mint amit látsz.
-
törölt tag
Ne aggódj, nem olyan bonyolult mint gondolod. A külső köröket valóban tonikokkal tudod feltölteni a belsőt pedig akár herbekkel amiket a mezőn szedsz, vagy mondjuk a szívedet babkonzervvel, a dead eyet meg egy rummal, vagy cigivel
A bőrök mondjuk függenek attól hogy online vagy sztori ? Onlineban majd eladhatod vagy oda adhatod Crippsnek ha lesz trader role-od.A satcheledben ha tele van valami ( amúgy nagyon sok dolog fér bele ) akkor discardolni tudod az adott terméket vagy csak egy darabot belőle a megfelelő gombbal. Vagy inkább fogyaszd el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Samsung Galaxy S24 okostelefon független 2027-ig Samsung.hu garancia + ESR fólia
- Garanciás,ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit,dobozos,hibátlan!
- Zyxel FWA510 5G SIM-kártyás, WIFi6-os modem + router - FÜGGETLEN, GARANCIÁLIS
- AJÁNDÉKBA KAPOTT! SOSEM HASZNÁLT! VEZETÉKNÉLKÜLI EGÉR!
- 15 db dvd film/mese
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest