Új hozzászólás Aktív témák

  • rup1u5

    nagyúr

    Több mint 7 órám van a játékban de még mindig nem értek egy csomó mindent. Pl a healt, stamina, dead eye rendszert és ikonjaikat. Van körülötük a kör amit fel is tudok tölteni kajálással vagy a temérdek piák egyikével de pl a belső szív ikon piros marad. Ha jól értelmezem ezt csak táborveréssel és kajálással lehet feltöleni ugye?

    A másik, hogy már többször irta hogy tele van a satchel-em és ezért nem tudok fölvenni dolgokat. Azt is írta hogy space nyomvatartásával tudok eldobni cuccot de nem megy. Egyébként miket érdemes megtartani és miket nem?

    A harmadik, hogy mi a bánatot tudok kezdeni a állatok lenyúzott bőrével azon kívűl, hogy a ló seggére terítem? Oké, tudom, craftolni lehet belőlük.....de hol?....trapper-nél? Egyszerűen túl sok cucc van az inventoryban és ezért elég áttekinthetetlen számomra, hogy mi mire jó.

    Basszus! Az évszázad játéka lenne nálam ha az irányítást, inventory-t, crafting-ot nem szabták volna így el. Ennyi idő alatt sem sikerült megszoknom. Ilyen még nem volt egy játéknál sem de nem adom föl! 6 óra alatt eljutottam odáig, hogy már tudom használni a dead eye-t de még így is mikor tegnap 6-an rámtámadtak egyszerre lovon még a revolvert sem tudtam elővenni csak nyomtam mindent mint süket a csengőt míg meg nem haltam. :DDD

    Tud valaki egy jó kis tutorial videót youtube-on ami elmagyarázza a inventory-t meg a health system-et?

    Why don't you knock it off with them negative waves!

Új hozzászólás Aktív témák