Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeAdam
tag
Azért ezt nem vártam pont a Rockstartól. Szerintem ennyi panaszra/ilyen rossz Pc portra a Batman Arkham Knight óta nem volt példa, de ott legalább levették a boltokból és visszafizették a pénzt, ameddig helyre nem pofozták legalább játszható állapotba a gémet. Azért meglepő ez az egész, mert elméletileg a euphoria engine van a GTA 5 alatt is, azzal meg nincsenek problémák, ráadásul én PS4 Slimen 120 órát belepakoltam az RDR 2-be és egyetlen fps drop, beakadás, vagy kifagyás sem volt. Meg akartam venni Pc-re is a multi miatt, de így szerintem csak magamat szivatnám vele...
Ryzen 3700X, 32Gb HyperX Predator 3200 MHZ RGB, RX 5700 XT Asus Strix OC 8GB
-
Szőrös
veterán
válasz Menthirist #1188 üzenetére
na még turkálva logokban ezt találtam:
[2019-11-06 11:10:42.936] [DISPLAY] [17144] [gamelaunch] Game exited with code 0xc0000005 (3221225477)
[2019-11-06 11:10:42.958] [ ERROR ] [17144] [crashdetection] Exit code 0xc0000005 indicates a fatal game exit (reason: STATUS_ACCESS_VIOLATION)már széttúrtam mindent de csak nem megy. lassan feladom.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz NagyonTitok #1200 üzenetére
Kincses térképet nekem nem mutatja, viszont én ez alapján gyűjtögettem párat és stimmelt.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Mike
veterán
válasz NagyonTitok #1206 üzenetére
3 nap. Ezeket valtogatja. A forduló éjjel 1kor van
-
rup1u5
nagyúr
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
peterson79
őstag
Sziasztok,
Megvettem, mert baromira érdekel ez a játék. Úgy látom másoknál is döcög, akkor annyira mégsem a gépemmel van baj, bár az I5-6600K sem mai darab, de egy 1070-es GPU már/még jónak számít szerintem..
Irányításnál nem tudtam rájönni, hogy mit kell beállítani, hogy magától menjen a lovam cinematic cucc alatt vagy úgy unblokk. Elvileg azt állítottam be, hogy Toggle to ..vagy mi a tököm
Magyarul annyit szeretnék, hogy ha megyünk valami küldire akkor ne kelljen nekem nyomogatni időnként a gamepadot - mert most azt kell csinálni -. Ha nem nyomom meg időnként az A gombot akkor megáll a lovam...Please help me.
-
ForRedGlory
félisten
válasz GegeWarrior #1171 üzenetére
3.9
-
Mike
veterán
valaki megszánna, és tenne be egy képernyődumpot a bill kiosztásról?
-
korte019
tag
Közben annyira jutottam, hogy ha átrakom a Vulcan-t DX-re, akkor crash van a településeken. Bár nekem olyan érzésem van, mintha a launcher hisztizne be, ha visszaállítom megint semmi gond. Akinek úgy crashelget az próbálja Vulcan-al hááátha.
Rápróbáltam az Online-ra is, ameddig jó volt addig nem volt különösebb probléma ott sem, aztán egy átvezető beakadt, kiléptem, azóta örök töltés. Story megy minden gond nélkül továbbra is de az Online-t nem tudtam életre kelteni bár nekem egyenlőre nem is annyira fontos. -
negyven2
veterán
Előbb ezt válaszolom meg...
A lobby kezelés itt kicsit másként működik mint GTAO-ban. Alapvetően ha valami nagy bug van akkor (vagy majd ha csíter rád rak valamit akkor érdemes az egészet újraindítani meg akkor van a teljes szerver újraindítás (mint GTA-ban). Ezt csak azért írtam, mert tapasztaltam, hogy egy kettő apró, de nagyon zavaró bug ekkor szűnik meg. Pl van, hogy a ló totálisan hülyén viselkedik, nekimegy mindnek (cinematic nézetbe raktam //ekkor tud automatikusan elmenni a célhoz a ló, ha úton van// és azt láttam, hogy csak fogta magát és nekiment az egyik fának, vagy lovasNPC-nek).
De amúgy elég a sima free roam, vagy helyszínes free roam váltás. viszont ilyenkor lényegében ugyan-úgy újratölti a teljes Online részt számodra, és olyan lesz mintha most léptél volna be.
Viszont ha pl. másik játékosra csatlakozol, akkor lényegébe az csak olyan mintha gyors utaznál, nem veszik el semmi. Xbox-on rendszeresen csinálom azt, hogy megnézem az Xbox-os recent player listát, és ha úgy van beállítva a profil, hogy látom, hogy hol van a térképen (kiírja a helyszín nevét), akkor csatlakozni tudok hozzá és pár mp alatt a térkép másik felén vagyok egy másik lobby-ban.
Ugyanis itt vannak fő változás szerver szinten, hogy ha bent vagy Online-ban akkor azon belül gyors a csatlakozás (gondolom az Akamai edge szerverek miatt), plusz szinte azonnal szinkronizálja a dolgaidat. Vagyis pl a megszerzett pénz, megvásárolt dolog, megtalált tárgy azonnal szinkronba kerül az Online profiloddal., nem tűnik el semmi egy szerver crash miatt. Viszont ezért nem is működik (már), az, hogy ha pl. elrontják a Trader kiszállásodat, akkor bezárod a játékot és utána megmarad minden. Abban a pillanatban amikor elindul a kiszállítás azt le kell vinned, vagy buktad.
Illetve még egy érdekesség. A lobby mérete és kezelése is dinamikus, vagyis ha egyedül vagy kevesen vagytok egy lobby-ba akkor egy idő után összevonja másikkal a háttérben (igazából nem is lehet észrevenni, csak annyiban, hogy egy kis időre eltűnik a táborod).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
csabi0805
senior tag
Na játszottam vele.
Az a helyzet hogy ennél a játéknál a medium beállítás más játékokban a high ultra beállítást jelenti.
Valami brutál ahogy kinéz szerintem.
Nekem high mediumon van,meg van benne ultra is egy kettő de nagyon szép.
Azért remélem patchelik majd szépen. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz negyven2 #1220 üzenetére
Köszönöm. A camp helyzete mindig változik, ha másik free roamot keresek? Letettem valahova és újra betöltve már nem ott volt.
Ja igen, azt tudja valaki, hogy PCn mi a free roam menü (camp áthelyezés, stb.) gombja?
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Mike
veterán
válasz NagyonTitok #1222 üzenetére
köszi szépen!
-
ron8
senior tag
Itt még nem írták a következő hibát: gyorsabban váltakozik a napszak, szinte gyorsan megy le és kel fel a nap.
Na nekem ilyen is jelentkezett
Újraindítás megoldotta.. -
GegeWarrior
senior tag
-
negyven2
veterán
Mindent össze tudsz szedni, ha megvannak hozzá a dolgaid. Ásó mindenféleképpen ajánlott, mert a fémkeresővel talált dolgokat is ezzel tudod majd kiszedni. De amit nem ásni kell azt simán fel tudod venni. Az összes kártya, növény, alkoholos üveg kézzel felszedhető. A tojások nagy részénél előbb le kell lőni a fákról a fészket Varmit rifle-el, vagy small game arrow-al (más fegyverrel tönkremegy a tojás és akkor vagy váltasz lobby-t vagy vársz 48 percet).
A Family Heirlooms nagy része is kézzel felszedhető, de van egy pár ami el van ásva egy dobozba.
A többinek viszont a nagy része föld alatt van így azokhoz kell az ásó. Persze sok van amihez még ezen felül kell a fémkereső (pl az össze Coin-hoz).De ha ráklikkelsz a térképjelzésre akkor kiírja, hogy i kell hozzá, hol van pontosabban, meg ott a GTA Series videó link is.
A kincses térképek igazából csak arra valók, hogy megmutassa nektek, hogy a felvett térképek merre találhatóak anélkül, hogy kinyitnátok a térképet. Igazából csak úgy nincs ott kincs.
A Cycle részt nem kell bántai, mert az automatikusan mindig a helyes napot mutatja (vagyis, hogy épp akkor hol vannak).
A Tool Typenal a kezdők kiválaszthatják, hogy csak azokat jelölje a rendszer, amit fel tudnak szedni (megvan hozzá az eszközük).
Illetve a Dinamic Route részen lehet beállítani azt, hogy egy útvonalon végighaladva, fel tudd szedni a cuccokat. Sajnos ez légvonalban nézi ezt, és nagyon sokszor van az, hogy egy hegy, kanyon van az útban.
Minden cuccot egyesével is eladhatod, de ekkor csak pénzt kapsz érte meg amíg nincs meg a 20-as Role szont akkor valamennyi Role XP-t. Ha kollekcióba adod el akkor minden cucc a kollekcióban dupla pénzt ér, és a kollekcióért kapsz 1500XP-t és ugyan ennyi Role XP-t is.
Persze nem csak itt vannak ezek a tárgyak, hanem random is vannak a világban máshol, illetve a lelőt NPC ellenfeleknél is találhatsz dolgokat. Meg néha Random stranger-ek is adhatnak.
-
negyven2
veterán
Ha játszottál GTAO-val és van Yacht-od akkor kb. ugyan az a rendszer. Ha belépéskor az adott régióban már fogalt a korábbi hely akkor átrakja máshová, vagy ha nincs szabad hely akkor felszedi. Viszont lerakásnál bárhol is vagy és bárhová is rakod le mindig figyelembe veszi az aktuális helyezted is, és ennek megfelelően mindig megpróbálja hozzád közel lerakni az adott régióba. Ugye 5 tartomány (Ambarino, West Elizabeth, New Hanover, Lemoyne, New Austin) van és ezen belül vannak a régiók.
-
addikt
válasz NagyonTitok #1229 üzenetére
Én végignéztem a keymappinget tegnap, de nem találtam quick save gombot...
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Kiskokó
veterán
Mintha én is azt olvastam volna , hogy va nquick save menüpont de nem találtam..
Amúgy én se értem miért van ennyi felé szedve a billentyűzet kiosztás...
Na meg pláne amitől falnak megyek... minek kell nyomva tartani még körbe ér a csík... fejlövést annak aki kitalálta.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
CactuS
Arcképgyáros
-
sittes79
addikt
Nálam frankó minden, kivéve hogy a hdr nem jó illetve 6gb ir video kártya memorianak. 3600 proci 2080, qhd 60 és 80 fps között balanced vulcan, textúra ultra
-
negyven2
veterán
Ha valamit felvettél akkor azt már nem tudod felvenni újra. Csak egy másik ciklusban máshol.
Ciklusváltás minden nap GMT szerint éjfélkor vagyis jelenleg ez hajnali 1. Madam Nazar helyzete és a Daily Objective-ek pedig GMT szerint reggel 6-kor változik (ez jelenleg reggel 7 nálunk).Persze ez nem jelenti azt, hogy egy adott cuccot ne tudnál felvenni többször is ugyan azon a napon, de ez már a random drop, (NPC loot, véletlen helyek, random stranger küldetés (fehér pulzáló pötty a térképen, de ez lehet más is).
Amiket 48 percenként fel tudsz tudsz újra szedni ugyan azon a helyen azok a növények. Minden más ami pl. az eladható ékszerek, talált ételek, tonikok stb. (vagyis amiket fel tudsz szedni és nem kollektoros dolgok) azoknak meg valós 24 órás a limitje (vagy 24 óránként azt, azon a helyen csak egyszer lehet felvenni
).Amúgy a fenti kollektoros térképen térképen kívül itt van egy online térkép a többi található és felhasználható cuccról (ékszerek, tonikok, kaják, növények, tábortüzek, gang hideout-ok és egyéb hasznos dolgok.
Persze ez se teljes, illtve van amit nem tudsz felszedni már de kb 80-90%-ban jó
Úgyhogy pl. ékszereknél még ez is jól jöhetIlletve van egy pár amit csak trükkösen lehet elérni
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
Egyelőre nem fogadja el a trial Twitch Prime-omat az ingyen Bounty Hunter engedélyért. Kivárom azt a pár napot, amit írtatok. Végigjátszottam az online intróját, eddig szokatlanul nyugodt élmény volt és persze gyönyörű.
[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
veterán
válasz sittes79 #1239 üzenetére
Ez érdekes, mert másnak 1080 Ti ami hasonlóan erős és 8700k ami pedig erősebb fele ennyi fps van 1440p esetén.
Úgy látszik ennyit számít, ha új széria van a gépben. Ez azért pofátlanság.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Prosector
addikt
-
evitiguF
senior tag
-
RoMix85
aktív tag
Lehet online-ban szekeret lopni, és azzal szállítani a több vadászott cuccost?! Így kicsit gyorsabb lenne a szintlépés, meg a lóvé is, hogy vehessek sajátot.Illetve hogy lehessen már pecázni
-
-
NagyonTitok
tag
válasz peterson79 #1248 üzenetére
Ha folyamatosan nyomva tartottam a w+shiftet, s közben váltottam cinematic mode-ra, akkor szépen vágtatott a kijelölt úton.
Igaz, egyszer vmelyik kereszteződésnél beleütközött egy npc-be aki aztán elkezdett rám lőni. Éppen tömtem a fejem, s mire észbe kaptam, már meghaltam.
Never ever drink and drive!
-
negyven2
veterán
válasz RoMix85 #1247 üzenetére
Lehetni lehet, de egyrészt nem tudod megtartani, nem jelzi a térkép, kicsit bonyolult rárakni a prémet, állatot, és ekkor még bugolhat is. Ráadásul nincs rá garancia, hogy ne tüntesse el ilyenkor a játék a szekeret vagy az állatokat.
Vannak trükkök, pl kettő ló használata. a másik lopott, vagy ideiglenesen befogott lovat használod, és akkor meg tudod duplázni a szállítást, illetve ha lelősz egy állatott akkor azt magad után tudod húzni lasszóval, és nem romlik az állapota, ha nem megy át rajta valaki, vagy nem esik nagyot.
Amúgy 50 közepes méretű prémet tudsz tárolni a lovon.
peterson79 + NagyonTitok: Ha egy jelzett úton vagy lóval, belépsz cinamtic-ba és lenyomod legalább kétszer a gyorsabb mozgás (galopp? Xboxon/PS-en az A ill az X gomb) akkor automatikusan megy a kijelölt helyre. Viszont a menüben be lehat állítani, hogy ne keljen nyomogatni a gombot a gyorsabb mozgáshoz, hanem csak lenyomva tartani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest