Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyonTitok
tag
Story mode:
Jól értelmezem: ha a táborom területén ledobom az elejtett vadat, akkor azt hentes feldolgozza?
Teljes állatot nem enged adományozni, csak miután megnyúztam, pár darabot eltettem. ...de a többi finom husi kárba vész?!Never ever drink and drive!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz NagyonTitok #1551 üzenetére
Lehet adni teljes allatot is csak mikro odamesz a henteshez hogy odaadod lapozd vegig a tarisznyat ott lesz a vegefele
-
NagyonTitok
tag
Nem szép dolog a készítőktől, akkor is csökken a reputációm, ha a préri közepén kizsebelek egy balesetben elhalálozott (saját lova agyonrúgta) emberkét!
Nincs szemtanú, a farkasoknak pedig nem kell a lóvé.Never ever drink and drive!
-
Mike
veterán
válasz NagyonTitok #1551 üzenetére
van az ellátásért felelős fickó annak add oda
teljes állatot az onlineban kell leadni -
Mike
veterán
válasz Anonymus23 #1552 üzenetére
nézd meg a térkép legendben
amúgy van egy, Valentine délre van a nagy vasúti híd
azon átmész
jobbra van egy magasabb domb a kanyarban
ott megtalálod a tetején
de csak storyban -
Mike
veterán
válasz NagyonTitok #1554 üzenetére
ha vadászol nem leszel gonosz soha
-
beef
őstag
-
b1sti
senior tag
válasz Create. #1501 üzenetére
Szia!
Ahogy láttam ez nem feltétlen állja meg a helyét... ahogy olvastam a topikot, akinek 3600 van, de nv kártyája, annak fut. Nekem viszont amd kártyám van és q...a nem akar menni. Patch fent, mindenből a legfrissebb van fent. Végig zongoráztam az összes BIOS verziót, egyikkel sem indult el. Vírusirtó hülyeség is megvolt az összes olyan sz@rság mellett, amit ki tudott magából szorítani segítségként a Rocksz@r! A patch megjött szerencsére, csak rohadtul nem azt oldották meg vele, amit igazán kellene. Nyilván fontos az optimalizálás is, ezt aláírom, de könyörgöm... hány embert fognak elveszteni azzal, hogy kifizettek viszonylag sok pénzt egy játékért és el sem indul... sőt még te variáld a géped úgy, hogy elinduljon azért, hogy kifagyhasson! Hát ez mi??
Mindenki nagyon várta a játékot, ahogy én is, sőt nem is fogom visszakérni a pénzem, mert bízom benne, hogy meg fogják oldani záros időn belőle ezt, de mégis nem lett volna egyszerűbb még 1 esetleg 2 héttel tovább tesztelni a játékot picivel több konfigon??? -
pandras83
senior tag
RDR2 Raytracing shader, ha esetleg valaki sokallja a képkockák mennyiségét
Cyberfuck Patchrunner
-
NagyonTitok
tag
Gyanútlanul barangoltam az éjszakában, mikor egy bájos kunyhóra letten figyelmes.
S mit találtam odabent? Kb. egy tucat csontvázat. Never ever drink and drive!
-
NagyonTitok
tag
Egy
hogy' kapok, hogy megmaradjon a 3* ?békát
Íjjal csak 1 maradt, a késsel meg nem tudtam semmit sem csinálni.[ Szerkesztve ]
Never ever drink and drive!
-
morfondőr
őstag
Na megvolt az első fagyás, miután megvettem a special edition fegyvereket a gunsmith-nél.
És egy kérdés: másnál nem mosódik el/vibrál/glitch-el a graf a képernyő alján gyors mozgásnál (lovaglás)? Motion blur ki van kapcsolva, v sync be. Nem tudok rájönni mitől van.Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Walter_White
senior tag
Na hamarosan teszt jön a lenti konfigommal. Instantgamingről beszerezve, örülök hogy mégse 60 euro volt csak 53...
Kiváncsi leszek. -
korte019
tag
válasz morfondőr #1565 üzenetére
Nálam a graf marad, de minden más ami ott lenne az néha vibrál, felirat, menü stb. + Nekem a képernyő széle fura, mintha ilyen "szellemképes" lenne ha gyorsan mozgatom a kamerát, kicsit zavaró mert olyan mintha röcögne, de elvileg megvan az 50+ fps végig, gondolom az is valami beállítás lehet.
-
Hansomester
tag
NAgyon jó ez a játék, főleg az online része.
Lvl 13 után miután megveszed a sniper puskát, jóval könyebb is lesz a bounty hunterkedés is Minap száguldottam lóháton a folyóparton, el akartam menni egy fa alatt, erre a lelogo faág ugy fejbevert hogy lovastól estem össze, hirtelen úgy megijedtem, hogy én is majdnem a földre estem 0_o"Sesshoumaru Nagyúr, biztos, hogy okos ötlet volt életben hagyni ezt a nőt? -Yaken, legközelebb nyisd ki a szemed, akkor láthatod, ez a nő már halott!"
-
korte019
tag
válasz Hansomester #1570 üzenetére
Jó is lenne már indítani, remélem a mai helyrehozta.
Bár nekem sanda a gyanúm, hogy mivel egy átvezető akadt be cseszhetem, beakadt a profil, törölni meg nem tudom. Majd szívhatok a supportal. Konzolon is volt ilyen ahogy láttam...[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
Kicsit játszadoztam a beállításokkal, nagy a szerelem.
És még a látvány hagyján. Egész éjszaka pókereztem, és amikor a hajnali nap fényénél kiballagtam a kocsma ajtaján és felültem a lóra, mindenki "TOLVAJ"-t kiáltott és csak akkor vettem észre, hogy nem az én lovam. Aztán vadásztam egy kicsit, találtam egy őzet három csillagos prémmel, fütyültem neki, mire felemelte a fejét és nyakon lőttem íjjal. Nem vártam meg, míg kiszenved, nem vagyok állat, szíven szúrtam. Így megvolt a vacsorára való, amit egy tábortűz mellett elfogyasztottam, mert elég alacsonyan volt az életerőm. Annál a szemközti tónál ütöttem tábort. Fura egy konzolport ez, de a játék eszméletlen."The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
negyven2
veterán
válasz NagyonTitok #1563 üzenetére
Az központi asztalon van egy jegyezett, azt olvasd el és csináld azt ami benne van
A kis állatokra (mint ) Small Game Arrow kell. Ezt szerencsére már a játék elejétől fogva el tudod készíteni, tábortűz mellet, vagy bárhol a világban ha előveszed a crafting eszközt (a fűszerőrlő csésze amit Hosea add neked még az elején). Egy db Small Game Arrow-hoz kell egy darab nyíl, egy db normál shoutgun lőszer és egy db madár toll (Flight Feather). Ebböl maximum 40-et tudsz készíteni.béka “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Hansomester
tag
HA lasszoval befogok egy vad lovat, azzal lehet vmi értelmeset csinálni? Betörtem már egyet, de nem tudtam istállóba tenni sem felnyergelni. Lovagolni lehetett rajta. Csak aztán kimúlt
"Sesshoumaru Nagyúr, biztos, hogy okos ötlet volt életben hagyni ezt a nőt? -Yaken, legközelebb nyisd ki a szemed, akkor láthatod, ez a nő már halott!"
-
negyven2
veterán
válasz Hansomester #1575 üzenetére
Online-ban nem lehet velük semmit se csinálni. Sztoriban, meg majd egy adott ponton el lehet őket adni.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Carlytoo
senior tag
Update:
Haveromnak beszereztünk egy i7 3770-et. Van mellette neki egy GTX 1050Ti, illetve 16 giga RAM. 1080P-ben 60 fps. Mostmár vége mehet a multi. Persze ez online-ban. Természetesen a beálltásokkal variáltunk, de az ő állítása szerint így is gyönyörű.
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
Gubu0101
veterán
válasz NagyonTitok #1563 üzenetére
Én meg késelgettem egy pecást a mocsárban
erre elkapott a krokodil,rendesen meg ílyedtem …ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
juhasz406
tag
Hát nemmondom de mostmár elindul de csak 5 percekre aztán kifagy. Mindegy hogy ultrán 36fps vagy low-on 60fps
Ryzen 5 2600, Asus TUF B450M, 16GB, Sapphire rx580 nitro+ 8GB
-
Stormrider
tag
válasz negyven2 #1507 üzenetére
Elmentem oda megnézni azt a fehér lovat!Oda érek,erre olyan köd volt hogy szart se láttam nem a lovat! Ahogy koboroltam a ködbe meglett a ló csak úgy megzavartam,hogy elszaladt,neki futott a hegyoldalnak és eltünt! Ez normál vagy bug?
Utána arrébb mentem aludtam is és vissza de már sehol nemtaláltam a lovat.Helyette a fehér bölényt öltem le. Vidáman viszem haza a prémet erre 4-5 bandita ugrik ki a bokorból majd hamar meg is öltek.A prém az ugrott.
Be lehet szerezni azt újra vagy csak egyszeri dolog? -
Patrick
addikt
Na én már pókereztem is. Találtunk is egy kártyát a toronynál.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Mike
veterán
válasz Stormrider #1584 üzenetére
a legendary prémből egy van csak. éppen ezért nem veszik el, a trapperhez kerül. így csak az érte járó pénzt bukod el
-
Mike
veterán
válasz Stormrider #1588 üzenetére
de. de amúgy is neki adod le, és ő csinál belőle neked cuccot
-
negyven2
veterán
válasz Stormrider #1584 üzenetére
Ott lesz a ló később. Sajnos ha a közelben maradsz akkor nem jelenik, meg max. ha csinálás egy save&reload-ot.
Ugyanis pl. a játékban lelőtt állatok tételei ott maradnak és szép lassan lebomlanak. Végül csak csontok maradnak utánuk
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
rup1u5
nagyúr
válasz pandras83 #1562 üzenetére
Látványos, bár semmi köze a Raytracinghez. Bírom, hogy mostanában minden bóvli youtuber ezzel a "raytracing" szócskával próbál magának nézettséget generálni.
Jelentem meglettek az ideális beállításaim és eljutottam a Chapter 2-ig. Nagyon tetszik a játék, a hangulat mindent visz de baromi összetett! Rengeteg dolog van benne! Ezzel elleszek vagy egy évig! Jelentem, minden faszányosan működik nálam, semmi fagyás vagy ilyesmi! Maradtam Vulcanon mert DX12-n jó 10%-al kevesebb az FPS és grafikai bugok is voltak a benchben. Jó látni hogy az öreg X79-es ilyen simán elbírja ezt a játékot! Ezt a platformot még a GTA 5 miatt választottam és nem volt rossz döntés!
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
_cHAos_
aktív tag
Nagyon gyenge munka lett ez a PC-s port Rockstar-tól... Kb. az jut az eszembe, amikor a GTA előttem rajzolja ki a textúrákat Xboxon. Játszatok a Doom-al, ott nem rocksztárok írják a grafikus motort.
Venni kell egy jó kis PS4-et, aminek a GPUja stabilan hozza a HD5850 vagy a GTX 470 számítási teljesítményét, azon elfut.[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
Mennyire detektalja jol a jatek a hardvert?
Ugy ertem, hogy a default grafikaval, amit belo maganak, mennyire produkal jatszhato sebesseget? -
Walter_White
senior tag
Na igy elsőre, indítással és futásával nem voltak olyan gondok. Gyönyörü a játék, viszont nem egy olyan hűde.. hogy ilyen FPS gondok legyenek, főleg még 2080TI-n is ahogy látom, olvasom... úgyhogy bőven számítható az optimalizálás.
Beállításokkal 1440P-n variálni kellett, 5700XT-n, és igy hozza a 58-70FPS közti értéket, - pont olyan beállításokat variáltam ami nemigen tesz\vagy vesz el a látványból, viszont a teljesítményt nyírja rendesen. (viszont az elején a havas rész, hóviharokkal tud érdekes dolgokat produkálni az FPS-el.)
Illetve NVME SSD-n van a játék, de textura betöltési gondok is vannak néha.. van olyan átvezető ahol mintha késve töltődne be a textura a VRAMBA fejek látszódnak, de a testek nem.. és rá 1-2mp-re jelenik meg teljes egészében a karakter.. -
beef
őstag
válasz Walter_White #1598 üzenetére
Hasonló a konfigunk. Nálam abszolút röccenésmentes. Az fps-t nem néztem mivel freesync és chill is megy, de nem is érdekel mert vajsima. Textura hiba nem volt. Minden ami fontos high-on. A textura van maxon.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest