Új hozzászólás Aktív témák

• BaLee

addikt

Jó a cikk, meg a játék is jónak tűnik, de olvasva a hozzászólásokat meg a cikket a játékról ez a túlzott keretek közé szorítás nekem nem jön be. Ezt nem szerettem az elődben sem, mikor szarban voltál, mert nem volt embered és muszáj volt skippelni egy két küldetést akkor sorra veszítetted el a támogatókat, meg akkor jöttek a terror küldetések meg bázis támadások...

Bár nekem az új XCOM vége is olyan nehézre és frusztrálóra sikerült, hogy valahol a játék 80-90%-ánál abbahagytam, mert már nem szórakoztatott.

Pedig anno az UFO-t végigjátszottam 3-4x biztos, illetve sokat nyomtuk haverokkal is. Emlékszem mikor kijött hozzá a magyarítás utána el sem tudtunk szállni mellőle mert végre a storyból is értettünk valamit és az első játékok egyike volt ahol magyarul végig lehetett olvasni a fajok és a felszerelések leírását ami hatalmas élmény volt. Meg a 2. rész is bejött bár tényleg inkább egy mod szerűségnek tűnt, pár új fegyverrel és felszereléssel.

Szóval majd lehet teszek ezzel a játékkal egy próbát de így az olvasottak alapján úgy tűnik, hogy ez nem az én játékom lesz.

Új hozzászólás Aktív témák