Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz SenorGrande #23 üzenetére
Nem tudom, konzolon nem játszottam vele. Akkor te sem játszottál vele.
Hát tényleg nem kellene...Hát igen, ez igaz, hogy pc port és lesz amilyen lesz....
Megnéztem amit linkeltek videót... Hát érdekes a fizika... Főleg hogy a környezet nem "rombolható"... Az a sárga bigyón fennakad az autó.. Érdekes... VIszont a belső kam az szép. Remélem a kormány láthatóságot állíthatod majd benne, hogy legyen, vagy ne...
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz SenorGrande #17 üzenetére
AZ RBR Is megjelent konzolokra és akkor is a 2 között van a fizikája?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Igen, azt én is értettem, hogy mit mond. De remélem lesz benne 1-2 hosszabb szakasz is.
-
nagyúr
Szerintem nálad, nálam IE8-al hibátlanul megy.
Meg tényleg a hangok. El is feljetettem.
Na pl az is jó lenne a ha lenne benne, de mivel Official játék lesz, szerintem az idei autók lesznek benne, de ne legyen igazam...bmakszim:Ez nem biztos hogy így lesz. Lesz benne SSS rész is, ami nem 4 perces lesz, meg lesz benne gonmdolom 30k-es szakasz is, ami nem négy perces lesz. Bár még nehéz megmondani így láthatatlanba.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Arézfánfütyülősrézangyalát.
Jól néz ki nagyon, a kidolgozással nincs gond szerintem.
Csak 3 dologra figyeljenek oda nagyon.
1. Fizika
2.Belső kamea
3.Kormány támogatás (G25-öt ne felejtsék el belőle )A grafika meg eddig nagyon szép.
Remélem nem Xbox kontrellerrel kell majd tolni, mert akkor..
Meg a Lancer WRC 2005-öt rakják bele, meg Subaru 2006 WRC-t és akkor jó lesz.
Ha nem, akkor morci leszek.Nálam is várós.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest