- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz SenorGrande #23 üzenetére
Nem tudom, konzolon nem játszottam vele. Akkor te sem játszottál vele.
Hát tényleg nem kellene...Hát igen, ez igaz, hogy pc port és lesz amilyen lesz....
Megnéztem amit linkeltek videót... Hát érdekes a fizika... Főleg hogy a környezet nem "rombolható"... Az a sárga bigyón fennakad az autó.. Érdekes... VIszont a belső kam az szép. Remélem a kormány láthatóságot állíthatod majd benne, hogy legyen, vagy ne...
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
DriderG
tag
Szerintem már ott megbukott a dolog, hogy vezetéstechnikailag nem látok különbséget egy pályaversenynél. Jól látható, hogy 3-4 autó széles utak vannak, azon egyáltalán nem rázkódik az autó, simán ideális íven lehet autózni, illetve semmi sem dob meg, sem egy kátyú, sem egy ugrató. Pedig ezek az alapvető dolgok még a DiRT 1-nél is voltak, hiába van olyan érzésem fékezéskor, mintha lineáris lenne. (későn veszed észre a hajtűkanyart, de nem hogy teljesen meg tudsz állni még a kanyar előtt, hanem azonnal vissza is tolat)
Ez a játék viszont olyan, mintha a V-Rally 2 fizikáját pakolták volna bele, csak a sebességet a felére csökkentették volna. Kicsit olyan érzésem van, hogy mobilon jobb a fizikája a WRC-nek. A Milsetone amekkora nagy név volt anno (Screamer, Screamer 2, Screamer Rally, SBK 2001), mára úgy tűnik odáig jutott, hogy a minimum elvárható szintet nem tudja megugrani. Értem, hogy eddig 13 évig csak pályaversenyeket csináltak, amelyek szintúgy elég szegények voltak grafikailag (főleg az újak), de akkor miért kapják meg a jogokat az FIA-tól? Nem volt minőségellenőr aki tesztelte volna? Számomra érthetetlen, hogy 2 autóval, 0 környezeti fizikával és grafikai részletességgel, tök monoton pályákkal, papírszerű úttal el lehet 2010-ben adni egy hivatalos WRC játékot. A PS2-es WRC-ket elnézve meg inkább azokkal a 6 éves játékokkal játszanék. A hazai Invictus jobbat csinált volna szerintem, csupán ők nem fejlesztenek konzolra.[ Szerkesztve ]
-
JohnR
aktív tag
-
SenorGrande
senior tag
Szerintem ne vonjunk párhuzamot a 6 évvel ezelőtti, és a mai "filozófia" között!
Anno gondolom megírták "szimulátornak" pc-re az RBR-t, és a fizikához kicsit hozzányúlva kapták meg a konzolosok, a könnyebb irányítás, élvezhetőség érdekében.
Ma viszont az a "trend", hogy odalökik az így-úgy sikerült konzolos portot a pc-s tábornak, amiből szimulátor igen kis eséllyel születhet.
Csak pc-n játszo(tta)m az RBR-t, ezért nehezen tudom elképzelni az irányítást bármelyik konzol kontrollerével, és a pc-n megismert fizikával. Ráadásul a konzolok nem is komoly szimulátor ellátottságról híresek. . .[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
ProEvoFan
nagyúr
Annyira ne örüljetek
Múltkor az egyik magyar online magazinban volt egy kamerás videó (azóta leszedték,sajna).
Háááát....a grafika nem igazán ütötte meg a mai szintet, és az irányítás is kakinak tűnt...
Itt a link, a hozzászólásokból nem sok jóra kell számítani....[link] -
giigz
veterán
Király.
-
nagyúr
válasz SenorGrande #17 üzenetére
AZ RBR Is megjelent konzolokra és akkor is a 2 között van a fizikája?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
BiP
nagyúr
válasz SenorGrande #17 üzenetére
Ha félúton, akkor már tök jó lenne Gyanítom, hogy az arcade-hoz közelebb lesz.
-
SenorGrande
senior tag
Én attól félek - mivel konzolokra is megjelenik - hogy a fizika az arcade és a szimulátor között lesz, valahol félúton. Akkor viszont (még) marad az RBR. . .
De ne legyen igazam!– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
InHell
senior tag
Legyen rondább mint a dirt2,csak legalább egy RBR fizika és semmi bajom nem lesz vele.
< béna duma helye >
-
BiP
nagyúr
Az előző BlackBean Games játék, a Superstars V8 nem volt olyan jó játék, remélem javítanak rajta rendesen. Rohadt jól néz ki, de ha nem jó vezetni, a fene megette.
(a régi scar-ban és evolution gt-ben bár fura volt a vezetési stílus, szerettem,.) -
-
BeLucZ
addikt
dirt 2-t büntetni fogja ez?mármint grafikában
-
Fla$hly
aktív tag
ezt énis nagyon várom már, remélem az irányítást nem cseszik el, és realisztikus lesz, nem is Sega Rally-s arcade szar...
meg könyörgöm, csinálják már meg a porfelhőt rendesen, hogy ne csak 3mp-ig legyen ott a por, hanem legyen rendes nagy porfelhő, mint igazából, vagy valami hasonlót...
meg nekem az autók túl tisztának tűnnek...
dehát sok idő van még a megjelenésig, remélem valami jót alkotnak, Richard Burns Rally óta nem játszottam semmi érdemleges Rally játékkal
Aláírás
-
nagyúr
Igen, azt én is értettem, hogy mit mond. De remélem lesz benne 1-2 hosszabb szakasz is.
-
sptkyle
senior tag
Hát ez így elég szépre sikeredett.
Várjuk.. kipróbáljuk... demót kérünk."Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
bmakszim
senior tag
Ez biztos így van, ahogy mondod, de szerintem a pályák 90%-ra az lesz a jellemző, amit írtam. A screenshotok között is van egy kép, amin a játékos a pálya felét már elhagyta és 2:20 körüli időnél jár. Meg a fejlesztői videóban is mondja vhol a közepén, hogy lehetetlen egy videó játékban megvalósítani a valós szakaszhosszt. De egyefene engem nem zavar, csak jól legyen optimalizálva és ne legyenek benne ok nélküli laggolások, akadások.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szerintem nálad, nálam IE8-al hibátlanul megy.
Meg tényleg a hangok. El is feljetettem.
Na pl az is jó lenne a ha lenne benne, de mivel Official játék lesz, szerintem az idei autók lesznek benne, de ne legyen igazam...bmakszim:Ez nem biztos hogy így lesz. Lesz benne SSS rész is, ami nem 4 perces lesz, meg lesz benne gonmdolom 30k-es szakasz is, ami nem négy perces lesz. Bár még nehéz megmondani így láthatatlanba.
[ Szerkesztve ]
-
bmakszim
senior tag
Tehát akkor ralinként 6 szakasz, melyek átlag 7 kilométeresek lesznek, 100-as átlagtempóval számolva ez 4:12-es idő. Nem lesz reálisabb a táv, mint a CMR04-05-ben. De akkor is nagyon várom már, mert legalább hivatalos lesz minden!!!
-
No-kia
addikt
uhh végre, nagyon várós
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Ventur@
senior tag
Ez igen! Egy ilyen WRC-s játékra várok már nagyon rég óta . Felhozatala emlékeztett a régi Rally 2000-re (asszem ez volt a címe. Tele sok autóval és rengeteg akár 15-20 perces pályákkal). Ezt be kellesz szereznem. Mától kevesebb sört iszok .
Más: Videók csak nekem nem jönnek be vagy valami gubanc van (Opera 10.60)?
Sub-ZeRo: Én belevenném még a hangokat is (lehidalnék ha lenne benne Historic széria is. Mondjuk egy kis Audi S1-2 B group, Peugeot 205 T16. Najó leszállok a cuccról most már ).
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
nagyúr
Arézfánfütyülősrézangyalát.
Jól néz ki nagyon, a kidolgozással nincs gond szerintem.
Csak 3 dologra figyeljenek oda nagyon.
1. Fizika
2.Belső kamea
3.Kormány támogatás (G25-öt ne felejtsék el belőle )A grafika meg eddig nagyon szép.
Remélem nem Xbox kontrellerrel kell majd tolni, mert akkor..
Meg a Lancer WRC 2005-öt rakják bele, meg Subaru 2006 WRC-t és akkor jó lesz.
Ha nem, akkor morci leszek.Nálam is várós.
[ Szerkesztve ]
-
Sicilian
addikt
Nálam várós
nothing is true everything is permitted..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest