Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Orbi_
aktív tag
Ha olyan lesz mint a TC-HAWX (főleg irányításban), akkor nekem nagyon fog tetszeni.
-
bizo13
csendes tag
Igazad van _Orbi_ha olyan lesz mint a HAWX akkor tényleg nem lesz rossz
-
marked one94
őstag
Én meg remélem olyan lesz mint a IL-2 Sturmovik. Akkor biztos hogy örömömbe egy lábon fogok ugrálni.
You'll Never Walk Alone
-
TomiLi
addikt
Il2 sturmovik-hoz lesz hasonló
Bogyorisz
-
JONAS77
aktív tag
Tud segiteni valaki abban, hogy az 1.0.3.2.-es updatet érdemes-e telepiteni, mert már jártam úgy, hogy ezután nem engedet belépni a játékba. Hibajelentést dobott ki és nem indult a játék! Fent van valakinek? És a nyelvre is odakell figyelni, ha inditom a játékot?
Nekem cseh nyelven van meg, de kitudok választani: angolt, oroszt, lengyelt is. Most jelenleg az 1.0.2.9.-es upadte van fent, nekem az újabb, csak a multizás miatt kellene, de nem merem feltenni, mert már volt vele bajom!Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
JONAS77
aktív tag
Nem szereti senki ezt a játékot?
Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
bandiras2
senior tag
Szeressük. Én updateltem, és semmi problémám vele.
A [Saitek X-52] viszont kiváló oráltechnikai továbbképzést jelentett, mert nem értettem hogy mér adja le az orrát és fordul mintha muszáj lenne...
Mer ennél a game-nél még a trimmet is be lehet állítani. Settings trimm mindhárom kiosztani középre a gázkaron a 3 potira és settingnél látszik hol lesz középen...
Bazeg mire erre rájöttem...A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Illetve az ót a patchet még nem raktam fel csak a game upadateket.
A Wings of luftwaffe engem is érdekelne.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest