Wings of Prey bejelentés

A Gaijin Entertainment neve valószínűleg ismerősen cseng azok számára, akik szeretik a második világháborús repülőgépes akciójátékokat. Ők készítették ugyanis az IL-2 Sturmovik: Birds of Prey nevű akciójátékot - inkább, mint szimulátort -, de ebből teljes mértékben kihagyták a PC-s felhasználókat. Most egyfajta hiánypótlóként a Wings of Prey egy PC-exkluzív repülőgépes akciójáték lesz, amely szintén a második világháborúban fog játszódni. Akinek kezd összeállni a kép, az rájöhet - bár ezt az illetékesek nem mondták ki -, hogy ez a játék tulajdonképpen az IL-2: Birds of Prey PC-s változata akarna lenni.

A II. világháború hat nagy helyszínén vehetünk részt ütközetekben. Megfordulunk  többek között Sztálingrádban, az Ardennekben, Berlinben, és Angliában is. Ami közös lesz a helyszínekben az az, hogy mind Európában található, és fejenként 50 küldetést fognak tartalmazni. Több, mint 40 repülőgép típus lesz majd vezethető, ezekben lesznek bombázók és vadászgépek egyaránt, beleértve több Spitfire és Messerscmith-típust is, így valószínű, hogy a játékban lesz egy kampány a náci Németország oldalán is.

A játékban lesz egy arcade és egy "majdnem-szimulátoros" nehézségi mód is, valamint a játékhoz időnként letölthető tartalom formájában új repülőgépek és küldetések fognak majd érkezni a jövő év folyamán. A játék még az idén megjelenik, egyes helyeken már elő is rendelhető, valamint pár napon belül egy gameplay videót is be fognak mutatni belőle. Addig sajnos be kell érnünk a debütáló videóval, ami mint olyan, elég rövidke. Lássuk:

 

Azóta történt

Előzmények