Új hozzászólás Aktív témák
-
uzsz
senior tag
Nagyon jooo.
Jo lenne konkret hardver specifikaciokat tudni mar. Ha igaz hogy azt allijtak hogy a mostani BOX 360 es PS3 nal jo 50%al erosebb a hardver, akkor nagyon kivancsi vagyok...Aki viszkető seggel fekszik, büdös ujjal ébred. (Guga kérésére javítva) Az élet az egy nagy cukor, csak meg kell tanulni szopni.
-
draco31
veterán
Videók alapján jónak tűnik.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
jolker
csendes tag
Nekem nem tetszik. Jól van tálalva a videókban, de a sima Wii is csalódás volt számomra, pedig az is hogy bejött anno.
[ Szerkesztve ]
-
Roliiii
aktív tag
Szerintem nagyon ötletes, de ez még csak 1 eszköz, a programozok ügyességen múlik majd minden, hogy ténylegesen kihasználják-e.
http://www.ted.com/talks/shawn_achor_the_happy_secret_to_better_work
-
kapeti07
senior tag
Még csak most nézem...Tekken Nintendóra... Hová fejlődik a világ
Xbox: kapeti
-
Nesztovidis
tag
Kiváncsian várom az új wii csodát
Csak telón érsz el : (30)-989-2062 - Hívj ...
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
dr_ace
aktív tag
hát ez hihetetlen. tegnap a nintendo press conference után láttam egy interjút az egyik vezetővel, amiben próbálták belőle kihúzni, hogy mikor lesz kapható az új konzol és mennyiért, de az intennek se volt hajlandó elárulni semmi ilyesmit, még csak a negyedévet se határolta be, erre a zavvinál napra pontosan tudják mikor lesz kapható és be is árazták? hát nem is tudom hogy sírjak-e vagy nevessek ezen
-
edward2
addikt
Másik topicban már írtam azért ide is:
Gondolkoztam tegnap óta és azért van benne potenciál. Eladásban talán ott hozhatnak nagyot egy családon, hogy ha árban drágább is lesz mint legtöbb konzol de csomó dolog megspórolható.
Lássuk:
-gyerek sír egy kézi konzolért? = Wii U
-gyerek sír egy tabletért? = Wii U
-gyerek sír egy otthoni konzolért? = Wii U
-mindez kompatibilis a család által már megvett Wiivel (+Wii fit) közben férj nézegetheti foci meccset ilyenek...? = Wii U
Tehát én ezt a részét emelném inkább ki. Akinek volt eddig Wiije az gazdasági okokból tuti erre fog szavazni
-
BiP
nagyúr
válasz BloodyEddie #44 üzenetére
Egy az, hogy a régi kontrollerrel is játszhatóak maradnak a játékok, (úgy tűnik),
A másik meg hogy ez a hi-tech controller is mozgásérzékelős. A videóban ott hadonászik vele, és a kijelzőn látható kép a pozíciótól függ.
(meg most úgyis erre megy rá mindenki, a nintendo alkalmazta először, hülyék lennének kihagyni belőle) -
danih
veterán
Érdekes, elég csak arra gondolni mennyi kétkedő cikk volt a motion controller megjelenésénél, és most mindenki azt másolja, vagy fejleszti.
Ez is érdekesnek tűnik első ránézésre, bár még nem tudom hova tenni - viszont tanultam a múltból, és nem alkotok véleményt egyelőre
Meg kell hagyni, a Nintendo nagyon innovatív, szóval mindenképpen várós. -
Sonja
nagyúr
Ez a zavvi hülye. Már elő is lehet rendelni a konzolt, 400 GBP áron!
-
DrTroglodyte
tag
Gyakorlatilag egy DS, csak sokkal nagyobb kijelzővel.
Alsó kijelző a tapipad/kontroller, felső kijelző a tévé. Érdekes koncepció. -
BiP
nagyúr
válasz BloodyEddie #37 üzenetére
ha nézted a videót,tele volt vele
-
Bathory Peti
aktív tag
nem lessz rossz,alig várom hogy megjelenjen
[ Szerkesztve ]
További jó forumozást mindenkinek,én ma voltm itt utoljára.Sziasztok.
-
BloodyEddie
őstag
Nem igazán értem. Mi lesz a mozgásérzékeléssel?
-
rauschie
senior tag
Ami számomra érdekes, hogy most már tényleg minden adott ahhoz, hogy a tv, a tablet, a telefon a pc, meg kábé minden amiben mikrochip van otthon egy komplett rendszerré álljon össze. Lehet elkezdeni a szabványosítást. Amelyik gyártó először dob piacra egy szettet megfelelő supporttal, nagyot kaszálhat. Kapsz egy tabletet, konfigurálsz mellé magadnak egy gépet, választasz hozzá egy tévé méretet és akármelyikről elérheted a másik kettőt. Nekem bejönne.
-
Male
nagyúr
Nemcsak az, hanem pl ha közben figyelni kell, hogy jönnek-e... akkor egészen valósághűvé teheti az, hogy a kontrolleren vacakolsz, közben meg felpillantgatsz a TV-re, hogy jön-e valaki. ( nem ugrik be a játék neve, PC-n volt jópár éve, amiben állandóan lopakodni kellett, aztán néha zárakat feltörni és hasonlók... na ehhez ideális egy ilyen )
Szerk: Thief 2 volt
[ Szerkesztve ]
-
őstag
nem igazán gyerebe
kíváncsi vagyok a rajongóknak mennyire fog tetszeniVGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
ladlac
tag
Arra mondjuk kíváncsi vagyok, hogy erre mit lép a Sony, és bedobja-e a Vitát a PS3 (vagy a következő generáció) kontrollereként.
-
gybazsi
senior tag
Nekem nagyon tetszik ez az új kontroller. Ha tényleg lesznek komolyabb címek is, akkor egy vevőjük már van.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
Thome
veterán
Igen ez valóban idegesítő többnyire, de egy Colonial Marinesnél eléggé megdobhatja a játék pikantériáját, nekem baromira bejönne.
Mondjuk ez az érintőképernyő akkor is poén lesz, ha egy komolyabb FPS játékkal játszol, ahol többnyire scriptelik a gombokra az eszközhasználatokat, például amikor egy bombán el kell vágni a piros/kék kábelt... Na itt egy "Cut the Rope játék" mozdulattal mennyivel feelingesebb az ilyeneket megcsinálni, én tuti élvezném, megdobná a játék élményfaktorát.
-
dr_ace
aktív tag
"Pl.: Éppen AVP-zel humánnal a radarkép ott van a kijelzőn"
érdekes, hogy a bemutatón is erről beszéltek, pl az EA vezetője is, meg a bemutató után egy interjúban is, hogy mennyire állat lesz ahogy a kontrolleren lévő kijelző plusz információkat jelenít meg, és azoknak nem kell elfoglalniuk a hasznos területet a főképernyőn. azt hozta fel példának, hogy FPS közben a kontrolleren lévő kijelzőn jelennek meg a választható fegyverek, és csak ráböksz arra amelyiket ki akarod választani, milyen jó.
na most ha van itt olyan, aki valaha játszott már konzolon, az árulja már el, hogy hányszor néz le a kontrollerre. mert én például soha. mikor új volt a konzolom akkor megtanultam első nap, hogy melyik gomb hol van a kontrolleren és azóta soha nem nézegetek le rá, és baromira zavarna ha folyton fel-le kéne nézegetnem a tévé és a kontroller között. innentől kezdve szerintem teljesen haszontalan.[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
-
Thome
veterán
Van benne potenciál, a grafika sem szar.
-
csƵ
addikt
Hát itt kezdődik a játék!
-
BiP
nagyúr
Baromira forradalmi, vannak benne jó ötletek is, de én ezt _csak_ úgy tudom elképzelni, hogy mellette megmarad a régi kontroller is.
Ez meg kb. olyan, mintha kapnál egy DS-t a Wii U mellé, ami együttműködik a nagygéppel, és a vázolt módon kontrollernek használható. (sőt, egy ilyen megoldásnak jobban is örültem volna, mert akkor függetlenül kézikonzolként is viheted magaddal. Vagy ezt tudja ez is?).
[ Szerkesztve ]
-
ladlac
tag
Nem tudom, hogy lesz-e akkora siker (vagy hoz-e akkora újítást), mint az előd, de abszolút jónak tűnik.
-
edward2
addikt
Anno az eredeti wii a mozgásérzékeléssel nagyságrendekkel jobban felizgatott később az is csalódás lett. Mi lesz ezzel...
-
Gengi
senior tag
Hmm.. Szerintem kiváló. De ez csak egy új controller emellett megmarad a régi is. De iszonyatosan brutális lesz. Pl.: Éppen AVP-zel humánnal a radarkép ott van a kijelzőn az pityeg mint állat (Persze belehelyezve egy pisztoly formába). Huhh a hideg kirázott.
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
DeFranco
nagyúr
Nagyon jó, tetszik. Szerintem borzasztóan jó újítás, még ha kézenfekvőnek tűnik is. Abszolút like, és az, hogy visszafelé kompatibilis egy nagyon-nagyon nagy piros pont!
-
looser
addikt
Elképesztően jópofa, belezúgtam :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
nuke7
veterán
-
Xaels
félisten
Nem tudom, de összefüggő híreket nem lehetne egy csomagban leközölni Update-el? Szerintem nem praktikus így, hogy minden videó vagy 2soros indformáció új post-ot kap. Legalább is így az E3 alatt.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
RexpecT
addikt
Nem tűnik rossznak, de annyira jónak sem.Grafikailag mennyit fog fejlődni a gép?
-
k.
őstag
Ez a kontroller ultra gáz. Nem is hiszem, hogy komolyan gondolták..
-
energy_
senior tag
még méndig nem tiszta hogy mire jó ez a kontroller pontosan
-
Sirandrish
legenda
Ez nagyon babának ígérkezik
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
hemaka
nagyúr
egész jónak tűnik, biztos rengeteget eladnak majd belőle
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Xaels
félisten
Ez az új kontroller érdekes. Milyen nehéz lehet? Nekem valahogy nem jött át az egész. A Zelda-nál ok, hogy a térkép a kijelzőn megjelenik, de nekem a Wii mozgásérzékelős irányítása jobban tetszett az elődben.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
h_mate
tag
sok esetben jó, de nagyon sokszor haszontalan szerintem
felmerült bennem a gondolat h csak megjelenítőként működik a kontroller, de aztán elvetettem. hogy van ez?
[ Szerkesztve ]
Suhognak a Fuck.
-
XuChi
addikt
Remélem a HC gémek magasabb arányban lesznek rá mint a dedó cuccok.
Amit nem értek. Ez most akkor le játszik 3ds és ds játékokat is? Csak a kijelzőn, vagy a tv-re is kinyomja?
-
bigadam94
tag
- Kész a kontroller, hogy tetszik?
- Nem rossz, nem rossz.. De valami mintha hiányozna róla. Nézd, itt egy iPad. Ha ezt oda tudnád valahogy illeszteni a közepére...
- Persze, megoldható.
- Nagyon jó. Akkor ugye minden ötletet felhasználtál? Hordozható is, meg nem is, érintőképernyős is, de gombok is vannak rajta, lehet is használni valamire, meg nem is...
- Aha, mindent beleépítettem. Csak tudnám, jövőre milyen újdonságot mutatunk be...(2010, A Wii U születése)
Ahogy a szösszenetemből is kitűnik, kicsit ilyen "mindent bele"-érzésem van a konzollal kapcsolatban, ami persze jól is elsülhet, de egyelőre nem győzött meg teljesen...
[ Szerkesztve ]
GAMERS szerkesztő, hétköznapi szuperhős, képregény-addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen
- Ps3 Játékok
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!