- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBR
senior tag
Ígéretes...
A.
-
ripla
addikt
válasz Nuada herceg #27 üzenetére
szerintem nem feltétlenül igaz, hogy mi nőttünk fel. nekem pl. a metro 2034, az új wolfi, meg a dishonored pl. nagyon tetszettek.
szerintem inkább az innováció az, ami átvándorolt az indie fejlesztőkhöz, és a kisebb stúdiókhoz, akiknek bizonyítania kell. az aaa kategória meg beállt a dlc és a csináljunk 1000 részt, dolgokkal kikövezett útra. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Nuada herceg #27 üzenetére
Igen, igaz, hogy nehéz újat mutatni.
Azért tény, hogy az indie stúdióknak inkább sikerül. -
Nuada herceg
őstag
Igen, mert azok úttörő játékok voltak, amiket felsoroltál.
Nem nagyon volt még előtte hasonló játék. Azok alkották meg a játék besorolásokat,
mint fps, stratégia, szimulátor és a többi.
Most meg már mindre ráhúzzák, hogy csak 1 újabb fps, mivel van már 100.
Akkor meg csak az az 1-2 volt, az elsők.
De igazából nem nagyon akarok vitatkozni, nem az a cél.A titanfallal most is játszok, nekem bejön. De a Thief kaka volt, 1 órát ha játszottam vele.
Watch Dogs szintén nem tetszett.Az a baj, hogy lehet nem ezek a játékok a rosszak, hanem én/mi nőttünk fel.
Régen a Warcraft 1-2 mellett estéket, napokat elültem, most meg 1-2 óránál többre (egy időre) egy játék sem tud lekötni. De ez nem biztos, hogy a játékok hibája.Itt öregszem meg...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
ripla
addikt
válasz Nuada herceg #24 üzenetére
na és abban is biztos vagy, hogy a steam-en az aaa kategóriás játékok vezetik az eladási listákat? én nem.
illetve hogy mondjak mást is.
az utóbbi időben az aaa kategória olyan amilyen, de emlékszik még valaki olyan nevekre mint battlefield, titanfall vagy watch dogs? mert az, hogy a megjelenés előtt a hype-ról szólt minden, az ok. de az, hogy a megjelenés után cirka 2 héttel már a kutya sem foglalkozott velük, hát hogy is mondjam, szégyen na.
szégyen, abból a tekintetből pl., hogy az idősebb generáció a mai napig tudja mi az a lost vikings, quake, doom, another world vagy heroes 3. pedig csak olyan bő 20 év telt el azóta...[ Szerkesztve ]
-
Nuada herceg
őstag
Dehogy halott!
Még ekkora hülyeséget a hónapban nem hallottam!Éppen olvasom cikkekben, hogy ilyen meg olyan játékeladások dőlnek meg a steamen is, meg mindenhol.
Ebben van a legnagyobb pénz, és fejlődik mint a fene! (grafikailag )Az, hogy nagy innováció nincs az új játékokban, vagy nem hozzák azt az áttörést, amire Te várnál, az 1 dolog. De most jöttek ki az új generációs konzolok, kell 1 év mire arra is átállnak a fejlesztők!
Szóval szerintem nem hogy halott, de kb. a fénykorát éli a játékipar!
És ebbe beletartozik konzol, pc, mobil platformok, minden.Itt öregszem meg...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ezzel részben egyetértek.
Az indie-k nekem is sok esetben üde színfoltot jelentenek, gyakorlatilag azért is játszom kevés AAA címet, mert az indie-k sokszor jobban lekötik az embert, még pont elérhető mélységűek casual szinten, nem kell heteket tölteni velük, hogy megismerd a mechanizmust, a sztorit stb.
A mobilos játékokban mondjuk nem látom a nagy újítást, lehet, hogy egyszerűen a platform korlátai miatt, mindegy, milyen rendszer, de maga az érintésvezérlés és a kis méret okán.
-
ripla
addikt
biztos érdekes lesz, de szerintem jelen formájában a játékipar halott.
nagyon-nagyon kevés az igazán friss és egyedi design-al és hangulattal bíró játék, és azok közül is a többsége vagy kismillió dlc-re van szétszedve, vagy olyan bugosan jön ki, hogy kiadás után kell még neki cirka 3-4 hónap, mire játszható és használható lesz.
az utóbbi időben személy szerint sokkal többre értékelem az indie és a mobilos játékokat.személyes vélemény hangzott el.
-
.LnB
titán
Zach Braff már lassan a Kickstarterből él De ez is jó project. Jó fej csávó. És személyes barátja Jim Parsonnak, szóval simán benne lehetne ebben is. (Zack új filmjáben benne van)
Jó film lesz, várom! A Valve féle Free To Play-t is kötelezőnek tartom. (Látszik is, hogy ebben a filmben a LoL lesz benne nem a Dota2 , gondolom a Valve nem egyezett bele. )
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
alevan
őstag
válasz Sirandrish #6 üzenetére
Ez nem gátló tényező. Amúgy is a Sheldon-t alakító színészre a gamer és geek világ mindig ráakasztja majd Sheldon szerepét (ahogy Will Wheaton sem tudott soha elszakadni Star Trek-es múltjától, vagy Jennifer Aniston a Jóbarátok-tól, vagy Daniel Redcliffe a Harry Pottertől, vagy Damu Roland a Jóban Rosszban-tól).
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Lacek89
tag
Vajon a lényeg is benne lesz? Gondolok itt a hatásvadász trailerekkel becsapott játékosokra, túlárazott DLC-ekre, félkészen kiadott termékre, minimális support-ra etc....
Az igazsághoz ez is hozzátartozna ugyebár csak hát erről mindenki hallgat mint az a bizonyos a fűben.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Nuada herceg #15 üzenetére
Jó játék nagyon, csak kár hogy most a folytatás kérdéses. Ugye Crytek csődje miatt.
Live-Die-Respawn
-
pulyka jocó
senior tag
Várós.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Nuada herceg
őstag
Na a Titan Fall is benne van.
Valaki nem tudja, melyik az a játék, ami 1:28-nál (1:30 környékén) van a videóban?
1 római katona épp rúg hasba valakit.
Az tetszetős, ha van pc-re, kipróbálnám....Itt öregszem meg...
-
BulletBill27
aktív tag
Érdekesnek ígérkezik
-
törölt tag
Must watch
-
oriic
HÁZIGAZDA
Wow, ezt látnom kell...
Live-Die-Respawn
-
james001
veterán
Először azt hittem megint Uwe Boll akar valami kiváló filmet alkotni,de miután rákattintottam a linkre megkönnyebbültem
https://psnprofiles.com/kazama001
-
bbTamas77
aktív tag
Én látok rosszul vagy tényleg nincs benne a GTA? Akkor már végig sem nézem, tetris meg a pong kihagyhatatlan.
-
Sirandrish
legenda
"Will Wheaton benne lessz, de Sheldon Cooper nem?"
Hát lévén hogy Will egy létező személy míg Sheldon csak egy "szerep" így Will-nek könnyebb dolga van
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
saelin
veterán
válasz BomiBoogie #4 üzenetére
Pontosan!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
alevan
őstag
Számomra ezt jelentik a videó játékok:
Will Wheaton benne lessz, de Sheldon Cooper nem?
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Bad Pritt
félisten
Úúú, Wil Wheaton is benne lesz!
Meg persze az elmaradhatatlan J.D.-Turk páros, mindezt pedig Samu a Megyéből fogja narrálni. Év filmje![ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Kanczy
veterán
Nagyon érdekes lesz, alig várom
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest