Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kwzatz
őstag
válasz Senkifia* #945 üzenetére
Érdemes még valamit tisztába tenni. Amiről írsz, az egy laptop. Az abban lévő fx 7500 lényegesen gyengébb, mint egy 23.000 Ft-os Pentium G4600. És mit jelent pontosan a "2 gigás radeon"? Mert gyanítom, hogy egy R7 m265-öt illetve hasonlót, ami egy abban az időben megjelent GTX 750Ti szintjét meg sem közelíti. Szóval a laptop, amiről írsz, az már a megjelenésekor is az asztali alsó kategória tetejét, középkategória alját hozta teljesítményben (azóta eltelt 2-3 év) és jelentősen gyengébb, mint a ma 130.000 Ft-ból összedobható PC (amibe már inkább egy GTX 1050 fér be, nem egy 750Ti, megint más szint), amivel a PS4-nél is valamivel jobb teljesítményt érhetsz el.
Horizon meg nincs is pc-re, szóval nehéz így ebben a kérdésben okosnak lenni.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
törölt tag
válasz Senkifia* #943 üzenetére
Ember. Értjük, megvetted a konzolt és bizonygatod a világnak, hogy remek döntést hoztál. Örülünk neked. Pont.
Három platformon vagyok jelen és jövőre beszerzek egy switch-et is, de konzolosként is zavaró már olvasni a hozzászólásaidat.
Tudod kiknek találták ki a konzolokat? Akik nem a péniszüket akarják méricskélni és a neten szájkaratézni értelmetlen dolgokról, hanem csak játszani.
Jó szórakozást a ps4-hez.
-
Senkifia*
csendes tag
Amúgy nem vagyok teljesen meggyőződve arról, hogy a ps4 platformjára készített játékot nem optimalizálják jobban, mint a pcre írtat... Mert mint ahogy mindenki felhivta a figyelmemet rá, a ps4 egy több éves konstrukció. Azóta kihoztak mellé a ps4 pro-t, ami viszi, elvileg, a 4K-t,de annyi. És ha úgy menne a dolog, mint a pcn, hardveres frissítés nélkül, ami ugye a ps4nel nem jatszik, már rég besz@rtak volna a konzolok a maguk 4 - 5(?) éves hardverúkkel... Mikor a pcn már a 1-2 éves konstrukción az új játék kezd köhögni, ha nem upgrade-ol az ember.
De lehet, rosszul látom. -
Senkifia*
csendes tag
Természetesen tisztában vagyok.. Azért a low-tól erősen messze van, de nem vitatkozni akarok...
Csak azt mondon, hogy 60ezerért vettem egy olyan eszközt, amivel olyan 100-150ezres pc szintjén játszom. Ez tény. A maradék pénzből meg veszek játékot
Mint mondtam, nem akarok senkit meggyőzni. Se megsérteni. De az biztos , hogy pcn dupla ennyibe kerül ugyanez a minőség... És ha gyermekjátéknak kell, már meglevő, célnak megfelelő, közepesen erős laptop mellé, akkor még inkább ps4re szavazok
Amúgy elég rossz a szemem.... A fhd méteres tvn qrvajól néz ki a ps4 buta grafikája is[ Szerkesztve ]
-
Senkifia*
csendes tag
Sokan írtak olyanokat, nem feltétlenül itt, hogy jaa az én i7esem leveri az amd jaguart... Én meg : téényleg?? Asztaaa... Ki hitte volna, azért a 90-100.000 ftért 😂
És igen, másra is lehet használni... Csak nálunk gép az van, nem is kimondottan gyenge..A gyermekek steam-elnek rajta ezerrel... És valszeg fognak még ps4 mellett is .. Szóval ezért lett harmadáron ps4[ Szerkesztve ]
-
Senkifia*
csendes tag
Valóban. Sokáig csináltam... 😀 Már ki öregedtem a buherálásból... Nincs sok kedvem hozzá Tudom, ez itt biztos szentségtörés, de ez van. Majd ha az Y generációs gyermekeim akarják csinálni, csinálják szóval az igazsághoz ez is hozzátartozik. Van egy laptop, amd fx 7500zal, 2 gigás radeon videó kártya, 8 giga ram, 1 terra hdd. .. Célnak megfelel. Tudom, nem mérvadó, de azert
. A 2016os jatekok full grafikával nem mennek rajta zökkenőmentesen.... Asztali gépben nem lenne 160.000 csak 100 körül, gondolom. De a ps4 60 ért klasszisokkal jobb
Gyerekjátéknak tökéletes. Ha meg majd buherálni lesz kedvük, buheráljanak...
U. I.
Még egy adalék, amiről mindenki nagylelkűen megfeledkezik:a jogtiszta win még rá tesz pár tízezret a gépre.
A 250.000es gamer gép oprendszer nélkül lett ennyi[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
válasz Senkifia* #938 üzenetére
Így van, de a videó 2 éves. A g4600 erősebb, mint az i3 4130 és 23.000 Ft. Csak mondom.
Emellett soha nem állítottam, hogy olcsóbban tudsz PC-t összerakni, mint venni egy PS4-et. Annyit mondtam, hogy egy PS4 szintű PC nem 250.000 Ft, hanem inkább 130.000 Ft. És utána jön az, hogy nem csak arra lehet használni, amire a konzolt.
-
kwzatz
őstag
válasz Senkifia* #934 üzenetére
Ha "leveri, mint vak a poharat" szint kell, akkor miért kerüljön ugyanannyiba? Mert egy i5 és egy olyan videokártya, ami belefér a 250.000-es keretbe, azt garantálom, hogy magasan a PS4 teljesítmény felett lesz. Ha meg PS4 teljesítményt akarsz, akkor nem kell i5+GTX 1060, bőven elég lesz a Pentium G4600+GTX1050 is. És még mindig egy többfunkciós számítógéped lesz, amivel PS4 vizuális minőség fölött játszani is tudsz.
De igen, ezt írtam, ha csak a játék a szempont, van létjogosultsága a konzolnak. Viszont másik oldalról nézve, elég ritka, hogy valaki csak játékra vesz számítógépet.
[ Szerkesztve ]
-
Senkifia*
csendes tag
"5 hasznos funkciót, amik között van, ami havonta hozza vissza az árát, ez pl. egy PS4-gyel elég nehéz. " hát pont ezt mondom én is... Hogy nekem (gyakorlatilag a gyerekeknek... Én csak élek a lehetőséggel ) kizárólag a játék a szempont. És arra a ps4 tökéletes... Meg tv boxnak... Meg HBO go nézéshez.... Meg ilyesmi.... És nem is arra van, hogy visszahozza az árát, arra van lehetőség egyéb
[ Szerkesztve ]
-
Senkifia*
csendes tag
De hát pont az a lényeg, hogy " a pc (i5) leveri a ps4et (amd jaguart) mint vak a poharat" szóval legyen durva
És én a konfigurációt efy 2018as ps4re es pc re is kiadandó játékra néztem, valahok a ninimum és a közepes rendszer igény között.... És ebből lett s 250.000 na jó, 20.000 volt a bluray lejátszó... Mett a ps4 úgy e lejatssza, akkor legyek korrekt.... -
kwzatz
őstag
válasz Senkifia* #922 üzenetére
Ahhoz, hogy 720p high-on, meg 1080p low-mediumon 30fps-sel futtass egy játékot, nem kell 250.000 Ft-os gép. (csak úgy érdemes összehasonlítást végezni, hogy a PS4 teljesítményével egyező és az ehhez kapott vizuális megjelenítéssel megbirkózó gépet raksz össze) A 250.000 Ft-os gép teljesítményéhez igencsak kevés lesz a sima PS4 meg XBox One.
Tessék két videó, csak hogy lásd, kb. milyen pc-t kell összeraknod:
I3-4130+750TI vs PS4 vs XBox One
PS4 vs Budget PCMivel a videók nem ma készültek, azóta ennél lehet sokkal erősebb i3-at, meg kártyát is venni hasonló áron, és ez elég ahhoz, hogy lehagyja ezeket konzolokat. Sőt, ma már egy Pentium G4600 (23.000 Ft) is elég, i3 sem kell. Ha valakinek megfelel a PS4 és XBox One szintje, nem szükséges olyan mélyen a pénztárcába nyúlni, mint ahogy írtad.
A játékok kérdése: Steam-es árat írtál, az esetek 90%-ában az a legdrágább, máshol érdemes venni. Nem szürke oldalakról beszélek, mint a G2A vagy a Kinguin, hanem legális forrásokról, pl. Gamersgate, Gamesplanet, Humble Bundle, Fanatical, Green Man Gaming stb (ezek is steam/uplay kulcsok). Emellett nem kell előfizetés pluszban ahhoz, hogy online tudjak játszani.
A bővíthetőség kérdése: Vannak, akik még mindig sok éves i5-öt használnak, 8GB RAM-mal, csak videokártyát bővítenek, és bőven PS4/XO szint felett játszanak.
A PC-vel előforduló problémák: Nem tudom már hányadik gépem így kb. 16-18 év alatt, de soha nem kellett pl. driverrel idegeskednem. Utoljára néhány hónapja frissítettem, azelőtt meg kb. 1 éve, és egyetlen játékot leszámítva (Wolfenstein: New Order), ami kifejezetten nem szereti az RX 470-et, semmivel nem volt problémám (és ezt is meg lehetett oldani).
A PC legnagyobb előnyét, a sokoldalúságot pedig nem lehet félresöpörni. Szerintem nagyon kevesen lehetnek, akik csak és kizárólag játékra használják a számítógépüket. Nekem a játék mellett betölt még legalább 5 hasznos funkciót, amik között van, ami havonta hozza vissza az árát, ez pl. egy PS4-gyel elég nehéz.
Ha csak játszik az ember, és különösebben nem érdekli a valamivel jobb grafika vagy a fix 60 fps, nem akar foglalkozni az optimális beállításokkal, jó neki a készen kapott élmény, érdekli néhány exkluzív cím, és valamivel olcsóbban szeretné megúszni (legalábbis a jelenben, lehetséges, hogy hosszú távon ugyanannyiba fog kerülni) akkor van létjogosultsága a konzolnak. Rám pl. ezekből egyik sem érvényes, így nem merülne fel bennem, hogy konzolt vegyek. (az a néhány konzol exkluzív meg, ami érdekelne - Last of Us, Uncharted széria - nem igazán ér ennyit) Mára már a sokat hangoztatott "kényelmesen akarok a fotelben ülve a tv előtt játszani" érv is megdőlt, mert olyan gamepadet veszel a PC-hez, amilyet akarsz és ha minden igaz a Steam Linkkel tudsz tv-re streamelni.
A legnagyobb gond most PC összerakásánál, hogy a RAM, SSD és a videokártya, hogy úgy mondjam "önmagához képest" viszonylag drága különböző "gyártási nehézségek" miatt, kb. 1-1,5 éve sokkal olcsóbban lehetett hozzájutni. (elég meredek, hogy ugyanazt az SSD-t és RAM-ot kb. féláron tudtam megvenni a maihoz képest)
A leírtaktól függetlenül nem vonom kétségbe, hogy nagyon jól fogtok szórakozni a PS4-gyel, illetve a Horizonnal, legyen is így. Szerintem ma a játékostársadalom már nagyon el van kényeztetve, legyen szó konzolról vagy PC-ről, hiába a sok panaszkodás.
[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
Remélem tisztában vagy vele, hogy a konzolos grafika, az a pc-s low-medium között van valahol, ahhoz pedig bőven elég egy ócsóbb gép, ami nem kerül +200ezerbe..
-
Senkifia*
csendes tag
Amúgy elnézést, én senkit nem akarok se meggyőzni, se megsérteni
Nekem a ps4 sokkal jobb ár - érték aranyú, mint egy gamer gép.Én is szivesen vennék egy ilyet :
http://www.computerimperium.hu/images/Imperium_Maximus_PC.jpg
Sajnos momentán nem erre kell a pénz
Mindenki azzal játszik, ami jobban fekszik neki, illetve az erre szánt költség keretének... Peace
Jó játékot mindenkinek... És boldog új évet -
Senkifia*
csendes tag
Jó, akkor helyesbitek:egyelőre nincs lag... És a Tom's hardveren pont a pc ellen és a konzol mellett érvelt nálunk sokkal okosabb, hogy a pc időnként ok nélkül osszeomlik, besz@rik...és a konzollal nem fogsz fél éjszakát azzal tölteni, hogy drivereket frissits, mert épp nem tudod, mitől sz@rt be a gép... És én ezt az érzést qrvajól ismerem.. Az isten pcje is össze sz@rja magát időnként... És néha minden látható ok nélkül. És vissza érünk oda, hogy feltételezve van, hogy értek hozzá, és megbuherálom magamnak. Mert ha nem, akkor így jártam... A konzollal ilyen viszonylag ritkán van.
Persze, lehet, fog laggolni is. Egyelőre nem teszi. Ez a tény. Meg minden, de amit fent leirtam[ Szerkesztve ]
-
Senkifia*
csendes tag
válasz NandorHUN #917 üzenetére
Senkifia*
(újonc)
Az az érv, hogy de az i5 lenyomja az amd jaguar t, és sokkal több az fps, meg a felbontas, az akkor áll, ha fel tudom húzni a pc-n maxra. Ami régebbi hardverrel szinte biztos nem áll meg... A gamer pc-t egy 2018ban megjelenő játék gépigénye szerint néztem. És a konfigurátorban úgy lett 250.000 ft, hogy messze nem az ajánlott i7es procit vettem, hanem amd-t, és videókártyából is a közepeset. Ami messze nem lett volna az a hiperszuper teljesítmény, amivel pc kapcsán mindenki érvel. 91 óta van pc-m, a masodiktól mindig én raktam össze, ha asztali volt....és tudom, hogy működik a juzerek átb@szása, mikor a gépigény töredéke elég lenne az egyes játék futtatásához... De az a cél, hogy vedd meg az újat, igy a régebbi hardveren szinte kizárólag csökkentett módban fut az új program... Ha egyáltalán elindul... A ps4re meg amit kiadnak, lehet le van tiltva a videó állítás opció.. de úgy néz ki, hogy ledobod a láncot, főleg ennyiért. Ja és a ps4 pro-t meg nem is nyomja le olyan könnyedén az az i5. És azt is megvehettem volna 130.000....vs 250.000....és a fennmaradó 120ból azért pár játékra, vagy pár év ps+ előfizetés kijön, azt hiszem...
Ami a pc olcsóságát illeti, a nagyfiam hangosan felkacagott, mikor azt mondtam, hogy a Steam az olcsó... Persze, a régi játék... Na de gratulálok annak aki azért rak ossze többszázezres gépet, hogy retro játékot nyomjon rajta.
A Dark Souls 3at megvettem 20 dollárért ps marketen. Steam - en 75%leárazással volt 15 dollár... Szerintem a 120.000 ből kijön egy darabig az a plusz 5 dollár....
Ezek a tények.
Amúgy ha pénzem lenne, annyi, amennyi nincs, valszeg nem a ps4 olcsó verziója mellett döntök. De hogy az ár - érték aranya kiváló egy pc vel szemben, az biztos...
Ja és mielőtt azzal jön valaki, hogy na de a pc sokoldalú... Gamer pc-t nem birotika miatt vesz az ember. Ha meg 3d-s animációkat kell gyártania, nem a játék miatt kellett a gép. Birotikára meg a 120.000ből még veszel 60-70 ért egy kozepes asztali gépet... És még mindig maradt 60.000 az 5 dolláros(1400 ft, ugye) különbségekre, egy darabig... -
Senkifia*
csendes tag
válasz cskamacska #921 üzenetére
Ilyen alapon ide linkelhetném az összes Assassins Creed-et.... Mikor először láttam 2008ban,asszem, leesett az arcom... Aztán jöttek sorozatban... És rájöttem, hogy a gepigenyen kívül alig valtozik valami.... Olyan "húzzunk le még egy bőrt róla" feelingje lett az egésznek..
Ja és 2008ban pc-n láttam meg.
Szóval az, hogy a mezőn szalad egy ijas karakter, 1998ban, es 2017ben is a Horizon Zero Dawnban... És akkor ettől de szar ez a játék... Hát ez viszonylag primitív érvrendszer... Illetve poénkodás 😀 -
Senkifia*
csendes tag
https://youtu.be/EhPPlEEyfj8
Ilyeneket én is tudok 😁
-
Senkifia*
csendes tag
Kiscsillag, hülyeségeket lehet osztogatni estig... Azt a Horizon Zero Dawn-t a nyáladon csúszva játszanád... Csak mondom....
-
Senkifia*
csendes tag
válasz Senkifia* #918 üzenetére
Az az érv, hogy de az i5 lenyomja az amd jaguar t, és sokkal több az fps, meg a felbontas, az akkor áll, ha fel tudom húzni a pc-n maxra. Ami régebbi hardverrel szinte biztos nem áll meg... A gamer pc-t egy 2018ban megjelenő játék gépigénye szerint néztem. És a konfigurátorban úgy lett 250.000 ft, hogy messze nem az ajánlott i7es procit vettem, hanem amd-t, és videókártyából is a közepeset. Ami messze nem lett volna az a hiperszuper teljesítmény, amivel pc kapcsán mindenki érvel. 91 óta van pc-m, a masodiktól mindig én raktam össze, ha asztali volt....és tudom, hogy működik a juzerek átb@szása, mikor a gépigény töredéke elég lenne az egyes játék futtatásához... De az a cél, hogy vedd meg az újat, igy a régebbi hardveren szinte kizárólag csökkentett módban fut az új program... Ha egyáltalán elindul... A ps4re meg amit kiadnak, lehet le van tiltva a videó állítás opció.. de úgy néz ki, hogy ledobod a láncot, főleg ennyiért. Ja és a ps4 pro-t meg nem is nyomja le olyan könnyedén az az i5. És azt is megvehettem volna 130.000....vs 250.000....és a fennmaradó 120ból azért pár játékra, vagy pár év ps+ előfizetés kijön, azt hiszem...
Ami a pc olcsóságát illeti, a nagyfiam hangosan felkacagott, mikor azt mondtam, hogy a Steam az olcsó... Persze, a régi játék... Na de gratulálok annak aki azért rak ossze többszázezres gépet, hogy retro játékot nyomjon rajta.
A Dark Souls 3at megvettem 20 dollárért ps marketen. Steam - en 75%leárazással volt 15 dollár... Szerintem a 120.000 ből kijön egy darabig az a plusz 5 dollár....
Ezek a tények.
Amúgy ha pénzem lenne, annyi, amennyi nincs, valszeg nem a ps4 olcsó verziója mellett döntök. De hogy az ár - érték aranya kiváló egy pc vel szemben, az biztos...
Ja és mielőtt azzal jön valaki, hogy na de a pc sokoldalú... Gamer pc-t nem birotika miatt vesz az ember. Ha meg 3d-s animációkat kell gyártania, nem a játék miatt kellett a gép. Birotikára meg a 120.000ből még veszel 60-70 ért egy kozepes asztali gépet... És még mindig maradt 60.000 az 5 dolláros(1400 ft, ugye) különbségekre, egy darabig... -
cskamacska
addikt
válasz Senkifia* #918 üzenetére
Ezt a Horizon Zero Dawn-t?
Zelda Breath of The Wild VS Horizon Zero Dawn | Details Comparison 1
Zelda Breath of The Wild VS Horizon Zero Dawn | Details Comparison 2Lehet inkább Switchet kellett volna venned.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Senkifia*
csendes tag
válasz NandorHUN #917 üzenetére
Nem, nem kalkulálom rosszul.... Most veszem mindkettőt, és 2018as játékokkal szamoltam... Ami a ps4en röccenés nélkül elmegy... Ahogy a 2017es játék is... Egy 3-4 évvel ezelőtti pc-t már rég tuningolni kellett volna. Mert a 3-4 évvel ezelőtti hardver nem viszi el az új játékot. Mert az a cél, hogy vegyél új gépet. És újfent elérem az új videókártyával, több memóriaval, új processzorral a 250.000t. És mindehez vedd hozzá, hogy ez feltetelezi, hogy értek hozzá, és én csinalom. Mert ha nem, akkor felmegy 300ra a munkadíjjal együtt. A konzol meg simán viszi a 2017es full extrás játékot. És a fhd 1 m-es tv-n olyan a kép, hogy tátott szájjal nézem. Lehet, pcn fel lehet húzni az fps-t, meg a felbontast... De amíg az én szememnek tökéletes, folyékony, és gyönyörű a ps4en, addig engem nem győznek meg ezek az érvek.
A Tom's hardver pont azt mondja, hogy "nehéz, de inkább lehetetlen egy 250-300 dolláros konzol árából egy gamer pct össze rakni"....
Szóval hidd el, jól számoltam -
Senkifia*
csendes tag
Azért az igaz, hogy sokkal nehezebb precízen célozni kontrollerrel, mint egér - billentyűzet kombóval...
Most vettem a viszonylag erős laptop mellé egy ps4et... A pc párti "hagyjál engem, kérdezd a másikat , nem kell konzol, pc jobb" nagyfiam csorgó nyállal nyomatja a Horizon Zero Dawn-t 😂 -
NandorHUN
addikt
válasz Senkifia* #916 üzenetére
Probléma, hogy a gépet és elég rosszul kalkulálod. PS4 nem egy mai gép, hanem több éves, tehát illene a PC alkatrészeket is akkorról kiválasztani. Egy K szériás i5-s processzort OC-al, ami már rég lenyomta a PS4-et meg lehet venni akár 25-35 ezer forintért is.
VGA-ból GTX 970 50 ezer forint és az is jóval erősebb a PS4-nél... folytassam? A végére kapsz egy gépet, ami picivel drágább mint a PS4, sokkal több funkcióval bír, jobb grafikával, nagyobb fps-sel és még olcsóbb is hosszútávon.
Már csak egy Origin Accessel visszakaptad az árkülönbséget.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Senkifia*
csendes tag
83.000 ft volt a ps4, 3 játékkal (zero dawn horizon, Ratchet and clank, meg valami autós, összesen 22-23.000 ft értékben) szóval 60.000 a ps4... A pc mellett minden fórumon azzal érvelnek, hogy a computing power lenyomja a konzolt (az i5-i7 az AMD Jaguar-t)... Ok. Az i7 processzor önmagában 90-100.000 ft. Amit mondogatnak még, hogy a pc-n fel lehet nyomni az fps-t, a felbontást, stb.... Ehhez ugye kell egy erős videókartya.... Még plusz 70-180.000 ft.... Attól függ, mennyire akarod lenyomni a ps4et...
A következő érv, hogy hosszú távon olcsóbb a pc, mert online játékhoz nem kell előfizetés a ps+ra(évente 18.000 ft... 250-80=170 Ez kb 10év ps+ előfizetés )... Ez tény. A Steam-en olcsobbak az akciós játékok.... A ps4 store-ban 20 dollár volt a Dark souls 3. A Steam-en, 75%os kedvezménnyel, 15 dollár....nyert 5 dollárt a pc.
Egy konfigurátorral össze rajtam egy pc-t(ami feltételezi, hogy értek hozzá, és később is én fogon fejleszteni, még több pénzért). Megnéztem egy 2018ban megjelenő ps4 játék pc rendszerigényét....250.000 lett a pc vége oprendszer nélkül .. 60.000 a ps4.És nincs lag, nincs összeomlás....
I rest my case.[ Szerkesztve ]
-
slloyd
senior tag
Én pc és ps4 tulaj vagyok.
Mindkettőt jágtékra használom minimum napi 2-3 órában....
Most akk. indítsak saját magam ellen hadjáratot? -
idegen lény
őstag
válasz unrealnoise #900 üzenetére
Project Ascension: [Steam, Origin és Uplay összecsomagolva egyetlen szolgáltatásba] Meg van Kodi is, meg GameGo.
Nem értem. Te most melyik oldalon is állsz? Tudom, hogy mostanában nagyon trendi tartózkodni, de tessék színt vallani, nehogy köpönyegforgatónak tűnj.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
válasz unrealnoise #903 üzenetére
Nagyon hullanak ezek a DS4-ek. Régen ilyen silány minőségű kontrollereket el sem mertek volna adni.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
slloyd
senior tag
válasz CommandDos #911 üzenetére
Nézd én egér+bill -el is ugyan olyan jól tudok játszani mint joyal.
De tudod ki a tököm akar a pc elött görnyedni....
Nem kösz fő a kényelem én fotelből ágyból fekve nyomom joy al pcén is
Úgy alázom a gamer egereket mint a huzat,mert aki tud az joyal is tud -
CommandDos
újonc
A joystick egy elavult x@# nevezzük dolognak ennyi.
Örülök hogy még 2001-ben kidobtam a kukába a ps joyomat
ps-t azért eladtam és vettem egy pc-t helyette azóta se bánom
Unreal tournament, Max Payne, Doom 3 akkoriban simán végig verte a konzolt élményben még a gta vice city is sokkal jobb volt mint ps-n akkoriban ultra gagyi volt a konzol most jutott még csak oda szerencsétlen hogy beérje a pc-t látványban (3d) 2015-benIrányítás elképzelhetetlen konzolon nem véletlen nincsenek közös szerverek mert besírnának a vereségtől
-
slloyd
senior tag
válasz nyisziati #909 üzenetére
Hali,
Boldog Gaming pc és ps4 tulaj vagyok
Ezek nem harcolnak mert jól megférnek egymás mellett.
Mind 2 vel joy al játszom valamint minegyiknek meg vannak az előnyei hátrányai.
Ps az exkluzívoknak van tartva pc a high end vizuális orgazmusra
Mondjuk az igazsághoz az is hozzátartozik,hogy a kedvenc online lövöldémet ps4-re is meg kellett vegyem (cod ghosts) mert pcén a Steam mindig kidobált a party-k ból csalással vádolva -
nyisziati
veterán
válasz unrealnoise #906 üzenetére
Elsősorban a steam miatt írtam, mert előtérben volt erősen a hozzászólásodban. Sok fiatal kölyköt inkább a konzol vonz, ahogy én tapasztalom. Tört gép + játékok azt szevasz. Én is n
A törés persze erősen országfüggő. Amerikában gondolom jóval a magyar arány alatt vannak. Itt ha megnézed az apróhirdetéseket kb. minden második gép flash-elve van. Sokaknak nincs pénze erő hardverre, meg állandó GPU cserére ill. Steamre.
Megveszi használtan 30-ért a Boxot, aztán jöhetnek a warezok ingyé.
PC-n is meg lehet ezt persze csinálni, csakhát ott erősebb a hardverkorlát. Xbox 360-ra most is tudsz viszonylag új cuccot szerezni (vagy venni), pedig 2005-ös hardver (!). Próbáld meg ugyanezt egy 2005-ös PC-vel...[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
válasz unrealnoise #906 üzenetére
aki warezol az megfosztja magát a lényegtől: a multitól (xbox) aki meg tört szerveren nyomja gépről, annak gondolom hamar elege lesz a csalókból.
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
unrealnoise
senior tag
válasz nyisziati #905 üzenetére
Az vegyen.. Hirtelen nem tudom hogy jön ez ide. Erre eddig is volt példa. De next-gen vonalon szerintem a warez még nem elterjedt dolog... Amúgy van aki PC-n warezol, van aki konzolon, mindenki azt csinál, amit akar, persze a véleményem megvan a dolgokról.
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
nyisziati
veterán
válasz unrealnoise #900 üzenetére
És aki csak azért vesz csippelt boxot, hogy a krekkelt játékokat tojja, mer az a fájintos???
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
válasz unrealnoise #903 üzenetére
Jah bocs, azt hittem nekem szàntad vàlasznak.
-
unrealnoise
senior tag
-
aram01
nagyúr
válasz unrealnoise #901 üzenetére
Örülök hogy elmagyaràztad ami kézenfekvő
-
unrealnoise
senior tag
Az egy dolog, hogy kaphat ilyen támogatást egy konzol, a fejlesztőknek ezt ki is kell használni, hiszen teljesen más érzékenységet kell alkalmazni egy egeres vezérlésnél. Szóval nehogy azt képzelje valaki, hogy kiadnak egy egeret PS4-re/X1-re és akkor onnantól az minden FPS-el TPS-el fasza lesz... Messze nem ilyen egyszerű a dolog.
-
unrealnoise
senior tag
Úgy három-négy éve váltotttam PC-ről PS3-ra a GT5 miatt. Elvoltam vele, utána nem olyan sokkal jött a The Last of Us, és mivel PC-n korábban főleg csak szimulátorokat toltam, rengeteg pótolnivalóm akadt, pláne ha az exkluzívokat is nézem. Aztán megjelent a GT6 én meg előrendelőként megélt hatalmas csalódással rögtön menekültem Xbox360-ra a Forza 4 miatt. Aztán Xbox One-ra a remek kontroller, halk gép, és szintén a Forza miatt.
Idén viszont megváltam az X1-től.
A Forza 6 játékmechanikailag nem sokat fejlődik, marad a darálós karrier, sehol végre egy időmérő, világbajnokságok (pedig még az arcade FH2-ben is volt ilyen pontrendszeres bajnokság), szóval nem maradt húzócím. Pláne, hogy PC-re ott a Raceroom, ami egyre jobb tartalmakkal kecsegtet, és hát az sokkal inkább szim, mint a Forza ugye.
Nem mindegy továbbá, hogy többször akadozó frémrátákkal találkoztam. (Na nem a Forzanál), de elég megnézni a pCARS-t, meg mondjuk az F12015-öt, főleg X1-en. pCars a kezdeti idők óta sokat javult, az F1 meg nem volt olyan rossz, de nah...
A játékkínálat szintén egész gyér. Nem mondom, hogy nincs mit játszani a konzolokon, de a Steames játékkínálattal semmi sem veheti fel a harcot.
Másik nagy hátrány konzoloknál, hogy pl megveszi egyszer az ember az aktuális Batman-t, ami konzolokon FIX 30 FPS-el fut, akkor az 20 év múlva is annyival fog. (Hacsak nem jön remastered edisön "nextgenre".) PC-n meg ha "pofozgatja" az amber azért a gépét, főleg GPU szinten, akkor előbb utóbb adott címek akár több száz FPS-el s mehetnek, max grafikával, míg adott konzolon marad ugyanaz.
így toltam le most a Bioshock Infinite-t FIX 60 FPS-el PC, maximum grafikán FHD felbontáson. Konzolon erre esélyem sincs.
Másik az, hogy meguntam, hogy konzolon szinte ugyanazok a játékok jönnek mennek. Ilyen meg olyan nyitott világú cuccok (Far Cry 3-4, AC 3-4-5-6 :p, ott vannak a COD-ok, FIFA, satöbbi), és oké, hogy ott is van pár indie gyöngyszem, de steamen sokkal több ilyennel találkozik az ember, az RTS-ek világáról nem is beszélve.
A PC hátránya a platform töredezettsége. Nincs fent Steamen minden. Ott van ugye az Origin, az uplay, meg satöbbi, ami szerintem az EA és az Ubisoft hatalmas f*szsága, hiszen a Steam rengeteg fanatikus, játékgyűjtő HC embert tud maga mellett, erre pont a legnagyobb "platform"-ból veszik ki a játékaikat, csak azért meg nem szeretnék ha a Steam lehúzná őket eladott példányonként X százalékkal.
Olyan gyenge egyébként az Origin és az Uplay kínálata, hogy csak nah... Persze pár AAA cím-et szívesen látnék steam onnan áthozva is...
Egy biztos, idén nem nagyon váltok vissza PC-re, az Uncharted 4 sem volz, pedig mindhárom korábbi részét is letoltam PS3-ason, talán egy bitang komoly GT7 tetszene, de nagyon jónak kellene lennie ahhoz, hogy amiatt PS4-et vegyek, mert alapból nem nagyon vagyok kibékülve a dualshock -el, szerintem az X1 kontroller messze jobb.
Nah ennyi volt most, én most nagyon elvagyok PC-n, RTS-ekből is kijött jópár HD-s kiadás, feltuningolva, pl. homeworld remastered collection, satöbbi, szóval csak legyen elég szabim, aztán jóság lesz.
-
aram01
nagyúr
válasz interstate76 #891 üzenetére
Ezek a szemét EA-ék nem belerakták az acess-be a Dragon Age: Inquisition. Ez már a pofátlanság netovábbja.
-
davidsone
addikt
Nem unjátok még?
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Ragnar_
addikt
válasz gyuribácsi88 #893 üzenetére
Következő képen már egy nagy gruppen lesz ?
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
addikt
-
lajthabalazs
senior tag
válasz interstate76 #891 üzenetére
Goo-t PC-n vittem végig, nagyon eredeti játék, nem is gondoltam, hogy kijött Androidon. Meglátom mit adnak ingyen a héten.
-
interstate76
addikt
válasz lajthabalazs #890 üzenetére
Nekem bent van a link az egyik speed dial lapomon: ha van kedvem és időm, akkor ránézek, mi van ingyen aznap, ha nincs, akkor nem. Amúgy igazad van, nem horror összegekről beszélünk. Viszont így véletlenszerűen ránézegetve nekem már van vagy 20-30 fizetős applikációm ingyen. A legtöbbször tényleg nem érdemes foglalkozni velük, de néha vannak jók: pl. nekem a Root Explorer és a Servers Ultimate Pro is onnan van meg, de - ha már játék a téma - a World of Goo is, ami szintén jó játék (sztem).
Aegon sorozatra ránézek, ez nekem eddig vhogy kimaradt. Kösz a tippet!
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
lajthabalazs
senior tag
válasz interstate76 #889 üzenetére
Nekem is két kedvencem, közvetlenül az Aegon sorozat után. Itt az ideje átértékelnem az Android Play Store-ról alkotott képemet.
Ez a free appos dolog elég lutri, néhány napig megnézem, de szerintem több nyűg, mint haszon, inkább kicsengetek 1600Ft-ot azért, ami tetszik, mint hogy hetekig próbálgassam az éppen aktuális ingyen-appot.
-
interstate76
addikt
válasz lajthabalazs #888 üzenetére
Nagyon szívesen, de - ha már itt tartunk - adnék még egy tippet: minden nap ingyen van egy alkalmazás. Ha jól emlékszem, akkor pl. a CLARC így van meg nekem, de lehet, hogy a Pettson's Inventions is.
Ja, és ha már régi játékfeeling androidon, akkor íme, még 2 tipp a klasszikus kalandjátékok kedvelőinek: Syberia 1 és Syberia 2. Én PC-n anno behidaltam ezektől a játékoktól (a grafika és a történet is olyan szinten odavágott, hogy a mai napig a meghatározó játékaim között tartom számon őket).
(#887) aram01
Bocs a sok OFF-ért!
[ Szerkesztve ]
-
lajthabalazs
senior tag
válasz interstate76 #886 üzenetére
Köszi a tippeket, eddig csak ingyenes játékokkal próbálkoztam Androidon, és a nagyrészükkel nem voltam elégedett. Ezek után nem fogom sajnálni a pénzt ezen a platformon sem.
-
aram01
nagyúr
válasz interstate76 #886 üzenetére
Bruszlit ( ) vehetsz 1k-ért az az UFC-be is [link]
-
interstate76
addikt
Nekem C+4-esem volt. Megvan még ma is, de ezer éve nem üzemeltem be. Sajnos egyik tesóm már nagyon régen eladta a játékokat tartalmazó kazettákat , pedig akkor lenne az igazi, ha meglennének azok is - sok címre már nem is emlékszem.
Én androidon botlok bele néha olyan játékokba, amikről az jut eszembe, hogy annak idején biztosan nagyon sok időt töltöttem volna el velük. Pl. a CLARC sztem nagyon ötletes, de a Pettson's Inventions sem marad el mögötte . Utóbbi nem nehéz, de 1-2 pálya egészen agyament! Vagy - ha már nosztalgiázunk - akkor a PoP-nak is örültem, hogy megjelent droidra (de fent van az xbox 360-on is).
Bruce Lee-t elnézve nagy királyság lehetett.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz interstate76 #884 üzenetére
Ezek jó dolgok. Tudom nem én vagyok a többség, de időnként előveszem végigjátszani a Fallout 1-2-t is. Gyerekkorom régi játékait a nosztalgiafaktor miatt szoktam előkapni, időnként végigviszem a C64-es Bruce Lee-t Bár gondolom c64 emu már van tabletre is. Hülye vagyok, de ezek jobban mozgatnak mint a legtöbb mai AAA-s cím.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
interstate76
addikt
Erre elfelejtettem írni, hogy a Subnauticát kivéve elfutnak a dolgozós X201-esemen (de lehet, hogy a Subnautica is eldöcögne rajta), de még a 18e Ft-os, kínai gyártmányú Wintel W8-asomon is, szóval a konzolosok sem maradnak ki sem a kaland-, sem a stratégiai játékokból. Most is fent van a laptopomon az Art of Murder: FBI Confidential és a jó öreg, megunhatatlan Commandos: Behind Enemy Lines is a GTA III társaságában (ha hirtelen egy kis városi száguldozáshoz/öldökléshez támadna kedvem ).
-
interstate76
addikt
Az EA Access-ról nekem is itt szóltak nemrég (aram01 hívta fel rá a figyelmem), a Live Gold ingyenes játékai viszont komoly érvek voltak az xbox one vásárlása mellett. Amennyit én a fifán kívül játszom, szerintem kb. hónapokig le fog kötni az Assassin's Creed IV és az MGS V. Ami különösen tetszik bennük (sok egyéb, pl. az MGS filmszerű megvalósítása mellett), hogy gyakran kell lopakodni és kitalálni, hogy hogyan oldd meg a soron következő feladatot.
Egy kis plusz érdekesség: ingyen kipróbálható a Metro 2033 és a Metro Last Light is, és mindkét játék esetében kb. a teljes játék 2/3-áig tart a demo. Ha pedig van Live Gold előfizetésed és xbox360-ad, akkor júliusban teljesen ingyenes volt mindkét game teljes verziója.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar_
addikt
válasz interstate76 #881 üzenetére
Nekem egyébként az ilyen akciókről, meg gold ingyen játékokról fogalmam nem volt, csak ugye ráklikkentettem cd galaxisban egy játékra aztán szörnyülködtem a konzol verzió árakon...
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
interstate76
addikt
Így van, de ott vannak az ingyenes Live Gold játékok is. Azért a júliusi és az augusztusi felhozatal nagyon erős, ha emellé teszed oda az EA Accesst (meg a következő 10 hónap ingyenes Gold játékait), akkor kevés olyan embert találsz, akinek legalább 1 vagy 2 ne jönne be nagyon, és máris nagyon vastagon megérte az összesen 16e Ft-ot a történet. Nekem speciel az Assassin's Creed IV és az MGS V is nagyon tetszik, de lehet, hogy nem vagyok elég válogatós.
Új játék vásárlásnál tényleg drágább a konzol, de simán kijelenthető, hogy általánosságban véve mostanra megdőlt, hogy konzolon drágább a játékok beszerzése. Embere válogatja, hogy ki hol jön ki olcsóbban.
-
Ragnar_
addikt
válasz interstate76 #879 üzenetére
Konzolnál nyilván van akinek megéri pl. sportjátékok need for speed stb, de azért nem minden random új játék van benne ilyen Gold vagy EA csomagban akkor viszont új megjelenéseknél a PC árx2 érvényes, úgyhogy ez erőteljesen kiadó/játékfüggő. Egy Fifázó Need4 speedező BF-ező playernak nyilván opció. Viszont aki nem játszik ezekkel a játékokkal...
-
interstate76
addikt
Gáz? Már írtam korábban, hogy eddig évente csak a Fifa sorozatra 10e Ft körül költöttem, most 16e Ft-ból 1 év alatt lesz 24 játékom a Live Gold tagság kapcsán, ill. mki meg tudja nézni, mikhez jutok hozzá az EA Access-szel. Ebben mi a gáz? Sokkal olcsóbban jövök ki, mint tenném azt PC-vel. Az csak hab a tortán, hogy a Battlefield 4-et is meg akartam venni és az is benne van az EA csomagjában. Ennél nagyobb gázadás nekem - egyelőre - nem kell.
Szóval sztem inkább az a gáz, amikor egy PC-fan megpróbálja megmagyarázni, hogy milyen drága dolog konzolon játszani. Mindegy, nem akarok vitatkozni, te vásárolj olcsó pécés játékokat, én pedig inkább megyek és leverek valakit fifában.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz interstate76 #877 üzenetére
Pont ezért írtam, hogy kár a pénz oldaláról megfogni az egészet, mivel vagy tetszik egy játék vagy nem. Ha nem, akkor lehet bármilyen olcsó sem fog jobban tetszeni. De szerintem gáz megmagyarázni, hogy most már konzolon is olyan olcsó a játék mint PC-n. Kb amikor valaki 200 LE-s autónál megmagyarázza, hogy milyen takarékos, ha nem ér a gázpedálhoz.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
interstate76
addikt
Az MGS jóval több, mint lövölde. Szerintem. De persze nem Crusader Kings 2, ez is tény.
Amúgy nyilván igaz, hogy ha nem tetszik a Gold és az EA Access kínálata, akkor nem éri meg. Csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy azok a sztenderd ellenérvek, miszerint konzolon drágák a játékok és hogy fizetős a multi, most már nagyon nem állják meg a helyüket. Persze utóbbi valóban fizetős, de ha válogatós vagy, fél éven belül akkor is kapsz 1-2 olyan játékot, ami tetszik (és itt most az átlagról beszélek, nem feltétlenül rólad vagy magamról).
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz interstate76 #875 üzenetére
Továbbra is tartom, hogy kinek mire van igénye. Ha valakinek 1-2 ilyen AAA-s lövöldére akkor nyilván, ha meg pl Kerbal Space Programra, Subnauticára, Crusader Kings 2-re meg hasonló dolgokra, akkor tökmind1 milyen jó biznisz a gold. Végső soron úgy is az határozza meg mit veszel hogy milyen játékok érdekelnek. (meg ofc mire van pénzed én pl a Forza és az RDR miatt vettem annó 360-at is)
-
interstate76
addikt
Biztos minden Live Gold-előfizető tisztában van vele, de a PC-sek között talán vannak olyanok, akiknek új az infó: az augusztusi ingyenes game a szenzációs MGS 5: Ground Zeroes. A hónap második felében pedig jön a How to Survive: Storm Warning Edition. Ez a 2 cucc a júliusi ingyenesekkel együtt nekem már megérne egy egész éves előfizetést, szóval lehet jönni mindenféle Steam-akciókkal, de amikor sokak egész éves játékigényét kielégíti az összesen kb. 16e Ft-ba kerülő Live Gold és EA Access éves előfizetés, akkor nekem senki ne akarja bemagyarázni, hogy konzolon drágák a játékok.
-
Ragnar_
addikt
válasz gyuribácsi88 #873 üzenetére
-
addikt
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
davidsone
addikt
válasz lajthabalazs #865 üzenetére
erre nem tudok reagálni ez ennyi
-
aram01
nagyúr
válasz lajthabalazs #865 üzenetére
elolvastam,keményen szennyeztem az agyam vele
-
tDr1v3r
veterán
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Dr. Akula
félisten
Nekem XIM4 van, de távolról se az igazi. Sokat kell variálni a beállításokkal, és akkor se lesz teljesen jó. Bár vannak játékok, ahol össze lehet hozni.
Azonban ez csak átmappeli a kontroller gombjait billentyűzetre, a joystickokat egérre, de az eredmény nem lesz ugyanaz mint natív támogatással. Miért? Amíg eddig csak rátenyereltél a karra és ment magától, ott most 23-szor pakolod vissza az egeret az egérpadra, mert még mindig jobbra kell húzni. Egérrel is csak irányba mozogsz, mint joyyal, hiszen csak át lettek mappelve a kezelőgombok, de az irányítás módja nem változott. Nincs pontra klikkelés, csak irányba mozgás. A Diablo3 pc-n ugye úgy megy hogy odaklikkelsz valahova, aztán vagy odamegy, vagy odalő attól függően melyik egérgombbal klikkeltél. Itt csak joystickos mozgatás van, azt emulálod egérrel, azaz "egérrel húzod a joystickkart"
A natív egértámogatás pedig azt jelenti hogy ugyanúgy megy mint pc-n, pl. Diabloban is tudsz pontra klikkelni. Persze ehhez a játékokba is be kell építeni, de az MS most épp azt közölte hogy ezután meg fogja ezt tenni (hogy a réggebbi szoftverek megkapják-e, kérdés).
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
Nem úgy értem, hanem a Sonynak is be kéne már vezetni végre a bill + egér natív támogatást, ahogy most az MS teszi X1-en. Sokan vannak akiknek a kontroller miatt eszük ágába nem jut konzolt venni, de amúgy vennének.
Persze a pc-t nem tudja egy konzol kiváltani minden téren, hiszen akkor annak is pc-nek kéne lennie, tehát ugyanott vagyunk, de otthoni játékban igen, és akkor nagyon visszaesne a videokártyák forgalma.
-
törölt tag
válasz idegen lény #847 üzenetére
Már régen megválaszoltam a kérdést, felesleges a végtelenig témázni erről.
-
aram01
nagyúr
válasz idegen lény #847 üzenetére
Ja, de lassan átveszi a konzol+okosteló a pc szerepét, és akkor már csak csodabogaraknak lesz olyan izé
-
Dilikutya
félisten
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
aram01
nagyúr
válasz idegen lény #845 üzenetére
mennyi kell még a következő ranghoz?
-
idegen lény
őstag
Véget ért? Azt hittem, hogy az ezret simán elérjük.
-
aram01
nagyúr
válasz interstate76 #841 üzenetére
ment a pü
-
interstate76
addikt
Ok, ha lesz kedve hozzá a fiadnak, küldd el priviben az azonosítótokat!
Eddig éves szinten költöttem 10e Ft körüli összeget csak a Fifá-ra (már amikor megvettem), most 6e Ft-ból megvan, plusz még jópár game a "bónusz". Lehet, hogy van olyan, akit zavar, hogy nem az övé a játék, ill. csak addig, amíg él a hozzáférése, de engem nem izgat. Itt porosodnak a polcon a korábbi FIFA-részek is: ugyanannyit érnek, mintha meg sem lennének. Mondjuk ha valaki éveken keresztül akar multizni a BF4-gyel, a többi játék pedig nem érdekli az EA Access csomagból, akkor neki talán jobban megéri megvenni.
Na mindegy, kösz még egyszer, hogy felhívtad rá a figyelmem!
-
aram01
nagyúr
válasz interstate76 #839 üzenetére
Na örülök hogy tetszik, rohadtul megéri szerintem is. Én bf4-el nyomulok a fiam meg az nfs-el, meg majd a fifával ha végre leszedem, ha gondolod barátkozhatunk és meccseltek majd
-
interstate76
addikt
Ez az EA Access vaddisznó! Nem tudom, mikor fekszem, pedig még csak a Fifával nyomtam ma este, a Battlefieldhez és az NFS-hez hozzá sem nyúltam... Havi 500,- Ft-ért ilyen játékkínálatot - elképesztő! Ha tudok róla, előbb veszek Xbox One-t.
-
Ragnar_
addikt
válasz gyuribácsi88 #829 üzenetére
Csak zárójelbe, vannak akik szerint a multimonitor úgy az igazi, ha nem mindegyiken ugyanazt látod, jah az nem multimonitor elnézést..viszont BF4 közben megkajálni egyértelműen a nagyság kétségbevonhatatlan bizonyítéka..
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
lajthabalazs
senior tag
Az igazán nagy arcok PC-ről tólják.
-
Ragnar_
addikt
Ennyike.
-
addikt
-
Ragnar_
addikt
válasz lajthabalazs #817 üzenetére
Csajok ?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar_
addikt
válasz #20844032 #815 üzenetére
A PC gaming ennyi. Hazudhatnék én bármit nem lenne értelme. Ha meg azt írnám, hogy az új API-któl átlag PC gyorsul majd 40 % - ot, meg könnyebb PC-re kontrollert kötni, mint konzolra egér+billentyűzetet azzal ugye megint nem lennénk előrébb.
[ Szerkesztve ]
-
davidsone
addikt
válasz interstate76 #825 üzenetére
ez így van, és tisztelet a kivételnek!
-
-
aram01
nagyúr
mivel nem kell annyit setupolni meg warezolni, marad idő az ilyen témájú beszélgetésre
(#818) davidsone: az kéne még, asszony le is törné a kezem
[ Szerkesztve ]
-
davidsone
addikt
ja csak témáznak róluk este meg megy a matyizás
-
-
Ragnar_
addikt
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
válasz interstate76 #808 üzenetére
folyamatosan bővül, de ne kérdezd mivel
-
aram01
nagyúr
válasz interstate76 #806 üzenetére
Csak tájékozatlan voltál, én is nemrég tudtam meg, rá is repültem. Megspóroltak így a fiúk nekem is vagy 50k-t, de szar is ez a konzol
-
interstate76
addikt
-
lajthabalazs
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.