Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Én úgy tudom, hogy a szar optimalizáció miatt így is-úgy is vannak fix helyek, ahol szaggatnu fog, mint nagyanyám galuskakészítés közben. Még Prohardveren volt a cikk és ezt nemigen lehet orvosolni egy gyorspatchben.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
shiftac
aktív tag
Arra én is kíváncsi leszek, modok konzolon Jöhetne a Batman: Arkham Knight konzolos változatához is mod, aztán nem csak PC-n crashelne
ETS2-t azért hoztam fel példának, mert nekem billentyűzettel azért nem olyan élvezetes, bár igaz, ahhoz kormány+pedál az ideálisSamsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
Dilikutya
félisten
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
törölt tag
Szerintem ezen semmi illúzióromboló nincs. Egy idősődő hardver egyik legszebb játéka. A maga helyén kezelve, saját környezetében, szép, egységes, homogén, és magas minőséget képvisel.
A remastered...na az sok helyen illúzióromboló. -
törölt tag
Erre a jelenségre a legszimpatikusabb esemény most a Batman kapcsán volt. Nekem rohadtul tetszett, hogy a pécés vásárlók telesírták a fórumokat, de nyilván a legnagyobb lökés a steames refund bevezetése volt. Refundot mindenhova: psn-re, xbox sztórba, mindenhova. Az előny, amit a konzolos vonalon az erős platformholder hozzá tudna adni sehol nincs. Nincsenek minőségi követelmények, bármi megejelenhet bárhogy. Ez ma a konzolos lét legnagyobb problémája. A platformholder jelenléte csak hátrány(persze megkerülhetetlen). Korlátozza a kiegészítőket, tartalmakat, de minőségi kikötések már nincsenek, semmire. Tapinható, ahogy elszabadult a peccspokol one-on is, 360-on ez ugye nem volt, mert fizetős volt kiadói oldalról a peccselés. Ma már mindent lehet, minden szabad, és ez látszik is. Nincs refund, nincs semmi, csak a növekvő gyanakvás, és óvatosság. A pécés világ sokkal önszerveződőbb. Nincs platfromholder, nincs senki, csak a gamertársadalom, aki egyre jobb eszközökkel védi magát.
gyuribácsi88: ezt értem, de nem attól lesz szemét valami, mert AAA. Indiben is annyi szemét, hogy felhőket lehetne velük telirakni.
[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
Ez esetben kicsit elbeszélünk egymás mellett, mert én nem azt vitattam, hogy ez nem így van, hanem csak azt írtam le, hogy még mindig nagyon sokan vesznek egy-egy exkluzív miatt adott platformot Ami nem exkluzív az meg úgyis megy mindenen
Nekem a ps3 kimaradt (előtte pc-n játszottam) és megmondom őszintén, nem az exkluzívok miatt vettem konzolt, hanem azért, mert a 3 éves gépemen már a fifa 15 se indult el. És mivel egyszeri költségben (továbbá a kb 3 évenkénti hardvercsere miatt) a ps olcsóbbra jött ki, azt választottam. És megkaptam hottá a TLOU remastered részét, ami eddigi kb 13 évnyi játékos karrierem során az egyik legnagyobb kedvencem lett
We were here
-
-
Tuomas
addikt
"Hány ezer, tízezer ember vett PS-t anno FF7 vagy MGS3 miatt? Nagyon sokan. Ehhez képest ma már ezek a címek Xboxon vagy akár PC-n is elérhetőek."
Ma nagyon sok ember vesz PS-t a The Last Of Us, és az Uncharted miatt. A másik oldalon pedig Xbox-ot a Halo és a Forza miatt. Még akkor is, ha sony / microsoft játékokról is van szó. Ami nem exkluzív, azt meg amúgy is meg tudja venni.
[ Szerkesztve ]
We were here
-
törölt tag
Nagyjából annyi új ip/széria érkezik, ahányat vesztenek a platformok. Ebbe nem kell többet belelátni csak annyit, hogy van bizonyos fluktuáció, ami mögött az van, hogy a platfromholderek sem tartogatják örökre a licenszeket, mert egy idő után "kiszolgál". Soha nem volt ettől több ex mint most, csak nem néztek utána, és általánosítotok. Ezek megérzések. Össze lehet számolni. Érdemes.
/ráadásul ne feledjük: a folyamat keresztben igaz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
>Folyamatosan ültetik át az eddig exkluzív címeket multiplatra
Folyamatosan? Én egyet SEM láttam, ami átültettek.Mik azok? Bloodborne nem jött pécére. TLoUR sem. Unchartedek sem. A Csodálatos forzák sem. Az újabb HALO-k sem. SO sem. Ezekbe (a fel nem soroltakkal együtt) összesen több ezer óra játékidőm van. Ha kevésbé lennének relevánsak, ennyitől fosztottam volna meg magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest