Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shiftac
aktív tag
-
Dilikutya
félisten
-
törölt tag
Szerintem ezen semmi illúzióromboló nincs. Egy idősődő hardver egyik legszebb játéka. A maga helyén kezelve, saját környezetében, szép, egységes, homogén, és magas minőséget képvisel.
A remastered...na az sok helyen illúzióromboló. -
törölt tag
Erre a jelenségre a legszimpatikusabb esemény most a Batman kapcsán volt. Nekem rohadtul tetszett, hogy a pécés vásárlók telesírták a fórumokat, de nyilván a legnagyobb lökés a steames refund bevezetése volt. Refundot mindenhova: psn-re, xbox sztórba, mindenhova. Az előny, amit a konzolos vonalon az erős platformholder hozzá tudna adni sehol nincs. Nincsenek minőségi követelmények, bármi megejelenhet bárhogy. Ez ma a konzolos lét legnagyobb problémája. A platformholder jelenléte csak hátrány(persze megkerülhetetlen). Korlátozza a kiegészítőket, tartalmakat, de minőségi kikötések már nincsenek, semmire. Tapinható, ahogy elszabadult a peccspokol one-on is, 360-on ez ugye nem volt, mert fizetős volt kiadói oldalról a peccselés. Ma már mindent lehet, minden szabad, és ez látszik is. Nincs refund, nincs semmi, csak a növekvő gyanakvás, és óvatosság. A pécés világ sokkal önszerveződőbb. Nincs platfromholder, nincs senki, csak a gamertársadalom, aki egyre jobb eszközökkel védi magát.
gyuribácsi88: ezt értem, de nem attól lesz szemét valami, mert AAA. Indiben is annyi szemét, hogy felhőket lehetne velük telirakni.
-
Tuomas
addikt
Ez esetben kicsit elbeszélünk egymás mellett, mert én nem azt vitattam, hogy ez nem így van, hanem csak azt írtam le, hogy még mindig nagyon sokan vesznek egy-egy exkluzív miatt adott platformot
Ami nem exkluzív az meg úgyis megy mindenen
Nekem a ps3 kimaradt (előtte pc-n játszottam) és megmondom őszintén, nem az exkluzívok miatt vettem konzolt, hanem azért, mert a 3 éves gépemen már a fifa 15 se indult el. És mivel egyszeri költségben (továbbá a kb 3 évenkénti hardvercsere miatt) a ps olcsóbbra jött ki, azt választottam. És megkaptam hottá a TLOU remastered részét, ami eddigi kb 13 évnyi játékos karrierem során az egyik legnagyobb kedvencem lett
-
-
Tuomas
addikt
"Hány ezer, tízezer ember vett PS-t anno FF7 vagy MGS3 miatt? Nagyon sokan. Ehhez képest ma már ezek a címek Xboxon vagy akár PC-n is elérhetőek."
Ma nagyon sok ember vesz PS-t a The Last Of Us, és az Uncharted miatt. A másik oldalon pedig Xbox-ot a Halo és a Forza miatt. Még akkor is, ha sony / microsoft játékokról is van szó. Ami nem exkluzív, azt meg amúgy is meg tudja venni.
-
törölt tag
Nagyjából annyi új ip/széria érkezik, ahányat vesztenek a platformok. Ebbe nem kell többet belelátni csak annyit, hogy van bizonyos fluktuáció, ami mögött az van, hogy a platfromholderek sem tartogatják örökre a licenszeket, mert egy idő után "kiszolgál". Soha nem volt ettől több ex mint most, csak nem néztek utána, és általánosítotok. Ezek megérzések. Össze lehet számolni. Érdemes.
/ráadásul ne feledjük: a folyamat keresztben igaz.
-
törölt tag
>Folyamatosan ültetik át az eddig exkluzív címeket multiplatra
Folyamatosan? Én egyet SEM láttam, ami átültettek.Mik azok? Bloodborne nem jött pécére. TLoUR sem. Unchartedek sem. A Csodálatos forzák sem. Az újabb HALO-k sem. SO sem. Ezekbe (a fel nem soroltakkal együtt) összesen több ezer óra játékidőm van. Ha kevésbé lennének relevánsak, ennyitől fosztottam volna meg magam.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Elmélkedés arról, hogy milyen okok vannak annak a hátterében, hogy a számítógépes játékosok és a konzol tulajdonosok között a mai napig ellentétek állnak.
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Amazon Fire TV stick/box
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Formula-1
- További aktív témák...
- 8 DB HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G7, 850 G8, 830 G8 x360
- 9 DB DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360,
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 5 pc(r5-2600/gtx 1070/win10/SSD/hdd)
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest