Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senkifia*
csendes tag
válasz Senkifia* #918 üzenetére
Az az érv, hogy de az i5 lenyomja az amd jaguar t, és sokkal több az fps, meg a felbontas, az akkor áll, ha fel tudom húzni a pc-n maxra. Ami régebbi hardverrel szinte biztos nem áll meg... A gamer pc-t egy 2018ban megjelenő játék gépigénye szerint néztem. És a konfigurátorban úgy lett 250.000 ft, hogy messze nem az ajánlott i7es procit vettem, hanem amd-t, és videókártyából is a közepeset. Ami messze nem lett volna az a hiperszuper teljesítmény, amivel pc kapcsán mindenki érvel. 91 óta van pc-m, a masodiktól mindig én raktam össze, ha asztali volt....és tudom, hogy működik a juzerek átb@szása, mikor a gépigény töredéke elég lenne az egyes játék futtatásához... De az a cél, hogy vedd meg az újat, igy a régebbi hardveren szinte kizárólag csökkentett módban fut az új program... Ha egyáltalán elindul... A ps4re meg amit kiadnak, lehet le van tiltva a videó állítás opció.. de úgy néz ki, hogy ledobod a láncot, főleg ennyiért. Ja és a ps4 pro-t meg nem is nyomja le olyan könnyedén az az i5. És azt is megvehettem volna 130.000....vs 250.000....és a fennmaradó 120ból azért pár játékra, vagy pár év ps+ előfizetés kijön, azt hiszem...
Ami a pc olcsóságát illeti, a nagyfiam hangosan felkacagott, mikor azt mondtam, hogy a Steam az olcsó... Persze, a régi játék... Na de gratulálok annak aki azért rak ossze többszázezres gépet, hogy retro játékot nyomjon rajta.
A Dark Souls 3at megvettem 20 dollárért ps marketen. Steam - en 75%leárazással volt 15 dollár... Szerintem a 120.000 ből kijön egy darabig az a plusz 5 dollár....
Ezek a tények.
Amúgy ha pénzem lenne, annyi, amennyi nincs, valszeg nem a ps4 olcsó verziója mellett döntök. De hogy az ár - érték aranya kiváló egy pc vel szemben, az biztos...
Ja és mielőtt azzal jön valaki, hogy na de a pc sokoldalú... Gamer pc-t nem birotika miatt vesz az ember. Ha meg 3d-s animációkat kell gyártania, nem a játék miatt kellett a gép. Birotikára meg a 120.000ből még veszel 60-70 ért egy kozepes asztali gépet... És még mindig maradt 60.000 az 5 dolláros(1400 ft, ugye) különbségekre, egy darabig... -
cskamacska
addikt
válasz Senkifia* #918 üzenetére
Ezt a Horizon Zero Dawn-t?
Zelda Breath of The Wild VS Horizon Zero Dawn | Details Comparison 1
Zelda Breath of The Wild VS Horizon Zero Dawn | Details Comparison 2Lehet inkább Switchet kellett volna venned.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest