Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz errorcode06 #8 üzenetére
gótik
-
Sirandrish
legenda
mint mondottam én egyikkel sem játszottam de videok alapján nekem nagyon egyformának tűnt..nyílván akik játszottak velük, azok jobban tudják így ezzel kapcsolatban nem vitatom amit mondasz
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Morden24
nagyúr
válasz Sirandrish #14 üzenetére
Azért az Oblivionnak valójában semmi köze nincsen a Dark Messiah-hoz.
Az előbbi egy effektíve sandbox kvázi-rpg, a másik meg egy szimpla lineáris FPS fantasy fegyverekkel plusz pár varázslattal.
Sectumsempra - For Enemies
-
errorcode06
őstag
válasz Sirandrish #14 üzenetére
meglesem
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Sirandrish
legenda
válasz errorcode06 #11 üzenetére
Hát az Oblivion nem éppen új játék de stilusát tekintve pont olyan mint a Dark M. csak éppen sokkal jobb...állítólag mert én egyikkel sem játszottam..de nézz meg róla 1-2 vidit aztán döntsd el
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
LackoMester
addikt
Nemtudom mi van mostanában, majd minden stúdió komolynak látszó bejelentéssel próbálja felhívni magára a figyelmet. Sajnos a bejelentések mögött általában, nagy semmi van.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
errorcode06
őstag
válasz Sirandrish #9 üzenetére
Nem tudom pontosan, de ez valami új játék volt, valamikor idén láttam róla cikket.
Annyira emléxem még hogy volt videó is, és ott 1 kisebb arénában 1v1 felállásban harcolt valaki az MI ellen, és hasonló kombókat lehetett csinálni mint pl a dark-ban.
iSonic : mint amit tavaly csináltak a könyvtáros karakterrel, meg sc2-ben a teratronnal[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Sirandrish
legenda
válasz errorcode06 #8 üzenetére
Oblivion?
-
errorcode06
őstag
Csak jönne már ez a rohadt játék
pici off : ha valakinek ismerős a Dark Messiah of Might and Magic, tudna hasonló stílusú fps-t ajánlani ? Régebben láttam egy hasonló játékhoz kapcsolódó cikket itt gamepodon, de nem találom sehol
-
Sirandrish
legenda
ezek szerint igazam volt..tényleg feljebb kuszik a jobb oldali vonal
-
frame>24
addikt
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
InVino86
aktív tag
Hát ez meg WTF ?
-
Morden24
nagyúr
Egy érdekes képrészlet és a "Jön" szócska bukkant fel
Jön egy érdekes képrészlet. Persze majd ha a rajzolók ki-weniccdánolták magukat
Sectumsempra - For Enemies
-
Sicilian
addikt
Szerintem ez a Diabló 3 kiegészítőjének a doboz képe lesz
nothing is true everything is permitted..
-
Sirandrish
legenda
Ha emlékeim nem csalnak akkora a Ral runa jobb oldalán lévő csík feljebb kuszik mint a baloldali..ergo ez nem a ral runa..
Persze lehet hogy csak az emlékezetem csal..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
félisten
Jön, egy komoly apr.1 Blizz módra.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 960GB SSD / 650W
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Airpods 4 Anc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest