- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- Delta Force (2024)
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
addikt
válasz pRoject22 #76 üzenetére
Nem, nem minden szörnyes fps-ről a Doom jut eszembe, és nem minden emberi ellenfelesről a COD. Egyszerűen ez a XDefiant egy ötlettelen generikus lerágott csont (kis OW, kis APEX + kis minden), mivel sok minden változhat a megjelenésig nem temetem, de nem fogok meglepődni sem ha megjelenés után 1 éven belül elpusztul. Legalább lenne eszük a Tom Clancy's bilétát leszedni róla.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
őstag
Srácok bocsi de nem értettem félre, jól értettem csak ez a véleményem erről
¯\_(ツ)_/¯
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz pRoject22 #72 üzenetére
A játékmódra írta, mert itt is van olyan, hogy a járkáló gépet/robot lovat kell kísérni a célterületre, ami csak akkor mozog, amikor körülötte vagyunk. Neki erről az Overwatch jutott az eszébe, erre írtam én a másik két játékot, amiben már volt ilyen játékmód. (És arra írta, hogy azokkal nem tolta)
Live-Die-Respawn
-
őstag
Nekem továbbra is bejön
https://youtu.be/sPIoyDQ5BWw
¯\_(ツ)_/¯
-
Busterftw
nagyúr
Free to play Divisont jobban varom
-
túróslaptop1
csendes tag
Én tuti rápróbálok, de sok reményt nem fűzök hozzá. Anno volt egy free to play ubis játék a Ghost recon online/phantoms amit imádtam, de elhanyagolták majd le is lőtték a szerókat. Én azt hoztam volna vissza új köntösben egy ilyen vegyes felvágott helyett.
-
addikt
full apex copy a fél játék, a karaktereket és képességeket illetően, szóval nem tudom mit fortnite-oztok itt, de látszik hogy azt se tudjátok miről beszéltek, oké nem méltó a sorozathoz ez a játék (tegyük fel) de akkor se fortnite copy, amúgy meg ingyenes lesz, és ha jól hallottam, (de ez nem biztos) nem lesz kötelező játszani vele, egyébként a codban már akkor megjelentek ezek a színes baromságok, amikor a fortnite még ki se pattant a készítők fejéből, szóval ez inkább egy apex+cod hibrid
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
gabor7th
addikt
válasz gyuribácsi88 #61 üzenetére
Igen, színes csili-vili, csili-vili skinekkel... teljesen más volt ennek a sorozatnak a stílusa és ha visszavezetjük honnan ered ez az egész a Fortnitehoz jutunk...
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Rony949
őstag
válasz gyuribácsi88 #61 üzenetére
Basszus, erre nem is gondoltam...és várjál....ez is ingyenes!
-
addikt
-
nanocry
tag
KnifexD
Ekkora bohóc nevet adni neki.. Nem is baj, hogy már nem él Clancy, konkrétan a sírjára vizeltek..
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
gabor7th
addikt
Fortnite csilivili + valami TomClancy darabkák... Muszáj minden videójátéknak elveszítenie az identitását, hogy a Fortnitera hasonlítson?
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Busterftw
nagyúr
Latom a lenyeg nem ment at, nem jatekosszam versenyrol beszeltem, hanem arrol, hogy mernek uj es kulonbozo IP-ket kihozni a meglevo sablonok melle. (Far Cry, AC, Tom Clancy's)
EA-nal mar inkabb latszik a rokaborozes, evente megjelenik az aktualis Fifa/Madden/NFS/Battlefield aztan csokolom kb.
-
Rony949
őstag
válasz Busterftw #41 üzenetére
For Honor --> a kutya nem foglalkozik már vele
Steep --> tényleg, ez a játék létezett pár éve, már el is felejtettem
The Crew --> ebből ki lehetett volna hozni valami jót, de az az igazság hogy még a Test Drive Unlimited első részét se múlta felül, a Forza meg természetesen körbe röhögi -
félisten
A Tom Clancy brand-et ennyire azért nem kellene lejáratni...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
ribizly
veterán
Hát srácok... most újra megnéztem a trailer-t és ez bizony gyenge lesz. Írták feljebb, hogy mobil játék. Tényleg az. Ettől sokkal komolyabban összerakott játékok hullottak el már korábban (igaz a F2P modell sokakat kisegít).
Rá lehet majd nézni, de ha már X+1. FPS-t csinálják meg, akkor egy rendes CSGO alternatívát (nem a Valorant nem teljesen az, mert több ismerősöm is ignorálja a kinézete meg a hősei miatt) alkothatna valaki végre...|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Peter1918HUN
tag
Legalább ne Tom Clancy nevét írták volna ide is.... Na meg ingyenes, hát tudjuk meddig fog életben maradni. Amúgy nem tűnik rossznak.
-
Z10N
veterán
"xD" Rly?!
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Busterftw
nagyúr
Free to play jatekban nem.
Olyan mar volt, hogy outfit/skin pack DLC-t vettem, hogy tamogassam a jatekot. (deep rock galactic)Ha erdekel a jatek es aktivan jatszom vele, miert nem vagyok celcsoport?
Ott van a battle royale, fizetos vagy ingyenes, nem jatszom veluk, nem vagyok celcsoport.Nem azt mondtam, hogy ingyen joszivuen kiadjak a jatekot hanem hogy nem kerul penzbe.
-
duvi
nagyúr
válasz Busterftw #44 üzenetére
Mert nem te vagy a célcsoport (bár érdemes egy kicsit belegondolni, hogy te még soha egy játékban nem költöttél egy fillért se outfitekre? ). Nagyon jól tudod, hogy mire gondoltam, csak úgy csinálsz, mit aki nem érti. De legyen igazad. Az UBI a játékipar fehér lovagja és nem a pénz vezérelte, pusztán az önzetlenség, amikor eldöntötték, hogy nekivágnak az XDefiantnak
-
őstag
Nekem bejön, főleg az ilyen 5v5 / 6v6 kompetetív alapó csapat játékok is tetszenek, ez meg így elsőre szerintem még lehet jó is, mondjuk a csalók ezt is eltudják lepni gyorsan sajnos.
¯\_(ツ)_/¯
-
D013
aktív tag
Színtelen, szagtalan sz@r, ami elnéptelenedik 2 hét után. Imádom hogy kezd beszivárogni a mobile gaming a PC játékok közé.
-
duvi
nagyúr
válasz Busterftw #35 üzenetére
Ez egy üzleti modell, aminek megvan a maga célcsoportja. Biztos lehetsz benne, hogy végeztek piackutatást, mielőtt egy kapavágás is történt volna az XDefiant esetében Vagy te tényleg elhiszed, hogy az UBI egy karitatív szervezet és pusztán jóindulatból öl bele eurómilliókat egy játék fejlesztésébe?
-
Busterftw
nagyúr
válasz BoneDragon #40 üzenetére
Szerintem az elmult evekben az Ubisoft jo iranyba haladt.
Jonnek a szokasos rokaborok, viszont emellett nem feltek uj cimeket kihozni.
For Honor, Steep, Child of Light, Crew stb.
A RB6 Siege-et is helyreraktak.Az AC vonalon is probaltak ujitani, mas iranyba vinni. Far Cry-nal is voltak kulonboz probalkozasok (Primal).
Ehhez kepest az EA egy sablongyar. -
BoneDragon
veterán
válasz Busterftw #39 üzenetére
Már az összes létező cimüket tönkre tették, ezen se lepődnék meg. Viszont sokan vagyunk már azon a véleményen, hogy Ubi játékért egy fillért sem... Lehet ők is látják ezt, ezért adják ki f2p-nek.
Igazán észhez térhetne az egész banda, már EA alá süllyedtek, pedig ők aztán megdolgoztak érte bőven az évek alatt. -
Busterftw
nagyúr
válasz BoneDragon #36 üzenetére
A fegyver amit a fejedhez fognak postan erkezik igaz?
Esetleg Ubi alkalmazott jon ki? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz BoneDragon #36 üzenetére
Nyilván az világ összes pénzét el lehet költeni majd benne, hiszen ez a F2P játékok velejárója. Én is költöttem már nem kevés casht hasonló alkotásba, de szerintem anélkül is lehet játszani jó pár órát az ilyen alkotásokkal. Szerintem én teszek vele egy próbát, ha csak 5-10 órányi akciózást ad nekem ingyen, már jól jártam.
Live-Die-Respawn
-
ribizly
veterán
Őszintén szólva jobban jártak volna, ha a Far Cry 3 múltját vették volna alapul. Az legalább hangulatos volt.
Ez is el fog tűnni, mint a Hyperscape.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
_Gugu_
tag
Azt valaki elárulná hogy ez mitől Tom Clancy..?
-
addikt
Vagy úgy, akkor ezért!
Nyilván a címe nem azt tükrözi ami, de a Ubisoft érzésem szerint a címeket már tényleg csak popularitás alapján adja. Mondjuk szerintem hülye címe van, de ha jó lenne a játék, akkor azért örülnék neki. Egy próbát megérhet, elvégre ingyen van.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
causticot meg bloodhound-ot sikerült majdnem egy az egyben lenyúlni nice job ubi
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
MaGor72
újonc
válasz BoneDragon #25 üzenetére
Jogos. De ez már az abszurd kategória.
-
MaGor72
újonc
Vajon ennek mi köze van Tom Clancy-hez?
-
addikt
Apex Legends feat. Call of Duty... igazából mindig is kíváncsi voltam rá, hogy ők hogy is valósítanák meg a COD receptet. A Siegetől már trailer alapján jobb lesz, mert ebben van végre tdm, domination és hasonló más jatékmódok.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
BoneDragon
veterán
/ásit
-
addikt
A confirmed kill hangja olyan, mint az armor törés az Apex-ből. Vagy csak ahhoz tudom hasonlítani valamiért. Early development...ok
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Maxxy10
addikt
Én regisztráltam rá. Nem tűnik rossznak, sztem ez a free to play division-ből született.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
k-adi
nagyúr
ah miez
ahelyett hogy ÚJ SPLINTER CELL csinálnának már vége?
-
muszalas
friss újonc
Na ez vajon melyik játékuk kopipasztája lesz. Összezagyválták a raymant az assasins creed-del talán?
Mondjuk mindegy is mert csak egy van nekik. Abban változtatják az asseteket meg a kamera nézetet aztán vagy kap egy számozást, vagy valami új címmel próbálják rásózni lamergamer-re 75ödjére is ugyan azt a szart, aki meg rohan előrendelni mert jók a shotok.
A mozgóból meg lejön, hogy az ai agyilag egy kertésznadrág (fc6).[ Szerkesztve ]
Felcsútiai Műszálas Laurensz
-
oriic
HÁZIGAZDA
Engem viszont érdekel, alapból FPS-eket bírom, a téma adott, mindhárom játék világa tetszik és ingyenes lesz. Ha 5-10 órát elszórakozom vele, már jól jártam. Ettől függetlenül lehet hogy szutyadék lesz, de előbb mindenképp teszek vele egy próbát.
Live-Die-Respawn
-
fornettisuti
veterán
Ha multi FPS és ingyenes=csaló paradicsom. Par honapig lesz hypeolva, aztán a kutya sem fog játszani vele.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
duvi
nagyúr
Kb. összelapátoltak az eddig játékaikból pár assetet illetve mechanikát és eladják új játéknak. Szerintem ez rém gáz
-
Segal
veterán
válasz DiamondBack #1 üzenetére
Más fórumokon már Call of division-nek csúfolják
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
DiamondBack
senior tag
Első ránézésre az ubisoft is csinált egy call of duty-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Háztartási gépek
- Óra topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X/ASUS PRIME B550-PLUS/MSI RTX 3060 8 GB/32 GB DDR4/2 TB M.2 SSD/2x1 TB SSD/1 TB HDD
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest