Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vtwo
senior tag
Akinek a Qi2 és a 2x zoom fontos ennyiért nem nagyon kap máshol. Nagy kár viszont a 2éves droidfrissítésért.
-
haruspex
aktív tag
Azért mert szerepel benne a reciprok szó nem matematikai szabály hanem fotós, nem kell mindig okosabbnak lenni, ha meg megpróbálod mégis a google a barátod.
Ez a tesztek alapján egy jó kamera a kategóriában legalább is, minden képen
https://www.szalayfoto.com/blog/post/fenykepezes/a-reciprok-szabaly
Az objektív tipusokat meg megkeresheted magadnak, ha érdekel...
-
haruspex
aktív tag
Még egyszer 1/50. Az és az annál rövidebb záridők jók lesznek. De ott meg bemozdul ami teljesen mozulatlan. Olvasd el mi az reciprok szabály, 50mm-nél nem fontos igazán a stabi. Amihez kellene az éjszakai képek, de az a ritkább. Amúgy ez valójában inkább normálobjektív mint tele. (Én pl 75-225 ekv. Obit is használok stab nélkül.)
Cserébe meg normál(isabb) méretű szenzor, nem olyan hangyaf@szni mint a a motorolákban, illetve az s22-25 ben, és ez fontosabb.
-
Shyciii
veterán
Ez kb. arra jó ami nem mozog egyáltalán.
Vagy még arra sem, mert ez csak egy ideális eset. Ugyebár ott az emberi faktor, kézremegés (elég egy picike), vagy csak kicsit fúj már a szél, mozgó járművön próbálsz fotózni (akár egy hajón, nem kell mindjárt auóra gondolni) máris nem lehet igazán stabilan tartani, szal ez így kaki maki.
-
User64476
őstag
A Pulse Pro ára már alakul, ha lemegy 25ig piacképessé fog válni.
-
prolad
addikt
Nem sokra tartom a HMD-t, de ennyiért a Skyline már elég jó ajánlat.
-
haruspex
aktív tag
Nem tudom, a samsungom nem nagyon volt, nekem nem tetszett a kezelőfelületük soha. Igazából én már jó ideje nem értem az erősebb processzor dolgot, sztem 10-12 éve is ugyanerre használtam a telefonom akkor is működött, (tessenek szépen optimalzálni.:):) ) Amúgy a skyline-ban legalább van kis egyediség.
-
ddaydome
senior tag
A Skyline kifejezetten jó vétel szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Skyline, a Pulse Pro és a Barbie-telefon is minimum 10%-kal olcsóbb lett.
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest