Bemutatkozott a Tom Clancy's XDefiant

Az eddig látottak alapján szinte biztos, hogy a korábban Battlecat kódnéven futó ingyenes FPS-ről hullik le ma este a lepel.

Frissítve: Ahogy várható volt, az Ubisoft bejelentette a Tom Clancy's XDefiant című alkotást, amely egy free-to-play, vagyis ingyenes aréna FPS-nek készül. Megjelenési dátumot nem kaptunk, azonban augusztus 5-én indul egy zárt béta teszt, amelyen egyelőre csak amerikai és kanadai felhasználók vehetnek részt. A későbbiek folyamán további tesztek várhatóak, amelyekre jelentkezni a hivatalos oldalon lehet.

Eredeti hír:

A múlt hónap elején bukkant fel egy megbízható szivárogtatónak köszönhetően a Battlecat kódnéven futó játék első néhány képe, amely az akkori állítások szerint egy ingyenes, multiplayer központú FPS-nek készül, amelyben a The Division (Outcast, Cleaners), a Splinter Cell (Echelon) és a Ghost Recon (Wolves) frakciói csapnak össze egymással. A projektről azóta sem hallottunk, azonban nagy eséllyel az Ubisoft ma este, magyar idő szerint 20:00-kor ezt a játékot fogja bejelenteni. Hivatalosan semmi részletet nem kaptunk, azonban a programból felbukkant néhány gameplay jelenet, amely alapján egy képesség alapú akciójáték készül a csapatnál.