Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri78
őstag
erre kíváncsi leszek
az Alexban túl sokat kellett gondolkodni, az volt vele a baja a népnek"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Zoli133
addikt
lehet bár: "a 8 megjelenése után sem," ara utal mintha megjelent volna,
egyébként egyértelmű, hogy még a wp7-re fejlesztenek, hiszen jelenleg elterjedtebb mint egy wp8, ezért a célközönség is nagyobb (ha bejön a MS-nak akkor kb év végéig ez így lesz)."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Prof01
veterán
Kíváncsian várom!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Ps Vita
őstag
Várós
-
csasaKKP
senior tag
válasz callmeakos #3 üzenetére
Nem lett valóban valami sikeres, ugyanis ~2 hónap alatt mindössze 100-500k közötti letöltést produkált a fizetős változat.
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
csasaKKP
senior tag
Nekem nem tetszett az Amazing Alex. Ha ingyenes lett volna, akkor nagyobb sikere lett volna. Remélem a Rovio nem esik megint ebbe a hibába!
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
callmeakos
veterán
Az Angry Birds játékok mögött álló cég ugyan a közelmúltbán próbálkozott már nem Angry Birds játékkal, de az Amazing Alex nem teljesen teljesítette a hozzá fűzött reményeket.
Ezt most nem igazán értem. Én pl. megvettem és nagyon tetszik. Ráadásul az MA!-s srácok is letesztelték és lászólag nekik is bejött[link]
Meg a pályák számából is látszik hogy azért nem egy bukott dolog ez...
Akkor ez mégis hogy? Vagy mi alapján jött ez a kijelentés?Amúgy meg erre kíváncsi leszek hogy milyen formában lesz ez megvalósítva.
All→M8
-
harry3
őstag
Jó látni, hogy nem hagyják cserben a WP7-et a 8 megjelenése után sem, remélem a többi fejlesztő is hasonlóan gondolkodik majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest