Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LackoMester
addikt
válasz t72killer #80 üzenetére
egyébként nagyon zsákbamacska az egész,láttam olyan q9450-est 3,4Ghz-en futott stabilan...ugyanolyan x48tdq6 deszkán...az enyém ennnyit tud...(de mondom,jobb memókkal menne még)
de akkor is csak ajánlani tudom nagyon jó...de válassz jó memóriákat CL7-8-at...
azek a OCZ memók elsültekott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LackoMester
addikt
igen igaz amit irtál.Egyetértek, elég sz@r a helyzet,és tény,h.az AMD féle fejlesztések jók és megfizethetöbbek, mint az Intel féle dolgok,ami még sokszor felesleges is.(tetszik nekem is az AMD megoldásai ).....de én azt tartom,h.ami drágább az hosszú úton olcsóbb...ez az én priv.véleményem
Keldor Papa-jó,ok ezért még nem kell megenni...a Ci7 920-ra biztos lesz más alternativa..de egyébként tökre igazad van drága,felesleges.
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LackoMester
addikt
tény a C2Q sorozat még mindig elég erös(nálam is egy q9450-es fult,picit felpöckölve),de azért a X4 965-ez már picit erösebb mint.pl.q9550-es(valamiben az Intel valamiben az AMD cpu-ja a jobb a teztekenél)...nem ez a lényeg...az AMD még mindig le van maradva az Intelhez képest...
-
LackoMester
addikt
na ez elég jól néz (elfogadnám).Hát itt elég durva tuning lehetséges,egy jobb ventillel a 4Ghz is simának tünik.Kiváncsi leszek a C i5 sorozatra,ezekkel lesz paliban...a Ci7 ez még mindig messzebb van...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD 7800x3D proci garanciával eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Processzor felvásárlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest