- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam320
senior tag
Hehe,aranyos,3400 Mhz
-
- = Zk = -
félisten
akkor jó. megnyugodtam, azthittem tévedek. de ezekszerint nem...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
DraXoN
addikt
válasz t72killer #113 üzenetére
Szerintem nem lenne sok értelme, i7ből se adnak el túl sokat... az a szegmens amit az i7 képvisel és ahova a 6magos AMD is mehetne, meglehetősen kicsi... inkább marketingértéke van...a fő területen ahol a legtöbbet adják el a piacon az új termékei az AMDnek tökéletesen megfelelnek (az én meglátásom szerint).
A jelenlegi kategóriába jön majd egyszer az i5.. bár a más foglalat nagy baklövés lesz az intelnek... illetve még nagyobb gond lehet ha az i3 is tényleg más foglalattal jön. de hát mindenki a saját hibájából tanul...The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
t72killer
titán
nem rossz 5let, meg kéne csinálniuk, főleg, hogy gondolom árban sem sokkal olcsóbb egy 6magos opteron egy nehalemnél... Kérdés persze a marketing, mennyire vinnék az emberek a 4 helyett 6magos cuccot Én SzVSz tartanék tőle, hogy nem menne olyan magas órajeleken, mint a 4magos (3.7-3.8GHz), úgyhogy inkább 4magos+tuning.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
DraXoN
addikt
válasz - = Zk = - #111 üzenetére
Ha nagyon akarnának foglalkozni vele, akkor behoznák asztalira a 6 magosat és kb. egálba kerülne a teljesítményük azon pár helyen ahol az i7 gyorsabb...
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
- = Zk = -
félisten
válasz #72042496 #110 üzenetére
" De az AMD nem a Core 2 Quad-ok ellen küldte a Phenom II-t? " sztem
gondolom én, hogy az i7-tel nem foglalkoznak direkt...! amit megis értenék, ha valóban így lenne..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
válasz antikomcsi #107 üzenetére
..nem akartam ennyire direkt módon kimondani....
-
- = Zk = -
félisten
válasz antikomcsi #107 üzenetére
gratulálok. Te találtad ki?
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
antikomcsi
veterán
Azért csak jó lett ez a széria.
Srácok az amd-nél:
Te, olyan rég volt új csúcsmodellünk, fejlesszünk már egy kicsit.
Már megint? Na jó, dobj rá egyet a szorzóra, aztán mehet is.
-
- = Zk = -
félisten
jahogy ...áhááá
akkor nem szóltam,. jogos a font..
amúgymeg kikérjük magunknak, ha tehetnénk MI nem emelnénk az áfá-t" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
siriq
őstag
válasz - = Zk = - #104 üzenetére
Uhh, el is felejtettem hogy otthon 25%-ra emelik(tek? mar) az afa-t.
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
- = Zk = -
félisten
majd a hazai 25% mindent rendbe tesz
-
Gyuri27
félisten
válasz CsíkosMókus #98 üzenetére
Akartam írni valami okosat. De veled nem szivesen mutatkozom egy totyikban.
Amd - Radeon - Ryzen
-
siriq
őstag
Ahogy nezegettem az itteni arakat, az az erdekes benne hogy a 945-s PH II dragabb 6 fontal a 955-tol(166 vs 160). Ezeke alapjan eleg furan lesznek belove az arak.
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
-
marcias
őstag
"Akinek ez méregdrága az AMD-hez képest.. Az vegyen azt." Így is van. Köszönjük.
-
- = Zk = -
félisten
3,7GHz feletti érték mihez kell manapság? pláne 4 magból...
nálam 3,5-en megy a 940BE és érzésem szerint bőven elegendő a mai kor követelményeinek[ Szerkesztve ]
-
CsíkosMókus
aktív tag
válasz ProEvoFan #69 üzenetére
~30 ezerrel drágábban kétszer annyi magot (ok, tudom, 4 mag+HT, legyen szál, bár a user szempontjából tökmindegy minek hívjuk) kapsz, és elég sok 920 megy 3.7ghz fölött. Kb mind.
Akinek ez méregdrága az AMD-hez képest.. Az vegyen azt.
Olcsón tényleg jobbak a sokmagos AMD-k, ezt aláírom, de a csúcskategória közelében egyértelmű a döntés. -
- = Zk = -
félisten
addig dobálózik az AMD ilyen f@x@gányos procikkal, míg a végén lecserélem Oliverda volt prociját, és átülök egy AM3-as rendszerbe ...
Szvsz "válságban" ink X3 vagy X4 mintsem i7. Mert mire az i7-et kihasználod 70-80%-ban, tényleg fillérekért lesz ugyanolyan teljesítmény...![ Szerkesztve ]
-
-
glutamin
őstag
válasz #65675776 #93 üzenetére
Intelnél pl a 965-ös volt aránylag hosszú életű lap, de a vásárlás piallanatában ez még nem látszott. Az sem, hogy a korai 945-ösösk nem kezelik majd a core2duo-kat.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
glutamin
őstag
válasz LackoMester #88 üzenetére
Nem
lap+cpu+ram-ot egyben cserélni, régit értelmes áron eladni. Én annó a 945lap+d805+ddr2-667-et voltam kénytelen cserélni a deszka korlátai miatt. Jó ráon vitték.
Ha valóban szükség van a lehető legnagyobb kakaóra, akkor nyilván i7, de akkor általában néhány 10e Ft már nem szokott már számítani.
Én ann
[ Szerkesztve ]
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
t72killer
titán
válasz LackoMester #88 üzenetére
Akkor inkább AMD-t válassz, nekik egy kicsivel barátságosabb a foglalatpolitikájuk.
-
válasz TomBoy1986 #53 üzenetére
Pont ebben az időben vettem anno még 12 évesen az első használhatóbb konfigomat. Athlon 1700+. De ott teljesen más volt a helyzet. Celeron árban adták a P4 szintű processzorokat.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
twollah
nagyúr
A kedves A(n)(s)us bassza frissiteni a M2N-E BIOS-at, pedig az alaplap boven tamogatja a 125W TDP-s CPU-kat.
-
glutamin
őstag
válasz LackoMester #43 üzenetére
ami drágább az hosszú úton olcsóbb...
Ha ez valóban így lenne... Olcsóbb ha sűrűbben csereberélsz a legjobb ár/teljeesítményű holmikból.
-
TomBoy1986
veterán
Valóban, csak más szempontok is vannak. Pl. a 48x0 széria is debütálhatott volna ~20000Ft-tal drágábban, de mégsem történt, hogy piacot szerezzenek. Most hasonló zajlik, CPU-k terén. Ezért vannak olyan botorságok, mint magaktiválás...
Ez az intelen kívül mindenki jól jár tipikus esete
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
LackoMester
addikt
válasz t72killer #80 üzenetére
egyébként nagyon zsákbamacska az egész,láttam olyan q9450-est 3,4Ghz-en futott stabilan...ugyanolyan x48tdq6 deszkán...az enyém ennnyit tud...(de mondom,jobb memókkal menne még)
de akkor is csak ajánlani tudom nagyon jó...de válassz jó memóriákat CL7-8-at...
azek a OCZ memók elsültekott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz t72killer #80 üzenetére
A stepping a lényeg. Az M1 és a C1-es Yorkfieldek már szopósak. 3-3,2 amire van esély, de fölé nehéz lőni, még feszemeléssel sem kel életre. Az E0 stepping a tuningos, az R0 pedig mérsékelten az. Persze a tuning sose általános, így vannak ellenpéldák.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
marcias
őstag
válasz TomBoy1986 #58 üzenetére
Most megint úgy csinálunk, mintha az AMD most azért adná olcsóbban a procijait, mert önzetlenül lemond a plusz profitról... ugyan már. Mindenki megpróbálja a legtöbbért adni, amennyiért még megvesznik a lehető legnagyobb mennyiséget.
-
t72killer
titán
válasz LackoMester #78 üzenetére
Egy világ omlott össze bennem a Yorkfield-ek tuningolhatóságával kapcsolatban Akkorhát marad a dilemma: "olcsóér" Phenom (ami ráadásul az AMD hagyományokra alapozva jó eséllyel cserélhető lesz a következő generációra) vagy jó drágán nehalem.
#79: így van ez a számtanóra. Ráadásul hozzávehet az ember némi különbséget a DDR2 vs DDR3 RAM-árak között is. - merthamár i7, akkor legyen mellé 3x2GB RAM kihasználva a triple channelt.
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
Kehemm:
"AMD Phenom II X4 945 ~58K + Gigabyte UD4P ~30K =98K -> 58k+ 30k = 88k nálam
Corei7-920 ~68K + GIGABYTE EX58-UD3R ~54K =122K
ez a ~22K különbség szerintem nem sok aCoreI7 javára...." -> A különbség pedig máris 34k..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
-
szuper-t
őstag
bejön a sötét oldal
-
keIdor
titán
Onnantól lesz majd érdekes, amikor megszűnik a 920, és 140k lesz a legolcsóbb i7.
Meg én X58-UD3R-t nem vennék, akkor legyen már meg a 6db ram slot ha már i7.total90: Az rendben van, hogy Q6600 is gyors a mai napig, csak egy kazán, mert zabál rendesen.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
total90
veterán
Jó darab ez az AMD proci. Mondjuk szerintem még felesleges ezekre a csúcsmodellekre (Intel téren is) váltani. Egy jobb C2D vagy X2/3-as AMD meghúzogatni és odatenni egy jó grafot... visz mindent. Pl. egy haverom az E5200-as prociját 3,7-en használja, mellette egy 4850-es ATI AMD és nem is kell több. Nekem egy Q6600-am van és ahogy nézem, ez még engem sokáig szolgálni fog.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
ProEvoFan
nagyúr
hogy egy kicsit védjem az Intelt is
AMD Phenom II X4 945 ~58K + Gigabyte UD4P ~30K =98K
Corei7-920 ~68K + GIGABYTE EX58-UD3R ~54K =122K
ez a ~22K különbség szerintem nem sok aCoreI7 javára....
persze lehetne az AMDn még variálni h olcsóbb legyen, de ha azt vesszük, h egy kis plusz pénzért azért mégis csak egy I7 konfit kapunk
de az én nyerő párosításom: Phenom-II 940, Gigabyte UD3P potom ~70K ami manapság mindenre elég, sőt...viszont itt most ellent mondtam annak, mikor a "kis" pénz pluszt az I7 javára mondtam -
törölt tag
válasz CsíkosMókus #8 üzenetére
Ami azt illeti az Opteronok számozása a kezdetek óta hasonló. Opteron esetén meg a kezdetek 2003. április 22-én voltak, amikor a Core i7 még a tervezőasztalon se létezett, az intel a NetBurst-tel égette magát...
-
t72killer
titán
válasz LackoMester #65 üzenetére
Au kis feszemeléssel sem megy tovább? épp gépvásáron töröm a fejem, ez eléggé befolyásolja a változókat...
-
MODERÁTOR
Akkor gondoljunk csak a TWKR modellekre. Valszeg az anti TWKR modelleket össze kellett gyűjteni hozzá, így már alap órajelen is ugyanannyit fogyaszthat mint alacsonyabb órajelű társai. Tehát, ha csak tuningolunk kisebbet, még, ha csak alap feszen is, akkor is az órajel emelésével is nő a fogyasztás, tehát túlléphetjük akár 200, de 400 MHz-el tuti a 125W-os határt.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz LackoMester #33 üzenetére
Alapórajelen az AMD nagyjából (+-10%) behozta a core2 quad-okat (=3.2GHz-es Phenom hozza egy 2.8GHz-es Q9550 teljesítményét)
A különbség a tuning: az intel procikat jobban lehet húzni (30-40%) az aktuális Phenomoknál (kb 3.8GHz a C2 stepping teteje, ami SzVSz egy 3.2-3.5GHz-es core2quad-nak felel meg).
Kérdés: ezek az ujdonságok is c2-esek, vagy van újabb stepping?
#53: Ha az ár/teljesítmény viszonyt nézzük, igazad van, az AMD sokszor kedvezőbb árú. viszont az Athlon64 Athlon X2 korszak virágkorában az AMD volt drágább. nagyon drága... (pl 60-80eFt-os 3800x2 procik és társai)
[ Szerkesztve ]
-
Nem igazán logikus:
"Igen, tudja az is a 3,4 GHz-et. Csak nem mindegy, hogy abba a 125W-ba belefér-e a proci vagy sem. Van, aki nem tuningol csak azért sem."
-Ugyanúgy alapfeszt kapna a 940 is, mint a háromnégyes. Aki nem tuningol és nem elég neki a 940, annak vagy tuningolnia kell (mivel alapfeszen tudja a 940 Be a 3400-at, ezért nem olyan nagy az a tuning) vagy lényegesen többet kell költenie procira. De ha nem akar tuningolni mondjuk, akkor hidd el, hogy nem nagy a difi a két cpu teljesítménye közt. Ki merem jelenteni, hogy ez a cpu kimondottan arra alapoz, hogy a quad órajel háborúban az AMD egy újabb hegy csúcsára kerüljön. Persze, ez nekünk csak jó...
-
McClane
aktív tag
Szinte biztos hogy lesz 975-ös is szerintem.
Ez már vajon az újabb sztepping vagy még a régi? -
Solten
őstag
Csak így tovább AMD...
Saor Alba
-
FRENK1988
veterán
hogy lehetne belefaragni az alaplapomba
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
helkis
veterán
válasz TomBoy1986 #53 üzenetére
majd keress egy olyan árlistát amiben s939-es X2-esek szerepelnek, meg P4 3,6Ghz-esek..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
MODERÁTOR
Geller_1972 (#51):
Igen, tudja az is a 3,4 GHz-et. Csak nem mindegy, hogy abba a 125W-ba belefér-e a proci vagy sem. Van, aki nem tuningol csak azért sem. Esetleg azért sem jó, mert akkor nem működnek az energiatakarékossági funkciók.
Amúgy meg mért pont az AMD változtatna ezen, ha egyszer az összes CPU, VGA gyártó ad ki nevetségesen nagyobb sebességgel rendelkező csúcsmodelleket jó nagy felárért?[ Szerkesztve ]
-
TomBoy1986
veterán
Tegnap kezembe kerültek 2002-es árlisták, s ideillően, egy picit idéznék belőle:
AMD Duron 1200MHz - 10750,-
AMD Athlon XP 1700+ - 17375,-
AMD Athlon XP 2000+ - 26000,-
AMD Athlon XP 2200+ - 45375,-
AMD Athlon XP 2600+ - 64625,-Ehhez képest:
Intel Pentium III 1200MHz - 35875,-
Intel Pentium IV 1500MHz - 32875,-
Intel Pentium IV 2000MHz - 49250,-
Intel Pentium IV 2533MHz - 72625,-
Intel Pentium IV 2800MHz - 124625,-Na kérem... semmi sem változott. AMD-ben minden sokkal olcsóbb volt akkor is és ez igaz még mindig.
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
old gray
addikt
Hát ha a nagy átlag tudja alapfesz--en a 3,7GHz-t akkor sztem várható, hogy idővel lesznek nagyobb órajelű modellek is. Persze tényleg nincs értelme megvenni a hírben szereplő procit ha a 920/940BE alapfesz.-en hozza ezt az órajelet és nem riad meg a vásárló egy kis tuningtól.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Érdekes, hogy senki nem írta le azt, ami igaz: Nevezetesen, hogy a 940 BE is simán tudja a 3.4-et. És az jóval olcsóbb. A 940BE-k alapfeszen nagyjából (ha jól emléxem, de majd HERRZ, vagy vki kijavít) 3.7Ghz-et tudtak. És az nekem egy Giga 780g-be ment. (AM2+). Szvsz. nem látom értelmét jelen pillanatban egy ilyen procinak.A 940 biztos, de lehet, hogy még a 920 is bőven elég. (Itt most játékra +home gondolok). Persze tudom, sokat számít az ebben a szegmensben, hogy kinek nagyobb...
-
divrapier
tag
Most is kidobhatna az AMD egy 4GHz-es 'válogatott gyümölcsök' editiont 200k-ért minőségi léghűtéssel dobozolva. Az mehetne i7 ellen. A fogyasztás, meg hogy csak a durvább alaplapok viszik ebben a kategóriában úgyis másodlagos.
GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP
-
Tom5
addikt
Hogyan mondja Ganxsta Zolee a dalban?!
Jövünk fel mint a ki.@..ott higany
Tetszik amit az AMD csinál. Mind CPU, mind Vga fronton.[ Szerkesztve ]
-
HERR Z
veterán
válasz LackoMester #43 üzenetére
azabaj mire szügség lesz az i7 erejére megkapod majd töredékéért
-
MODERÁTOR
Ott is gond lehet, hogy az újabb Phenom procik támogatásához nagyobbra nőtt az AGESA kód. AMD szerint is a 8 Mbit-es chip igencsak ajánlott.
Pl. egy 4 Mbit-es Bios méretű laphoz ideírták ezt az újabb BIOS-hoz, mert nem fért volna el:
"Update CPU ID (AGESA3.3.2.0)
Remove AOD, Easytune, SIV, and smart CMOS support
Note:Please update the previous BIOS version for supporting the features as listed above."[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
igen igaz amit irtál.Egyetértek, elég sz@r a helyzet,és tény,h.az AMD féle fejlesztések jók és megfizethetöbbek, mint az Intel féle dolgok,ami még sokszor felesleges is.(tetszik nekem is az AMD megoldásai ).....de én azt tartom,h.ami drágább az hosszú úton olcsóbb...ez az én priv.véleményem
Keldor Papa-jó,ok ezért még nem kell megenni...a Ci7 920-ra biztos lesz más alternativa..de egyébként tökre igazad van drága,felesleges.
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
keIdor
titán
Csak az i7-hez képest van lemaradva... de majd jön az "Opteron X6" aztán majd egyenlít.
Egyébként kit érdekel, hogy le van maradva?
Az i7 baszott drága, csak olyanok veszik meg, akik ki se használják... a PH 1%-a. Lásd i7 topic, ahol mindig az a téma, hogy kinek van nagyobb MHz a screenshotján. Soha nincs szó arról, hogy ki is használja ki, nem véletlen. Az 920 meg meg is szűnik, aztán a legolcsóbb i7 majd 140k lesz. Kutya se fogja megvenni 1-2 aláírásmaki kivételével.
Az AMD procija viszont olcsó, sokan veszik, az egész platform rohadt olcsó és visz mindent, amit kell.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Geönczy
aktív tag
Ha ez a proci a 95 wattos osztályba indulna akkor szinte tökéletes lenne. Teljesítménye már elég mindenhova, szerintem ha választani kellene a q9650 és e közt akkor AMD-m lenne.
-
nixx-21
őstag
Phenom II X4 955 3,2
Phenom II X4 965 3,4
Phenom II X4 975 3,6
Phenom II X4 985 3,8
Phenom II X4 995 4,0Mennyire reális?
(#26) Keldor papa:akkor nem csak én gondolom így
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
jones965
Modder
Nem tudom a hsz miért tünt neked fikázásnak, nem stílusom ez a fajta megnyilvánulás. Elég ránézni a CPU tápáramköreire, és mindjárt látszik rajta, hogy azt a 3 fázist nem ilyen procik ellátására fejlesztették.Azok a kondik ha rajtuk keresztül tartósan 3-4 A folyna át, gyorsan az örök vadászmezőkre kerülnének.
De szerintem a lap support-jában sincs a támogatott processzorok között a phenom proci.Szerk: látom HERRZ már leírta előttem.
[ Szerkesztve ]
-
HERR Z
veterán
oké, sokáig nV is erősebb volt gtx280-al mint a 4870, de mire ment vele?
ugyanez van most...ott az i7, ami baszottdrága +válság, míg az amd oda fejleszt amit megvesz a nép még ilyen sanyarú időben is. Ha több kell, akkor nyugodtan költsön az ember kétszeres összeget, de elég kevesen fognak, nemvéletlenül rinyálnak lapgyártók hogy alig fogynak az x58-as lapok -
törölt tag
-
LackoMester
addikt
tény a C2Q sorozat még mindig elég erös(nálam is egy q9450-es fult,picit felpöckölve),de azért a X4 965-ez már picit erösebb mint.pl.q9550-es(valamiben az Intel valamiben az AMD cpu-ja a jobb a teztekenél)...nem ez a lényeg...az AMD még mindig le van maradva az Intelhez képest...
-
radírfej
senior tag
válasz audi100td #23 üzenetére
ez nem érv. egy C2D is bőven elég mindenre, sőt ha még lejjebb nézünk akkor egy X2-es athlon 64 is.
minden fut, kicsit lassabban, de végülis mindenre elég.de hogy a témához is hozzászóljak... egy 3.6ghz-es modell mindenképp kinéz még, de talán kis válogatással a 3.8ghz-es gyári példányok is elképzelhetőek.
clock-to clock messze az i7, de ezeken az órajelen néhány alkalmazásban a kisebb i7-eseket befogja.
kiváncsian várom, órajelben meddig megy az AMD (anno a az athlon xp 3200+ és az x2 6400+ eljövetelét sem gondoltuk sokan...)
Másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
-
HERR Z
veterán
azabaj hogy az a lap phenom1-et sem ismeri nemhogy phenom2-t
illetve az áramellátós része elég sovány, szal ha azt akarod hogy elégjen akkor nyugodtan tegyél bele ekkora procit -saját felelősségre, de be se fog postolni
nem véletlenül van az újabb am2+/am3-mas lapokon 140w+ plecsni, kell hogy bírja a strapát, a te lapodat meg még X2-re tervezték, aminél a csúcsmodell zabált 90w-ot -
keIdor
titán
975 - 3,6GHz
985 - 3,8GHz
995 - 4,0GHz
2010 közepéig elérjük szvsz.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Peti78
őstag
"termék Socket AM3-as tokozással érkezik, ennek köszönhetően elméletben használható a Socket AM2 és AM2+ alaplapokban is." Ezért gondoltam, hogy hátha. Gyanítom egy ideje, hogy le kellene cserélnem a lapomat, de egyelőre nincs semmi ami miatt be kellene ruháznom Egy két lábat áthelyezünk, kiveszünk stb, ezzel átsegítjük az ismerkedés problematikáján
jones965 Ha a fikázáson kívül más nem telik tőled, akkor azt az értékes hsz-t akár meg is tarthattad volna magadnak.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
CHIPman
nagyúr
válasz LackoMester #19 üzenetére
Azonos órajelen még a C2Q sorozat is simán veri, nemhogy az i5
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
BloodRay
veterán
Jónak tűnik, de azt hiszem egy ideig számomra elég lesz az X3 is.
Azért örvendetes, hogy újra ilyen szépen megindult az AMD."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
LackoMester
addikt
na ez elég jól néz (elfogadnám).Hát itt elég durva tuning lehetséges,egy jobb ventillel a 4Ghz is simának tünik.Kiváncsi leszek a C i5 sorozatra,ezekkel lesz paliban...a Ci7 ez még mindig messzebb van...
-
Elég pöpecül hangzik, hajrá AMD
-
old gray
addikt
Mennyire röhejes, hogy ez neked röhejes.... Most látom már tag vagy? Szépen haladsz, de ha így folytatod nem éred el a fanatikus tag státuszt, mert idő előtt p.csán fognak rúgni a sok flame miatt.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Peti78
őstag
Vajon ezzel a lappal kompatibilis?
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
L4R$()n
tag
Szerintem ez nem gond ... hajrá AMD! csak a fogyasztást kéne csökkenteni
-
MODERÁTOR
Honnan veszed, hogy nem az AMD-től lopták ipari kémek az Intelnél?
-
CsíkosMókus
aktív tag
Mennyire röhejes, hogy ugyanazt a számozást használják, mint az Intel az I7-nél..
[ Szerkesztve ]
-
dokar
addikt
VID?
extra - SEXRay
-
Devid_81
félisten
Hmmm, finom darab!
...
-
P00By
nagyúr
Na ez már egyáltalán nem rossz, sőt...
Oliverda:
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Legalább órajelben már sikerül a zintel fölé kerekedni. Amúgy 3.4GHz 125W-os TDP mellett nem olyan rossz. Vajon lesz-e 975?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
robyeger
addikt
szerintem, az új 740-es és a 820-as is elfért volna ebben a cikkben
Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
MODERÁTOR
Hú, ez aztán már ütős modell, be kell látni. De elfogadnám, csak pénzem nincs ennyi rá. Elvileg tehát akkor a tuninggal ellentétben, ez kevesebbet fogyaszt ekkora órajelen. És még mennyi lehet benne, nagyon állat király.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest