Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz CsíkosMókus #98 üzenetére
Akartam írni valami okosat. De veled nem szivesen mutatkozom egy totyikban.
Amd - Radeon - Ryzen
-
marcias
őstag
"Akinek ez méregdrága az AMD-hez képest.. Az vegyen azt." Így is van. Köszönjük.
-
- = Zk = -
félisten
3,7GHz feletti érték mihez kell manapság? pláne 4 magból...
nálam 3,5-en megy a 940BE és érzésem szerint bőven elegendő a mai kor követelményeinek[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz CsíkosMókus #8 üzenetére
Ami azt illeti az Opteronok számozása a kezdetek óta hasonló. Opteron esetén meg a kezdetek 2003. április 22-én voltak, amikor a Core i7 még a tervezőasztalon se létezett, az intel a NetBurst-tel égette magát...
-
old gray
addikt
Mennyire röhejes, hogy ez neked röhejes.... Most látom már tag vagy? Szépen haladsz, de ha így folytatod nem éred el a fanatikus tag státuszt, mert idő előtt p.csán fognak rúgni a sok flame miatt.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
L4R$()n
tag
Szerintem ez nem gond ... hajrá AMD! csak a fogyasztást kéne csökkenteni
-
MODERÁTOR
Honnan veszed, hogy nem az AMD-től lopták ipari kémek az Intelnél?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Processzor felvásárlás
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest