Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz t72killer #113 üzenetére
Szerintem nem lenne sok értelme, i7ből se adnak el túl sokat... az a szegmens amit az i7 képvisel és ahova a 6magos AMD is mehetne, meglehetősen kicsi... inkább marketingértéke van...a fő területen ahol a legtöbbet adják el a piacon az új termékei az AMDnek tökéletesen megfelelnek (az én meglátásom szerint).
A jelenlegi kategóriába jön majd egyszer az i5.. bár a más foglalat nagy baklövés lesz az intelnek... illetve még nagyobb gond lehet ha az i3 is tényleg más foglalattal jön. de hát mindenki a saját hibájából tanul...The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
LackoMester
addikt
válasz t72killer #80 üzenetére
egyébként nagyon zsákbamacska az egész,láttam olyan q9450-est 3,4Ghz-en futott stabilan...ugyanolyan x48tdq6 deszkán...az enyém ennnyit tud...(de mondom,jobb memókkal menne még)
de akkor is csak ajánlani tudom nagyon jó...de válassz jó memóriákat CL7-8-at...
azek a OCZ memók elsültekott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz t72killer #80 üzenetére
A stepping a lényeg. Az M1 és a C1-es Yorkfieldek már szopósak. 3-3,2 amire van esély, de fölé nehéz lőni, még feszemeléssel sem kel életre. Az E0 stepping a tuningos, az R0 pedig mérsékelten az. Persze a tuning sose általános, így vannak ellenpéldák.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ryzen 5 1600x six core am4
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest