Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
Város lesz,remélem nem lesz olyan mint az előzö a Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Revolution,mert annak semmi sztorija nem volt. A The Last Movie-t is megnéztem az lehetett volna jobb is,de majd a Boruto Movie-re is kíváncsi leszek.Manga-t végigolvastam,sorozatot folyamatosan nézzem az is befejeződhetne már.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
Peterson_
addikt
válasz szupermacs #7 üzenetére
Az animét én sem nézem egy ideje, körülbelül ott hagytam abba, ahol féleled a Tízfarkú Obito által. Majd ha lesz időm, mindenképp szeretném folytatni.
A mangát kivégeztem, ahogy a Boruto projektet is, ami sajnos igazán rövidre sikerült, pedig lett volna hova bontakoznia a sztorinak(Naruto jelleme annyira nem jött be, a "berozsdásodás meg pláne).
Néztem a The last movie-t is, de nekem az már elrugaszkodott volt, most meg a Boruto filmet várom, hátha.Remélem lesz még jó multiplatform game is a Naruto/boruto univerzumból az ezzel kapcsolatos kívánalmaimat, már igen sokszor leírtam, így nem tenném meg újra
[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
szupermacs
veterán
Évek óta nem néztem az animét, a 140. rész környékén abbahagytam és teljesen elfelejtettem, hogy milyen volt a látványvilága. Ezért nekem bejön amit látok most ebből. A manga jó volt, de szerintem az utolsó 1-2 évben már az is olyan lapos és gyenge lett, hogy csak azért olvastam végig, mert elkezdtem.
-
Peterson_
addikt
Sajnos úgy vagyok ezzel a résszel, hogy minél több videót látok belőle, annál kevésbé tetszik.
Az előző részekhez képest kicsit át lett skinezve, meg telehányták az anime képivilágától teljesen idegen csicsás effektekkel.
Az utolsó teljes értékű rész számomra UNS3 Full Burst volt, a hibái ellenére is nagyon élvezetesre sikerült.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
AS
félisten
válasz szupermacs #3 üzenetére
Szerintem teljesen végig.
Ugyanis ez a utolsó Ultimate Ninja Storm játék.
Atoll még lesz majd Naruto játék de már más harcrendszere épül.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
szupermacs
veterán
Ideje lenne már eljutni a végéhez. Egy ideje már vége a mangának is, szívesen kipróbálnám a játékot is az összes karakterrel. Kíváncsi vagyok, hogy benne lesznek-e a régi karakterek is, meg hogy meddig jutunk el ebben a részben a történetben is.
-
AS
félisten
Jobb lesz mint a mostani Anime az biztos..
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
ADAM1337
nagyúr
Várjuk !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest