Hirdetés
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Stellar Blade
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz
szupermacs #7 üzenetére
Az animét én sem nézem egy ideje, körülbelül ott hagytam abba, ahol féleled a Tízfarkú Obito által. Majd ha lesz időm, mindenképp szeretném folytatni.
A mangát kivégeztem, ahogy a Boruto projektet is, ami sajnos igazán rövidre sikerült, pedig lett volna hova bontakoznia a sztorinak(Naruto jelleme annyira nem jött be, a "berozsdásodás meg pláne).
Néztem a The last movie-t is, de nekem az már elrugaszkodott volt, most meg a Boruto filmet várom, hátha.Remélem lesz még jó multiplatform game is a Naruto/boruto univerzumból az ezzel kapcsolatos kívánalmaimat, már igen sokszor leírtam, így nem tenném meg újra
[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Peterson_
addikt
Sajnos úgy vagyok ezzel a résszel, hogy minél több videót látok belőle, annál kevésbé tetszik.
Az előző részekhez képest kicsit át lett skinezve, meg telehányták az anime képivilágától teljesen idegen csicsás effektekkel.
Az utolsó teljes értékű rész számomra UNS3 Full Burst volt, a hibái ellenére is nagyon élvezetesre sikerült.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Folytatódik a verekedős széria, a Bandai Namco Games csapata most egy új videót mutatott be a legújabb Naruto játékból.
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Hardcore café
- Apple notebookok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- További aktív témák...
- HP Elitebook 8470p laptop (14HD+/I5-G3/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- HP Elitebook Workstation 8560W laptop (15,6HD+/I7-G2/12GB/1TB/Magyar/Quadro/AkkuX)
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest