Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz
szupermacs #7 üzenetére
Az animét én sem nézem egy ideje, körülbelül ott hagytam abba, ahol féleled a Tízfarkú Obito által. Majd ha lesz időm, mindenképp szeretném folytatni.
A mangát kivégeztem, ahogy a Boruto projektet is, ami sajnos igazán rövidre sikerült, pedig lett volna hova bontakoznia a sztorinak(Naruto jelleme annyira nem jött be, a "berozsdásodás meg pláne).
Néztem a The last movie-t is, de nekem az már elrugaszkodott volt, most meg a Boruto filmet várom, hátha.Remélem lesz még jó multiplatform game is a Naruto/boruto univerzumból az ezzel kapcsolatos kívánalmaimat, már igen sokszor leírtam, így nem tenném meg újra
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
Sajnos úgy vagyok ezzel a résszel, hogy minél több videót látok belőle, annál kevésbé tetszik.
Az előző részekhez képest kicsit át lett skinezve, meg telehányták az anime képivilágától teljesen idegen csicsás effektekkel.
Az utolsó teljes értékű rész számomra UNS3 Full Burst volt, a hibái ellenére is nagyon élvezetesre sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Folytatódik a verekedős széria, a Bandai Namco Games csapata most egy új videót mutatott be a legújabb Naruto játékból.
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Lexus, Toyota topik
- NBA és kosárlabda topic
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- ASUS ROG G513M - RTX 3060 - Ryzen 7 4800h - 32GB RAM - 6 hónap gari
- GAMER PC Eladó ! I5-12400F 1TB SSD 16GB DDR4 RTX4060 8GB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest