Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
#21346560 #338 üzenetére
Én is hasonlót vettem.
Ha erősen, határozottan nyomkodom, akkor azért porlasztja az olajat, de nem olyan szépen, mint pl. a vizet, tehát ez sem ajánlott kategória.
Közben rászoktam a vajazásra. A darabolt krumplit tálba teszem, ráöntök egy kis olvasztott vajat, átrázogatom, hogy egyenletesen bevonja a hasábokat. Sokkal jobb ízű lesz így a sült krumpli. -
Pancsermeste
őstag
Szia!
Tulajdonképpen meg vagyok vele elégedve, mert amire nekem kell, tökéletesen megfelel. Főleg sült krumplit gyártok vele, meg husit sütök, de azt csak egy rétegben pakolva (így kb. 3 átlagos szelet fér bele)
Hátránya, amit korábban már írtam is, hogy mechanikusan kicsit gyenge konstrukció a kosár része, ill. nincsenek hozzá kiegészítők. Az app is elég puritán, leginkább csak a hátralévő időt szoktam vele csekkolni. Ha már van applikáció, tehettek volna bele recepteket is, hogy még használhatóbb legyen, és ez marketing szempontból is előnyös lenne a cégnek...
Azt még mindig nem tudom, mennyivel lenne jobb egy másik termék, mivel csak ezzel van tapasztalatom. -
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Rákerestem a BlitzWolf sütőre, de úgy látom, az nincs még itt senkinek.
Én most BG-ról vettem egy 6 litereset, egy hete tesztelgetem.
Igazából azért vettem, mert imádom a sültkrumplit, akár minden nap megenném... csak az olaj miatt nem teszem ezt.
Az aldis sütőről a múltkor lemaradtam, pedig az volt a terv, hogy kis pénzért, talán az is reális képet ad ezen eszközök használhatóságáról.
Az ajánlott Philips-et indulásnak drágának találtam, így maradt ez az éppen akciós + email only ajánlatban szereplő BW készülék.
Sajnos gagyi zongoralakk hatású a külső megjelenése, nem lesz egyszerű tisztogatni.
A kosár nagy, nehéz, mégis kicsit gyengének érzem az anyagát, könnyen deformálódik. Kicsit puritán a kivitelezés.
Összességében egész jól használható, a krumpli is szépen megsül benne. Azért félidőben egyszer érdemes megrázogatni.
Mivel nincs összehasonlítási alapom, így nem tudom, hogy ehhez képest pl. az Airfryer XL mennyivel lehet jobb (ha egyáltalán jobb) - és ha jobb, megéri-e a kétszeres árat.
Szóval, bár alapjában véve elégedett vagyok a készülékkel, azért jó lenne tudni, hogy miben lehet jobb egy másik konstrukció. Nagyjából mindegyik ugyan úgy néz ki, ugyan az a működési elv...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest