Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Rákerestem a BlitzWolf sütőre, de úgy látom, az nincs még itt senkinek.
Én most BG-ról vettem egy 6 litereset, egy hete tesztelgetem.
Igazából azért vettem, mert imádom a sültkrumplit, akár minden nap megenném... csak az olaj miatt nem teszem ezt.
Az aldis sütőről a múltkor lemaradtam, pedig az volt a terv, hogy kis pénzért, talán az is reális képet ad ezen eszközök használhatóságáról.
Az ajánlott Philips-et indulásnak drágának találtam, így maradt ez az éppen akciós + email only ajánlatban szereplő BW készülék.
Sajnos gagyi zongoralakk hatású a külső megjelenése, nem lesz egyszerű tisztogatni.
A kosár nagy, nehéz, mégis kicsit gyengének érzem az anyagát, könnyen deformálódik. Kicsit puritán a kivitelezés.
Összességében egész jól használható, a krumpli is szépen megsül benne. Azért félidőben egyszer érdemes megrázogatni.
Mivel nincs összehasonlítási alapom, így nem tudom, hogy ehhez képest pl. az Airfryer XL mennyivel lehet jobb (ha egyáltalán jobb) - és ha jobb, megéri-e a kétszeres árat.
Szóval, bár alapjában véve elégedett vagyok a készülékkel, azért jó lenne tudni, hogy miben lehet jobb egy másik konstrukció. Nagyjából mindegyik ugyan úgy néz ki, ugyan az a működési elv...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Sorozatok
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest