- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Maga a játék felbontása 640x480 lesz (A 3dfx fix felskálázza a 320x240-et). Igazi fannak ez bőven jó így is, hiszen megy rendesen Win7 alatt, hang is van, szóval aki nosztalgiázni akar, az nyugodtan szedje le.
MOD: Itt egy kép, hogy miképpen néz ki Win7 alatt DOSBox-ban:
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
gybazsi
senior tag
Egyre jobban várom ezt a játékot. Szerintem 2013 egyik legjobb játéka lesz.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
Kvelstadt
veterán
az anny jó volt mert igen ahogy említették az első részből táplálkozott ami igen sokat segített neki.
most juttattátok eszembe a kentaurokat, én is szerettem velük harcolni.
a legend nekem storyba igen tetszett de maga a pályák nemigen. végigtoltam el is adtam. dik' motorozzál meg lövöldözzél.. jó nem erről szólt az egész de nekem akkor sem adta annyira..
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
törölt tag
Ha az Anniversary-fele dolgokat hianyolod, akkor a regi TR-eket hianyolod. A legelso resz remekje akart lenni es bar teletomtek hulyesegekkel (QTE-k pl) es lenyegesen lebutitottak minden lehetseges modon meg mindig fenyevekkel jobb mint az Underworld vagy a vegtelenul pocsek Legend (de attol ugye mi nem?)
-
Xerxész
őstag
Meg az egész Underworld unalmas volt. Sehol egy pálya végi főgonosz, kivéve az óriáspolipot az elején. Csak mentél és ugráltál, másztál, úsztál.
Az Anniversary azért volt jó, mert volt minden nagyobb pálya végén egy boss, akit csak furfangos módon tudtál leteríteni (legélvezetesebb talán a kentaurok voltak). Ez nekem nagyon hiányzott az Underworldből. Szépnek szép volt, de nem jött be annyira, mint az Anni. -
félisten
válasz huskydog17 #12 üzenetére
Akkor elmondom, hogy egy nagyon rossz sandboxnak álcázott csőjáték volt
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Shing
őstag
-
huskydog17
addikt
válasz Plazmacucci #10 üzenetére
Azzal még nem játszottam, bár rengeteget olvastam róla, számtalan véleményt, kritikát és egyéb dolgot olvastam róla, a gyakorlatban még nem volt szerencsém kipróbálni, majd valamikor a jövőben pótolom.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
tlac
nagyúr
Miközben küzd a túlélésért, Lara tapasztalati pontokra tesz szert a feladatok megoldásáért, ellenfelek legyőzéséért és egyéb helyzetek leküzdéséért. Az így szerzett XP segítségével fejleszthetjük az ő, valamint felszerelési tárgyainak tulajdonságait
ez nagyon rosszul hangzik
miért nem folytatták a megszokott a vonalat és egy anniversary jellegű játékot csinálni modernebb grafikával?(#9) Vistaboy:
Tomb Raider 1-2-3 a GOG-on, 10 USD-ért az első három rész, tökéletesen működnek Win7 alatt.
uh, szuper
fullhd-t támogatja?[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Vistaboy
veterán
válasz huskydog17 #7 üzenetére
Igen. Gondolom lesz egy főszál, ami kötött, a közbenső részeket meg úgy fedezed fel, ahogy neked tetszik. Szerintem ezért is kell bele a gyors utazás, hiszen nem mindig érsz oda valahová úgy, hogy a történet szerint épp oda kellene menned.
Akinek nem jön be ez az új Tomb Raider, annak egy nagyon jó ajánlat:
Tomb Raider 1-2-3 a GOG-on, 10 USD-ért az első három rész, tökéletesen működnek Win7 alatt.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Gergosz2
veterán
nem tudom ki hogyvan vele , de nekem nagyon bejött arégi régi részek lineáris játékmenete.
Ezt a részt is nagyon várom, sosem árt egy kis vérfrissítés ha az jó irányba visz.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
huskydog17
addikt
-
Lenry
félisten
válasz huskydog17 #3 üzenetére
gondolom mint a GTA: a küldetések egymásra épülnek, és csak a céljuk van meghatározva,
de hogy az elérhetők közül épp mikor melyiket és milyen módon csinálod meg, az már a te dolgod.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Kvelstadt
veterán
a story A és B pontja közötti részt szabadon bejárod felfedezen és olyan sorrenbbe ahogy tetszik. majd utána ez B és C pont között.
nekem baromira tetszik az a felfedezősdi. az exp sem zavar. tudom jó volt a régi, én is szerettem ez meg már nem olyan stb stb.. de nekem tetszik! kaptunk egy lara-t meg egy új játékot. ne hasonlítsuk a régiekhez. akinek tetszik az majd játszik akinek meg nem az vagy néz mást vagy előveszi a régieket vagy amit akar.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Vistaboy
veterán
A történet lineáris lesz, viszont a játékmenet nem. A sztori minden végigjátszáskor ugyanarról fog szólni, de mivel már eleve egy tucat különféle helyszínről indulhatsz és teljesen rád van bízva, milyen sorrendben haladsz és merre, a játékmenet nem lesz lineáris.
-
huskydog17
addikt
Egy dolgot nagyon nem értek. A hír elején azt olvasni, hogy a játékmenet nem lineáris lesz, tehát akkor sandbox jellegű, ez idáig rendben van. A történet szempontjából viszont lineáris lesz. Nem értem. Egy történet, hogy lehet nem lineáris? A játék most akkor open-sandbox jellegű lesz vagy sem vagy csak próbál az lenni?
Nem hiszem, hogy jó ötlet a TR-ből szerepjátékot csinálni. A CD csapatában még sosem csalódtam, kíváncsi vagyok, mit fognak ebből kisütni.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
GegeWarrior
senior tag
Jól hangzik, reméljük nem cseszik el. Messze van még március.
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Manbal
senior tag
Nagyon komolyan fest a játék, ha PCre magasabb felbontású textúrákkal adják ki, akkor Max Payne 3 szintű is lehet a megvalósítás
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest