Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz huskydog17 #12 üzenetére
Akkor elmondom, hogy egy nagyon rossz sandboxnak álcázott csőjáték volt
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
Vistaboy
veterán
válasz huskydog17 #7 üzenetére
Igen. Gondolom lesz egy főszál, ami kötött, a közbenső részeket meg úgy fedezed fel, ahogy neked tetszik. Szerintem ezért is kell bele a gyors utazás, hiszen nem mindig érsz oda valahová úgy, hogy a történet szerint épp oda kellene menned.
Akinek nem jön be ez az új Tomb Raider, annak egy nagyon jó ajánlat:
Tomb Raider 1-2-3 a GOG-on, 10 USD-ért az első három rész, tökéletesen működnek Win7 alatt.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Lenry
félisten
válasz huskydog17 #3 üzenetére
gondolom mint a GTA: a küldetések egymásra épülnek, és csak a céljuk van meghatározva,
de hogy az elérhetők közül épp mikor melyiket és milyen módon csinálod meg, az már a te dolgod.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Kvelstadt
veterán
a story A és B pontja közötti részt szabadon bejárod felfedezen és olyan sorrenbbe ahogy tetszik. majd utána ez B és C pont között.
nekem baromira tetszik az a felfedezősdi. az exp sem zavar. tudom jó volt a régi, én is szerettem ez meg már nem olyan stb stb.. de nekem tetszik! kaptunk egy lara-t meg egy új játékot. ne hasonlítsuk a régiekhez. akinek tetszik az majd játszik akinek meg nem az vagy néz mást vagy előveszi a régieket vagy amit akar.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Vistaboy
veterán
A történet lineáris lesz, viszont a játékmenet nem. A sztori minden végigjátszáskor ugyanarról fog szólni, de mivel már eleve egy tucat különféle helyszínről indulhatsz és teljesen rád van bízva, milyen sorrendben haladsz és merre, a játékmenet nem lesz lineáris.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest