Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
"nalam grafban siman uti a gears of war J-t,de meg a crysis 3-at is siman..."
Ez volt az eredeti szöveg, amire válaszoltam. Szóval igen is lényeges a grafika.
Nem jelent meg a játék, majd márc. 5-én. Az, hogy a kiszivárgott verziókat, ki honnan lopta le, meg nem releváns"mert olyan a hangulat ,hogy az valami félelmetes!"
Remélem, már várom én is. Bár az általad írt 10 óránál remélem nekem tovább fog tartani. Manapság iszonyat ritka a jó hosszú játék. -
persil
nagyúr
Én akkor sem hasonlítanám össze a két platform verzióit. Sem grafikában(főleg) sem irányításban nem mérvadó(nekem pc-n), hogy xboxon milyen a játék.
Egyébként nem tudtam, hogy xboxon megjelent O.o
Szrk.: mivel nem is jelent meg. Márc 5 mindhárom platformra wikipedia szerint. Szopatsz? -
persil
nagyúr
"Atyaeg ez a jatek amire erdemes volt varni...nalam grafban siman uti a gears of war J-t,de meg a crysis 3-at is siman...hangulat meg csillagos 5os...nagyon jooo jatek lett..."
Elég bátor kijelentések ahhoz képest, hogy meg sem jelent még. Főleg a grafikai rész, amit csak és kizárólag akkor lehet minősíteni, ha "élőben" látod.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Befutott a megjelenés előtti legelső értékelés, lássuk milyennek ítélték meg Lara új kalandjait.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest