Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
"Sehol egy komolyabb ellenfél, ami megdolgoztatna és emlékezetessé tenné számodra a játékot." Ez benne a jó ami miatt az egekig magasztalom a játékot, hogy nem az ellenfelek miatt hanem az akció/történések miatt leírhatatlan a hangulat.
Remélem másnak is átjön majd ez a hangulat!
Ezt a játékot nem lehet letenni szinte együltő helyembe toltam le pedig éjjeles voltam és kb már éber koma állapota környékezett meg ,mert 48 óra alatt kb 7 órát ha aludtam és 2 műszakot lehúztam -
Xerxész
őstag
Ettől tartottom...
Nehogymár egy kicsit is kelljen gondolkodni, hogy a jó ég áldja meg őket.
Megint csak 1 bossfight? Áh, nemigaz...már, az Underworlddel is ez volt a bajom...csak mész, mászol, ugrasz, alámerülsz. Sehol egy komolyabb ellenfél, ami megdolgoztatna és emlékezetessé tenné számodra a játékot.
Még mindig az Anniversary a legjobb.Sztori tekintetében megértem, hogy nem mondasz semmit, jobb így.
Köszi a választ!
-
Crytek
nagyúr
-
Xerxész
őstag
Na, akkor mesélj egy kicsit, ha tényleg végigvitted.
Pl., ami engem érdekelne:- ha vannak feladványok, továbbhaladáshoz szükséges logikai fejtörők, azok mennyire nehezek (magyarán, megint egy Vér Istvánnak szóló játékot csináltak-e)?
- van-é benne bossfight és ha igen, az mennyire gondolkodtató (pl. kell-e használni a környezetet, stb.)?
- a történetben van-e természetfeletti (spoiler nélkül értelemszerűen), mágikus tárgy, stb?Tenk jú előre is a válaszokért.
-
persil
nagyúr
"nalam grafban siman uti a gears of war J-t,de meg a crysis 3-at is siman..."
Ez volt az eredeti szöveg, amire válaszoltam. Szóval igen is lényeges a grafika.
Nem jelent meg a játék, majd márc. 5-én. Az, hogy a kiszivárgott verziókat, ki honnan lopta le, meg nem releváns"mert olyan a hangulat ,hogy az valami félelmetes!"
Remélem, már várom én is. Bár az általad írt 10 óránál remélem nekem tovább fog tartani. Manapság iszonyat ritka a jó hosszú játék. -
Crytek
nagyúr
A grafika jelen esetben lényegtélen ,mert olyan a hangulat ,hogy az valami félelmetes!
Bárcsak ezeknek a kezébe lenne az alien is akkor végre lenne normális Alien game ,mert most odatették magukat nem kicsit!"Megjelent" nézzél körül a neten többet nem írok mert bünti lesz!
-
persil
nagyúr
Én akkor sem hasonlítanám össze a két platform verzióit. Sem grafikában(főleg) sem irányításban nem mérvadó(nekem pc-n), hogy xboxon milyen a játék.
Egyébként nem tudtam, hogy xboxon megjelent O.o
Szrk.: mivel nem is jelent meg. Márc 5 mindhárom platformra wikipedia szerint. Szopatsz? -
Crytek
nagyúr
-
persil
nagyúr
"Atyaeg ez a jatek amire erdemes volt varni...nalam grafban siman uti a gears of war J-t,de meg a crysis 3-at is siman...hangulat meg csillagos 5os...nagyon jooo jatek lett..."
Elég bátor kijelentések ahhoz képest, hogy meg sem jelent még. Főleg a grafikai rész, amit csak és kizárólag akkor lehet minősíteni, ha "élőben" látod.
-
olbaidhun
őstag
Üdv Lara kisasszonynak, régen láttam, de lehet most megéri kipróbálni!
-
ceia
őstag
Szerintem nagyon nehéz lesz.. Egyébként meg nem is értem, miért Tomb Raider, és miért Lara - sem a szereplő, sem a játék nem hasonlít már rá. Ettől még lehet egy jó játék, majd én is ki akarom próbálni. De talán szerencsésebb lett volna új játékként kiadni, mint egy ilyen TR-ként. (persze üzletileg nem biztos..)
-
zseko
veterán
Én is, a Collector's Edition-t
Már nagyon várom
Az jó hír, hogy 15-20 óra játékidőt mondanak.
Mondjuk az újságértékeléseknek én már nem hiszek, bebizonyították már hogy nem mernek rosszat írni egy játékról sem, és kissé nevetséges hogy majd' minden játék 80-90 fölötti osztályzást kap
-
Scoobyka
addikt
Atyaeg ez a jatek amire erdemes volt varni...nalam grafban siman uti a gears of war J-t,de meg a crysis 3-at is siman...hangulat meg csillagos 5os...nagyon jooo jatek lett...kezdi visszaadni a hitem,hogy meg kepesek jo jatekokat csinlani a fejlesztok. NAGYON TETSZIK! Mindnekinek ajanlom a jatekot!
-
Mindenképpen kipróbálom majd.
-
kispecek
aktív tag
......úgy akár 20 órát is eltölthet Croft kisasszony irányításával.
Majd a multi kitolja a szavatosságát.... -
Nazara
őstag
-
roommate
csendes tag
én is így vagyok vele
ebből a játékból már annyit mutattak, hogy pont az ellenkezőjét érték el vele nálam mint amit szerettek volna
már fele annyira sem érdekel mint 100 gameplay videóval ezelőtt
nem szeretem amikor a játék felét megmutatják még jóval a megjelenés előtt
tudom van rá megoldás ne nézzem meg a videókat... de akkor is
ettől függetlenül biztos jóféle lesz -
shenmuedc
tag
Ahány trailert látok egyre kevésbé érdekel, de még kíváncsian várom. Lehet ha nem várok sokat annál jobban tetszik.
-
GegeWarrior
senior tag
Alig várom már, bár lehet ez a Lara már nem az a Lara, de jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
gp Befutott a megjelenés előtti legelső értékelés, lássuk milyennek ítélték meg Lara új kalandjait.
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Háztartási gépek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Nintendo Switch HAC-001 V2, szép állapotban, dobozában, 1 hónap garancia GYári tartozékok Akár há
- Logitech vezeték nélküli egér M185 új
- MSI H170 Gaming M3 + i5 7400 + Jhonsbo CR-1200 + 16 Gb HyperX 2.133 Mhz Beszámitok!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - 128 gb, fekete, guess tok, szervizelendő
- 16GB (2x8GB) DDR4 Hynx notebook RAM
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest