Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Höhö.
-
pulyka jocó
senior tag
Hát ez érdekess lessz O.o
-
Ubran
tag
Ez a hir tenyleg nem semmi
-
Cipó
csendes tag
GOTY edition is lesz?
S tényleg ezért majd fizet valaki? De tényleg??? Vagy free to play lesz? S skineket lehet venni majd a kockákra ebből jön a bevétel?
Tuti PS+ és xbox liveon ott sorakozik majd az ingyen megkapod kategóriákban.
-
Remélem One-ra is 1080p és 60 fps-es lesz!
-
-
bali93
tag
Hatalmas game lesz, ezt várom már mióta!
-
kovsol
titán
Szerintem ez a játék ami fölös az új konzolokra.
Tipikusan kézi eszközökre tudom leginkább elképzelni. -
törölt tag
Nem sok értelmét látom. Én pl. max telefonon játszok tetris-sel.
-
törölt tag
én maximálisan támogatom a remake-et. a réginek valahogy se a sztorija se a lezárása nem jött át, remélem kijön legalább egy rész az előzményekről (honnan jöttek ezek a furcsa elemek, hova tűnnek el???) és egy két fojtatás. úgyis lesz pár dlc hozzá, majd talán egyben gyűjtői kiadásban megszerezzük
csak legyen sandbox, legyen benne multiplayer 32v32-ben, csini fhd textúrák, és valami jófajta mudvaine vagy slayer aláfestésnek
és könyörgöm kombóval növekvő perkeket!!! legyen nuke meg stady aim, legyen nitro és rewind!!!!
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
"...a valaha készült legjobb Tetris játék fog elkészülni..."
Őszintén mit lehet egy faék egyszerűségű játékon csicsásítani?
A Tetrisnek pont az a lényege, hogy egyszerű, mint a faék.
Gyakorlatilag szinte nulla grafikával, zenével, hanggal is lehet jó Tetrist csinálni. -
Mikiller
aktív tag
Én csak azt akarom, hogy legyen benne ranglista és tudjam benne a rekordomat megdönteni.
Nem vicc, de mostanában ezt az alapvető funkciót valahogy mindig kifelejtik. Androidra sem találok ilyen tetrist azok közt, amik valahogy ki is néznek. PC-n még mindig a kb.10 éves Zetrix-el játszokEsetleg, ha érdekel valakit: Zetrix
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Ha az Ubisoft, csinálja akkor ez is sandbox lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Ubisoft és a Tetris megállapodott a következő generációs konzolokra készülő Tetris játékról.
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- Steam deck OLED 1tb
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 22 éve működő üzletből!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest