Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Höhö.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
pulyka jocó
senior tag
Hát ez érdekess lessz O.o
-
Ubran
tag
Ez a hir tenyleg nem semmi
-
Cipó
csendes tag
GOTY edition is lesz?
S tényleg ezért majd fizet valaki? De tényleg??? Vagy free to play lesz? S skineket lehet venni majd a kockákra ebből jön a bevétel?
Tuti PS+ és xbox liveon ott sorakozik majd az ingyen megkapod kategóriákban.
-
nagyúr
Remélem One-ra is 1080p és 60 fps-es lesz!
Élni és élni hagyni
-
addikt
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
bali93
tag
Hatalmas game lesz, ezt várom már mióta!
-
kovsol
titán
Szerintem ez a játék ami fölös az új konzolokra.
Tipikusan kézi eszközökre tudom leginkább elképzelni.May the Force be with you!
-
törölt tag
Nem sok értelmét látom. Én pl. max telefonon játszok tetris-sel.
-
.LnB
titán
"Őszintén mit lehet egy faék egyszerűségű játékon csicsásítani?"
Elrontani!
Olyan lesz, hogy a különboző formályú elemek szépen egyenként DLC formában jelennek majd meg hozzá
(#7) blackrulz És QTE elemek!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
én maximálisan támogatom a remake-et. a réginek valahogy se a sztorija se a lezárása nem jött át, remélem kijön legalább egy rész az előzményekről (honnan jöttek ezek a furcsa elemek, hova tűnnek el???) és egy két fojtatás. úgyis lesz pár dlc hozzá, majd talán egyben gyűjtői kiadásban megszerezzük csak legyen sandbox, legyen benne multiplayer 32v32-ben, csini fhd textúrák, és valami jófajta mudvaine vagy slayer aláfestésnek és könyörgöm kombóval növekvő perkeket!!! legyen nuke meg stady aim, legyen nitro és rewind!!!!
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
"...a valaha készült legjobb Tetris játék fog elkészülni..."
Őszintén mit lehet egy faék egyszerűségű játékon csicsásítani?
A Tetrisnek pont az a lényege, hogy egyszerű, mint a faék.
Gyakorlatilag szinte nulla grafikával, zenével, hanggal is lehet jó Tetrist csinálni.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Mikiller
aktív tag
Én csak azt akarom, hogy legyen benne ranglista és tudjam benne a rekordomat megdönteni.
Nem vicc, de mostanában ezt az alapvető funkciót valahogy mindig kifelejtik. Androidra sem találok ilyen tetrist azok közt, amik valahogy ki is néznek. PC-n még mindig a kb.10 éves Zetrix-el játszokEsetleg, ha érdekel valakit: Zetrix
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ha az ubisoft csinálja akkor ez is 40-50 euro lesz?
És fog a kockák alatt vizet számolni?"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
.LnB
titán
Ha az Ubisoft, csinálja akkor ez is sandbox lesz?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest