Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
A WoW szerverkliense nem érhető el senkinek, mert a Blizzard nem adta ki és nem is szivárgott ki. Amivel a tört szerverek mennek, az egy összehackelt valami; és itt azt sem lehet emlegetni, a moderátorok már irtottak ezzel kapcsolatban párszor.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
wikings2
őstag
Lesz szerintetek tört verzió? csak mert egyre jobban érdekel a dolog. már picit unalmas ez a kijelölöm ,és üti magától rendszer
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
rupert
tag
Az AI elég butának tűnt a videókban. :S Egyébként grafikára nincs panasz, de csak a grafika miatt fizetni...
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, 2*8 GB G.skill Trident Z Neo, 2TB Kingston SKC3000, Asus ROG Strix 1000W Gold, Asus ROG Strix RTX 3080, Cooler Master Masterkeys Pro L RGB, Logitech G703 Wireless, Lian Li Lancool 215, Alienware AW2518HF 1080p 24" 240Hz, MSI G274QPF-QD 1440p 27" 170Hz, PS4 500
-
Wolverine
félisten
Én speciel kettővel, az egyik a Fallen Earth, a másik a Chronicles of Spellborn (a Global Agenda eddig kimaradt, arról nem tudok nyilatkozni, milyen a harcrendszere)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
wikings2
őstag
Fizetősök között a legrosszabb játék lesz szterintem...
Ingyenesek között pedig egy erősebb középosztálynak mondanámTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
DiamondBack
senior tag
Lineage 2 copy-paste....
-
Dr. Akula
félisten
velük ellentétben a TERA egy havidíjas játék lesz
Ezért pénzt akarnak kérni? -
Ősember
őstag
kicsit sem illúzióromboló, hogy a mezei ellenfelek is 5 emelet magasak és az ijászathoz 10 méteren belül kell lenned azt már meg sem emlitem, hogy milyen női karakter az mmorpg-kben szupermodell
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
szablya
aktív tag
Nem elég részletes a mellek animációja, bukott
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
bigadam94
tag
-
Meglivorn
aktív tag
Esélyesen itt is lehet nem szép (nem mangás, nem elfes, stb) karaktereket alkotni, de nem meglepő módon, reklámban nem ezeket szokták eröltetni (és tapasztalat alapján a játékosok jelentős része sem azt favorizálja).
Ezt pl Aionban alakítottam, tudom, ez is tipikus izomtibor alaptipus. :p Ingame viszont olyannal is összefutottam már, ami tökéletesen alakította a Harlem Globe Trotters karikatúrák stílusát .
[link]A játék a targeting és skill rendszerével biztos, hogy érdekes újítás lesz, aztán majd kiderül hogy működik az elmélet tényleges környezetben (lag, fps, egyebek )
[ Szerkesztve ]
-
aginor
veterán
Miért olyan nagy szám ez a csaj? Egy piszkafa, aránytalan szilikon mellekkel (ha véletlenül igaziak lnnének, akkor is aránytalan)..
vitko:
[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Dyingsoul
veterán
Egy rugóra jár az agyunk, nekem is ő jutott eszembe egyből.
aginor: Ez nem kamu, benne is volt a hírekben, ez az ukrán megasztár válogatás vagy mi. A csóka asszem meghalt de nem vagyok benne biztos, a nyílvessző egyenesen az agyba fúródott.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
bigadam94
tag
-
mephi666
nagyúr
nekem tera patrick jutott eszembe a játék nevéről és a karakterekről... mellesleg ezek is itt szó szerint megb@sszák az ellent lehet, hogy közük van a "művésznőhöz"?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
wikings2
őstag
Szokásos süllyedő mmorpgk....
Ezért fizetni? lol....Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Antibazsi
aktív tag
A karakterek valami pláza tenyészetből valók?
Üdv, Balázs
-
mad1
veterán
Elnezest az offert,de ezt most talaltam...Ijjaszat.
Ne szemetelj ! = Steam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest