Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
ultimate carnage flatout 1,9-ért 90%-on megvéve
már csak a team fortress2-őt árazzák le
-
BalaNce87
addikt
válasz
ProEvoFan #65 üzenetére
Ez igaz de zaavin nem kell várnod senkire mire lejárna az akció, a legtöbb embernek meg csak dlc kéne már mivel a teljes megvan, így semmiképp sem éri meg a magyarnak.
Sima 4 packot tuti direkt hagyták ki lehet úgy már túl olcsó lett volna...pedig engem meg pont az érdekelt volna. Itthon meg nem igazán akar csökkeni az ára a játéknak, 3 dlc kerül annyiba mint a teljes játék, kicsit eltévedtek amikor belőtték az árakat.[ Szerkesztve ]
-
Rent
senior tag
bazz cod mw2 féláras, de még így is 8500!! nem tudom azért még ennyit is sokallok durván, legalább 75%-os lenne. :|
-
Rent
senior tag
közben megoldódott az nfs shiftem, az ea download managerben lehetett beütni a cd keyemet, mind1 ez az 1 gém külön lesz a steamtől, viszont komoly akciók vannak ott is, érdemes megnézni! bár én inkább a steamben gyűjtök
-
zseko
veterán
De jó, hogy ~1 hete vettem meg a Ghost Recon: Advanced Warfighter 2-t 2000-ért a tescoban, most meg az összes rész ~2500 steamen
Ráadásul a tescos tok olyan szar volt, hogy az első kinyitásnál szétrepedt a sarkánál
és a kódon kívül semmi nincs benne
HR24.hu
-
AtHoS
nagyúr
válasz
BalaNce87 #61 üzenetére
Most akkor vagy Én nem tudok számolni, vagy Te
4-es csomagban 18.75 euro/db-ra jön ki a Goty, ami számolás nélkül is kevesebb, mint a külön BL és a DLC-k.
Bár, ha valakinek nem kell DLC az általad is említett okból, akkor még mindig többre jön ki így is 7-8 euroval.
No, de lényeg a lényeg, hogy megéri a 4pack goty most, ha valakinek nincs meg semmi belőle és szándéka is van megszerezni
read-only mode on the forum
-
BalaNce87
addikt
Hát most kiszámoltam ha jól rémlik 7,5 euro volt 4 packbe az alap változat, plusz 4x4 euro azaz 16, a végeredmény (kerekítve) 1 euroval olcsóbb. Alapból iszonyat mód drága a goty kiadás és ugye ahhoz képest l...z az az 50%-os leárazás.
Pl nekem nem nagyon kéne dlc hozzá mivel az alap változatra is viszonylag hamar ráunnék bőven elég az is, így oda amiket a dlc-k tartalmaznak else jutnék.[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
mert azon tul, hogy egesz ido alatt 50%-os akcio van ra, megesik, hogy egy-egy jatekra ezen felul van/volt/lesz ennel kedvezobb napi akcio is (mint pl azokra, miket peldanak hoztal)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Syrano
tag
Hmmm, lehet hogy én látom rosszul, a Ghost Recon napi akciónál a képen a két fickó a CoD:MW2-ből van, vagy tévedek?
Az meg már micsoda dolog, hogy a Fallout New Vegas-t olcsóbban megkapom, ha meg van a Fallout 3. Jah, hogy a dobozos verzió nem számít csak a Steam-es, a fene egye meg...
-
scorpy02
aktív tag
Hm, valóban igazad van. A katalógus 26. oldalán ott vannak az EA által forgalmazott játékok 25-50% kedvezményig. Akkor sajna ME2 50%-tól már nem lesz olcsóbb. Bár ha még bekerül majd a napi kínálatba, ott hátha 50% felé is megy. Mert a Valve játékok is a katalógus 28. oldalán 50%-ra vannak hirdetve most, viszont a CS:S a napi kínálatban pedig 75%-on áll.
[ Szerkesztve ]
-
HS 2142
őstag
válasz
betonfelhő #49 üzenetére
Annyit szerintem mindenképpen, kellően humoros és ötletes, de a végefelé már picit monoton lesz, illetve a második része se hozott sok újdonságot, de ha az egy tetszett akkor a kettőt is szeretni fogod.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
betonfelhő
tag
Overlord complete pack 3 ojró. megéri?
-
bozont
veterán
Most én néztem ennyire félre vagy a Devil May Cry 4 árát tényleg felemelték 5 euróról 10-re?
Ebből mégsem lesz vétel.
mod.: A CS:S-t érdemes megvenni? A 3,75€ nem sok érte, de úgy hallottam rengeteg a cheater.
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
"Egyébként 19:00 után hány perccel állnak vissza az eredeti árak? Mert Mass Effect 2 még 19:10-kor is 15 eurón volt."
nem lehet, hogy a mass effect valamelyik csomag resze?
mint ahogyan peldaul az emlitett cs:s, vagy tf2 is az akcio teljes idotartama alatt 50%-on van, mint minden mas valve jatekamugy ha jol latom, bedoltek a content server-ek
gondolom mindenki tolti a karacsonyi ajandekjatPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Rent
senior tag
pont ezért nem veszem most meg a team fortress2-őt 50%-on 7,5-ért, hanem megvárom, mert tutira le fogják azt is akciózni 75%-ra 3,75-re, vagy esetleg volt már az előző napokon? csak 2 napja figyelem. biztosan meg fogom venni!
-
scorpy02
aktív tag
"tegnap vettem meg 7,5 ért cs:s-t 50%-ért, erre ma 3,75.. na mind1"
Nah pontosan ezért nem vettem meg ma még a Mass Effect 2-t 50%-ért. Ma ugyan csak 25% a kedvezmény, de hátha kifogok még egy 50% felettit.
Egyébként 19:00 után hány perccel állnak vissza az eredeti árak? Mert Mass Effect 2 még 19:10-kor is 15 eurón volt.
-
kovsol
titán
pl AoE3 nem is kapható steamen, amúgy természetesen tudsz vele neten játszani, ha megkaptad a kiegészítőket is akkor az Asian Dynasties amivel neten próbálkozz, mert azzal tolják legtöbben, én is szoktam
(#44) Rent miét ne tudnál ? steamnek semmi köze ahhoz, hogy te tudsz-e neten játszani, szerinted steam előtt nem létezett online játék ?
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Miért kéne elfogadnia a Steam-nek azokat a kulcsokat? Összesen alig van pár tucat játék, melyet regisztrálni lehet Steam-en.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Rent
senior tag
tegnap vettem meg 7,5 ért cs:s-t 50%-ért, erre ma 3,75.. na mind1
viszont kaptam ma 2db eredeti bontatlan csomagolású játékot
egyik nfs shift, másik age of empires 3
viszont egyiknek sem fogadja el a cd kulcsát a steam. ez mitől van??
feltelepíteni fel tudom lemezről, de steamen invalid cd key, nem duplicated, csak invalid. próbáltam elég soxor, és nem jó.
esetleg tudja vki hogy miért? fóliás volt én bontottam fel
[ Szerkesztve ]
-
TomLion
tag
Operation Flashpoint: Dragon Rising mondjuk nem 3, hanem 13,39 EUR.
Majdnem rácsúsztam..''Jobb ma egy XP mint holnap egy Duron''
-
BalaNce87
addikt
Borderlands-ből kimaradt a 4 packes leárazás, mondjuk a goty még oké lenne ha kapásból nem lenne túlárazott, 50% jól hangzik csak hát nemtudom azért, mert goty és van benne 3 dlc miért lesz 50 euro...
-
Fortissimus
őstag
kulfoldon vagy es magyar kartyaval probalsz fizetni?
nekem is volt ilyen problemam, irtam az ugyfelszolgalatnak es azt mondtak, hogy ezen a linken keresztul adjam le a rendelesem. igy minden ok.
egy probat meger''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...Keep your eye on the donut and not on the hole
-
scorpy02
aktív tag
Hát a mai akció nem egy nagy durranás.
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
Minden napra jutott egy játékra némi pénz, ma a Operation Flashpoint: Dragon Rising-t vettem meg.
(#2) Góliát : Ha azt nézed még az MW2 is 59,99€, s nem hinném, hogy idén leakcióznák. Bár ne legyen igazam.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Xaels
félisten
válasz
Wolverine #19 üzenetére
Tény nem mindig sikerül a lokalizálás megfelelő minőségben, de nekem pl. Dragon Age és ME1-2vel nem volt sok bajom. Voltak más játékok amiknél nem jött be a magyar nyelvű próbálkozás.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Xaels
félisten
Szerintem ME2 nálunk nem éri meg. Főleg mert boltban lokalizált változatot kapsz ezért a pénzért és valljuk be azért könnyebb és élvezetesebb úgy játszani egy RPG-t, hogy érted is. De javítsatok ki ha tévedek és steam-en is a lokalizált változatot kapjuk meg.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
scorpy02
aktív tag
Gondolkodom egy Mass Effect 2 DDE-n, csak nehogy az legyen, hogy mondjuk a következő három napban - amikorra is sokan a nagy durranásokat várják - még olcsóbb legyen.
-
Xaels
félisten
Darksiders ~2100Huf-ért jó árban van. Sokat játszottam vele, történet és látványra is a helyén van szerintem. A mostani pakkból talán ez is éri meg a legjobban.
-
nepszter1
addikt
remélem ma oda durrant a steam
-
Thome
veterán
Az OFP ritkajó áron van, ilyen olcsón még nem lehetett megvenni, sehol. Bár, már 1000ft-ért meglehetett venni lemezes verzióban, ez még attól is olcsóbb.
-
geezer
aktív tag
Arkham Asylum?
Mert az már egy ideje félpénzér' megy:
Square enix pakkk -
Balinov
titán
bakker, meg mindig nem tudok az Erstes Visammal fizetni...pedig mar anno a Stalkert/Bejweledet is azzal fizettem ki..
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
kovsol
titán
worms reload az utolsó hétvégi ajánlatkor volt -50% ban, de le merem fogadni várható még januárig 1x
amúgy a CoD ra visszatérve, multi a lényege mindegyiknek és a 6 hoz képest előrelépés a 7, de azt ne felejtsük el, hogy a 6 meg visszalépés volt a 4 hez képestszóval most hozták vissza a szintet(de az a gond csak visszahozták és nem növelték), de kapnak egy nagy feketepontot azért, mert optimalizálás nem lett olyan jó mint a korábbi részeké
DE ne offoljuk szét a topicot[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Szpisti
addikt
Még mindíg a Star Trek Online-t várom... Nem lesz?
-
Góliát
őstag
A Black Ops-ot is leárazhatnák!
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
zseko
veterán
Úgy emlékszem a Blur egy hónapja ettől kedvezőbb volt.
Most szerencsére nincs semmi ami érdekelne, mert messze van még másodikaÉs mindennap venni valamit, kész csőd
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
gp A következő 24 órára is kerültek leárazásra játékok, nézzük, miből élünk...
- Politikai mémek
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Sweet.tv - internetes TV
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Tacx Neo 2T okosgörgő eladó
- SAPPHIRE Radeon RX 550 Pulse 4GB GDDR5 128bit (11268-01-20G) Videokártya,hibátlan,tesztekkel!
- Apple Iphone 14 pro max 128Gb Space Black FÜGGETLEN
- GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC 3X 8G (GV-N207SGAMING-OC-8GD)
- Sony ALPHA 7 IV kit (28-70mm f/3.5-5.6 OSS) ILCE-7M4K bontatlan új
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest