Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz Ateszzero #47 üzenetére
Regelsz Battle.net-en, hozzáadsz minimum egy eredeti Blizz játékot (Warcraft, Starcraft, WoW, Diablo), és bepipálod, hogy jelentkezel a jövőbeni bétákra. Ekkor letölt egy kis alkalmazást a gépedre, ami felküldi a géped adataid az accountodra. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
válasz CooLM@$TeR #34 üzenetére
Soha, senki ne mondjon semmilyen grafikáról véleményt, akinek nincs minimum kalibrált 1920-as, H-IPS monitora. Különben nem mond valósat. Érzed a hülyeséget, ugye?
MOD: Na de várjál. Ha nekem a 14-es CRT monitoron 640-ben tetszik a játék, akkor az rendben van? Ha nem tetszik, az már nincs? Vagy, hogy van ez?
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz CooLM@$TeR #32 üzenetére
Én meg a lenézést és a felvágást bírom.
Ja, meg azt, mikor valaki látatlanban megmondja, hogy a másik mi alapján ítél meg valamit.
-
Viktor77
titán
válasz #85552128 #20 üzenetére
"Azt nekem ne mondja senki, hogy 3 évbe telik, hanyagolták a projektet, ameddig a wow elég pénzt hozott nekik, most viszont már szükség van még 1 játékra."
Ott bukik az okfejtésed, hogy a WoW ugyanannyit hoz nekik mint eddig. Miért mondod múlt időben? Ha csak a WoW bevételein múlna, még évekig nem látnál SC2-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest