- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Egyelőre annyit tudok mondani, hogy a gépemen minden grafikai beállítást feltolt maximumra, meg a fizikát is. Pedig nem egy mai darab, nem is egy erőmű:
Athlon 64 X2 S939 @ 2700 Mhz
2 GB DDR1 RAM DDR1 @ 225 (effektív 450) MHz
Saphire Radeon HD 4830 512 MB, alapfrekin.A játék meg Starcraft, csak új grafikával és új egységekkel. Félreértések elkerülése végett, ez egy nagyon pozitív vélemény a játékról.
Az egyetlen olyan játék, amivel annak ellenére is rendszeresen játszom, hogy a gépet alig bírom leverni és élő játékos ellen összesen 2x nyertem. Úgy néz ki, nem vagyok valami nagy stratéga.Nem ide tartozik, de ha a VGA alapfrekin van (575/900 MHZ) akkor állandóan ezen a frekin megy. Ha bárhova változtatom (+/-), akkor üresjáratban valami 160/200 MHz és a második monitoron csíkoz, vibrál a kép ha az elsőn mozgás van. Terhelve felveszi a tuningos órajelet és nincs semmi probléma egyik monitoron sem. WTF?
-
-
jerry311
nagyúr
Juhúúú. A nagyon szar napról, kiválóvá változott ez a szombat. Alapból úgy indult, hogy ma 9-től, holnap 9-ig ügyeletes vagyok. Ez nem is változott. Aztán a reggeli kávé mellett elkezdtem olvasni a leveleket:
StarCraft(r) II: Wings of Liberty(TM) Beta Test InvitationÍgy már egy fokkal könnyebben elviselhető az ügyelet.
-
Wolverine
félisten
válasz sheriff.crib #53 üzenetére
A SC2-bétakulcs random - lehet, hogy egyáltalán nem jutsz majd be. A Battle.net-accountot neked kell regisztrálni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
sheriff.crib
tag
Mennyi idő után kapunk accot?
Ableton Live - NATIVE INSTRUMENTS -
-
Viktor77
titán
válasz Ateszzero #47 üzenetére
Regelsz Battle.net-en, hozzáadsz minimum egy eredeti Blizz játékot (Warcraft, Starcraft, WoW, Diablo), és bepipálod, hogy jelentkezel a jövőbeni bétákra. Ekkor letölt egy kis alkalmazást a gépedre, ami felküldi a géped adataid az accountodra. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Ateszzero
őstag
Hogy lehet kulcsot igényelni?
-
bozont
veterán
Megnéztem egy-két visszajátszást legalább ha kulcsot nem kaptam. Elég jó és érdekes újítások vannak az egységek terén, nagyon tetszik. A grafika is nagyon szép és 1920x1200 ultra beállítson sincs sok probléma nagyon szépen fut 2v2 esetén is, egyedül annyi hogy most csak 2GB ram van a gépben, de a dupláját elviselné a játék. Ami kicsit zavaró, hogy sokkal komorabb a színvilága mint az első résznek, ami nekem nem tetszik annyira. Kicsit lehetnének élénkebb színek.
Remélem nem maradok ki a következő körben, amikor kulcsokat osztogatnak. -
Wolverine
félisten
válasz ígyvanferi #40 üzenetére
Csak akkor, ha bejelölted, hogy érdekel a bétateszt
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
ígyvanferi
addikt
válasz CooLM@$TeR #37 üzenetére
Ezen túl csak IMAX moziban nézek filmet, nehogy még a végén a szar TN-es monitor miatt ne élvezzem...
Lemaradtam kicsit, béta-kulcsot azok között osztogatnak, akiknek van bnet accountjuk valamilyen játékkal? Vagyis reménykedhetek még?
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz BalaNce87 #31 üzenetére
A Wings of Liberty idén jön, tippem szerint nyáron. A single rész jó eséllyel készen van, viszont a multi tesztelése és finomhangolása nélkül nem lehet kiadni.
-
törölt tag
válasz CooLM@$TeR #37 üzenetére
Akárhogy próbálod fényezni, úgy van, én a SAJÁT véleményemet mondtam el, nekem nem jött be, első résszel nem játszottam, de ez nem is követelmény.
Próbáltam úgy hozzáálni mint egy stratégiai játékhoz, a replayes verzióból nem több dolog is nem tetszik, pl a command bar-t egy kicsit átszabhatták volna, mert az a fekete hosszú sáv állandóan nem muszáj, hogy ott legyen... -
CooLM@$TeR
tag
De mondhat véleményt, önmagában azzal nem lenne probléma. Viszont amikor már ilyen ítéletekig
"Nemtudom mit fejlesztettek rajta ennyi ideig, de nem nagyon látszik rajta, illetve a grafikán mégis..."
jut el valaki, akkor hadd nyilvánítsak már én is véleményt (anyázás nélkül persze), hogy azér' nem ártana teljesen megalapozni a véleményt, hogy jogos legyen. Több ismerős kipróbálta már az only-replay verziót TN-es monitoron meg ilyen-olyan felbontásban stb., mégis amikor átjöttek hozzám és meglátták a játékot azt mondták, hogy elhamarkodottan ítélkeztek, de előtte akkor sem jelentettek ki kategórikusan olyanokat, mint a fentebbi úriember.
-
Gergo88
tag
válasz CooLM@$TeR #34 üzenetére
"Én meg azt bírom, mikor - elvileg - értelmes embereknek a szájukba kell rágni valamit, mert maguktól képtelenek józan ésszel gondolkodni."
És gondolom ez a te dolgod, mert veled ez soha nem fordul elő, és mert szegény halandók nem kompetensek...
Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.
-
Viktor77
titán
válasz CooLM@$TeR #34 üzenetére
Soha, senki ne mondjon semmilyen grafikáról véleményt, akinek nincs minimum kalibrált 1920-as, H-IPS monitora. Különben nem mond valósat. Érzed a hülyeséget, ugye?
MOD: Na de várjál. Ha nekem a 14-es CRT monitoron 640-ben tetszik a játék, akkor az rendben van? Ha nem tetszik, az már nincs? Vagy, hogy van ez?
[ Szerkesztve ]
-
CooLM@$TeR
tag
Elég szánalmas sztereotípiáid vannak, ha ebből neked a felvágás jön le. Ez pont olyan, mikor egy kamerás minőségű filmet megnéz valaki, és azt mondja szarok az effektek; vagy szar autó az Aston Martin, mert nem megy elég gyorsan az új nídforszpídben.
Lényeg: úgy jelents csak ki valamit, hogy a lehető legjobb körülmények alapján dönts, na és ez az amit sokan alig vesznek figyelembe. Másik példa mikor valaki azt írta, hogy szar a grafikája a játéknak, persze neki csak mediumon megy.Én meg azt bírom, mikor - elvileg - értelmes embereknek a szájukba kell rágni valamit, mert maguktól képtelenek józan ésszel gondolkodni.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz CooLM@$TeR #32 üzenetére
Én meg a lenézést és a felvágást bírom.
Ja, meg azt, mikor valaki látatlanban megmondja, hogy a másik mi alapján ítél meg valamit.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz #85552128 #13 üzenetére
Szerintem meg nagyon szép a játék, 1920x1200-ban minden maxon kalibrált H-IPS monitoron játszom vele, és a többi RTS a közelében sincs grafika és design terén. Nagyon bírom azt, mikor egyesek TN paneles szutykok vagy gyengébb vasak birtokában jelentenek ki dolgokat ... ennél csak az a rosszabb, mikor a youtube videók alapján.
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Két héten belül postázzák az újabb meghívókat a bétára, és két éven belül megfog jelenni a játék Hát nekem egy játékom sincs, mondjuk engem a single érdekel csak, mint az 1-be is vagy gép ellen játszani.
[ Szerkesztve ]
-
sheriff.crib
tag
ne is mondd igazából Diablo3-t jobban várom , mint az SC2-t, de azért ezek olyan alap, ha lehet ennek nevezni "műalkotások" lesznek, amiket kár lenne kihagyni.
A gyűjtemény nem lehet hiányos!
Viszont jobban örültem volna annak, ha úgy adják ki a bétát, mint a Bad Company-t....[ Szerkesztve ]
Ableton Live - NATIVE INSTRUMENTS -
-
sheriff.crib
tag
válasz sheriff.crib #16 üzenetére
Félreérthetően írtam sorry :
Tehát javítva: Manapság nem jött ki olyan játék, ami százezreket-milliókat lekötne....kivéve a wow..
*itt igazából maga az játékosok száma a lényeg.Ableton Live - NATIVE INSTRUMENTS -
-
Ptech
addikt
válasz #85552128 #25 üzenetére
Az is nagyon egyszerű: battle.net promóció.
Ki mondta hogy kell a multihoz történet? De hogy is jött ez ide? A történetetírókat meg az AI programozókat akkor te beraktad volna battle.netet hegeszteni meg textúrákat rajzolni, csak hogy pillanatok alatt kész legyen egy béta, vagy mi?
Egész egyszerűen nem éri meg nekik, hogy a szép lassan évek komoly munkájával felépített Blizzard brand image-t akármi meggondolatlansággal megingassák. Eddig működött, hogy nem kell rohanniuk, és nem a kiadás időpontja a prio, mint más kiadó/fejlesztőknél, hanem a minőség, miért változtatnának rajta?
-
Wolverine
félisten
A WoW nem stratégia, de ez mellékes.
#18: vettél már meg olyan játékot, amihez 2 kiegészítő is megjelent?
#20: a SC2-t 2007-ben mutatták be - és szerinted akkor kezdték a fejlesztést? és azóta nem is nyúltak hozzá? Ne viccelj. Egyébként a WoW-ból most több bevétel van, mint volt 2007-ben, vagyis a pénz mint ok kiesett.
#25: a sztori szerintem már mindhárom kampányhoz megvan, legalábbis amennyire én Chris Metzen eddigi munkáit ismerem. És bár sem a multihoz, sem a bétához nem kell történet (de oda sem árt, ha nem csak annyit kapsz, "itt egy térkép, foglald el, ne érdekeljen, miért vagy itt"), de balance igen - és egy RTS-nél a balance behangolása a legkomolyabb feladat. Az évekbe és rengeteg tesztelésbe kerül, és igazából sosem ér véget a piszkálása.[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz #85552128 #20 üzenetére
"Azt nekem ne mondja senki, hogy 3 évbe telik, hanyagolták a projektet, ameddig a wow elég pénzt hozott nekik, most viszont már szükség van még 1 játékra."
Ott bukik az okfejtésed, hogy a WoW ugyanannyit hoz nekik mint eddig. Miért mondod múlt időben? Ha csak a WoW bevételein múlna, még évekig nem látnál SC2-t.
-
edward2
addikt
válasz GegeWarrior #10 üzenetére
Vagy mert ki kell épiteni a 3 faj nagyonszép történetét majd jöhet is a várva várt bár minden eszközzel nagyban tagadott World of Starcraft.
-
törölt tag
Azt nekem ne mondja senki, hogy 3 évbe telik, hanyagolták a projektet, ameddig a wow elég pénzt hozott nekik, most viszont már szükség van még 1 játékra.
Ezek pénzéhesebbek mint az EA, mi az, hogy egy bétához is eredeti játék kell?
Teszem azt a 3 játékuk közül (wow, diablo sc) nekem egyik se jön be, de ezzel mondjuk megnéznék egy bétát??? -
Sicilian
addikt
Viszont a Diablo3 tuti megveszem mind1 mennyibe kerül.
És abból remélem lesz CE változat, mert az kell !!
Nálam a Diablo3 az Diablo3 és ennyi...nothing is true everything is permitted..
-
Sicilian
addikt
válasz GegeWarrior #10 üzenetére
Háát akkor az már tuti kimarad nálam, 1 játékért nem fogok 3szor fizetni
nothing is true everything is permitted..
-
gfefe
őstag
válasz #85552128 #13 üzenetére
"Nemtudom mit fejlesztettek rajta ennyi ideig, de nem nagyon látszik rajta, illetve a grafikán mégis..."
Mondjuk azt, hogy a 3 faj tökéletes egyensúlyba legyen...
Vagy , hogy egy élmény legyen vele játszani....HA ezt a játékot ugyan azzal a graffal adták volna ki amivel az előzőt akkor is 1000000 fölötti példányok fogynának...
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
sheriff.crib
tag
Az SC2 a Diablo 3 olyan vérfrissítő release lesz, hogy szerintem velem együtt egyesek lefogják sz@ni magasról, hogy mennyibe kerül!Mert az SC2 az SC2 ennyi.
Manapság nem jött ki olyan stratégia ami százezreket-milliókat lekötne...Wowot kivéve...Ableton Live - NATIVE INSTRUMENTS -
-
iZed
aktív tag
csak ritkan jon el az ember eleteben h egy kitalalt szamsorral $100-at kereset. koszi starcraft + ebay ha kiadjak a kovetkezo betakulcsokat akkor majd $150et fogok kerni egy random szamsorert
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz errorcode06 #3 üzenetére
Minden kampány önállóan jön majd, de a multiban hozzáférhető lesz mindhárom faj. (és tekintve, hogy a Battle.netre regisztráláshoz ugyanúgy kell majd a kulcs, ahogy a WoW-nál, nem vagyok abban biztos, hogy találni fogsz elfogadható warez verziót lévén Bnet-aktiválás nélkül nem fog menni a single sem)
szerk: #13: a game nem a csúcskonfigra lett optimalizálva, ahogy egyetlen Blizzard-játék sem. Elvileg még az én 5 éves vasamon is el fog futni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát nemtudom...
Replayek alapján nekem nem jön be...
Az egységek kinézete nevetséges...
És tudom, HOGY NEM A GRAFIKA SZÁMÍT, de elvárná az ember, hogy max beállításokkal szépen nézzen ki.
Nemtudom mit fejlesztettek rajta ennyi ideig, de nem nagyon látszik rajta, illetve a grafikán mégis...[ Szerkesztve ]
-
marcias
őstag
Az egyetlen játék, amiért biztosan nem fogom sajnálni a pénzt.
-
GegeWarrior
senior tag
Tudtommal már biztos, hogy külön lesz a 3 faj. Az első alcíme: Wings of Liberty[link]
A második lesz a Zerg, Heart of the Swarm , a harmadik értelemszerűen a Protoss, Legacy of the Void alcímmel. Persze ezek a címek, nem biztosak kivéve az elsőtPersze abban biztos vagyok, hogy a pénz maximalizálása miatt döntöttek a szétszedés mellett. Hogy a multi, hogy alakul arról fogalmam sincs.
[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Sicilian
addikt
Én is remélem, hogy nem valósul meg, mert annyit tuti nem fizetnék ki érte.
Akkor sajnos arról is lemaradok, de bizakodó vagyok.
Bár ezzel a koncepcióval jó kis profitra tennének szert, sokan megfogják venni
még így is.nothing is true everything is permitted..
-
válasz errorcode06 #7 üzenetére
Hanyagold a warez témát! Köszönöm!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
errorcode06
őstag
És ? Néhány hét, és a torrent oldalakról lehet majd letölteni a crack-elt, telepített verziót, amit offline is lehet tolni... A multi engem spec nem érdekel...
Szerk : Különben is, ha csak bnet acc kell neki, nem speciális starcraft 2 acc akkor nyert ügyem van (van starcraft origi, dio1-2, meg wowos accom)
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
anulu
félisten
de, es sok sikert a tort kereseshez, mert a telepito mar kerni fogja a battle.net accountot.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Honzi
senior tag
Remélem nem fog megvalósulni bár így tudnak több hasznot termelni szal gyanítom hogy nem fogják elvetni az ötletet.
Kérdés:Ha a játékot 3külön részre bontják és ha én csak az elsőt veszem meg akkor a többi résztől fügétlenül kapok egy rendes multit is?
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
errorcode06
őstag
Engem ez hidegen hagy.
Sok játékhoz próbáltam már bétát szerezni, eddig sikertelenül /cry...Ha kiadják a véglegest akkor letöltöm, és csak akkor veszem meg, ha nagyon bejövős...
Am ezzel a 3 kampány 3 külön "játék"-kal mi a helyzet ? Tényleg meg fog valósulni ?Szerk : Ha megvalósul, remélem nem az lesz hogy minden kapánylemez(terranzergprot)
külön 10ezrekbe fog kerülni (30k+ a játék), mert akkor nagyon sok vásárlótól fognak elbukni. Elsősorban tőlem...[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Honzi
senior tag
Remélem ehhez is kapok kulcsot mert ha nem rájuk gyújtom a házat
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
atike
nagyúr
"talán..."
Hajaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest