Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
Én úgy tudom lesznek benne hajók. És gondolom lehet venni sajátot vagy lesz "Tömegközlekedés" (Felszállsz egy kompra ami elvisz az adott bolygóra)! Szerintem!
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Archer
őstag
Szerintem a KotOR-ok (főleg az első rész) grafikája akkoriban baromi jó volt és azért sokat hozzátett a játékhoz hangulat terén.
MMO-val az a baj, hogy normális, élvezhető történetet nem lehet hozzá írni így elveszik az egész varázsa. A fejlesztők gondolom ezt a mostani MMO őrületet akarják meglovagolni de szerintem egy olyan cég aki készített egy NwN-ot vagy egy Baldur's Gate-et, maradjon csak a single játékoknál.Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
törölt tag
-
Archer
őstag
De jó is lenne inkább egy KotOR3
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Varoz
addikt
Már miért lenne gáz a grafika? Ez nem egy Single játék amin akkora graf kell. Az MMO-nál próbálnak mindenkit befogni, meg amúgy is ez még csak a kezdet, még lehet hogy jobb lesz! De nekem így is bejön, csak lenne már kint.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
brumesz
aktív tag
értem én hogy mmo de ez a graf akkor is gáz így 2008 végén(szerintem)
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
törölt tag
Jo jatek lesz akkor ez lesz elso MMO amivel jatszani is fogok (SW fanboy meghat Bioware mar csak garancia egy RPG-nel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Adam Audio A4V + Sub8, stúdió, desktop hangfalszett
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
- HP ProDesk 400 G4 DM
- Egyedi Gamer PC eladó! Ryzen 5 3600/GTX 1080/16GB RAM 3200MHZ/MSI B450/256GB SSD+500GB HDD
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest