Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
sztem ez egy nagy parasztvakítás. lényegében még semmit nem láttunk, amiket eddig mutattak azt bárki összehozza aki ilyen műfajban utazik. majd ha mutatnak vmit akkor hiszek, addig nem, ne legyünk már olyanok mint a birkák.
félreértés ne essék, én is várom és szeretném ha jó lenne, de ez még nagyon semmi ahhoz hogy 1 év múlva kész játék legyen. ha tényleg még csak ennyi van kész és ennyi mindent akarnak bele, az még min. 2 év... -
Volfram42
senior tag
Mondták a fejlesztők, hogy az elején nem lesz valós felszállás, lesz például a földön néhány pont ahova leszáll egy animáció keretében. Ezek Nagyobb városok lesznek. És a legtöbb bolygón ilyen lesz. Majd a megjelenés után tervbe van véve a valós légköri felszállás, akár harc, de az nagyon távoli és nem akarják túlvállalni magukat ezért nem lesz benne az indulásnál. Több, mint száz bolygóval akarnak kezdeni, én nem is várom el, hogy mindet modellezzék le a saját légkörével, gravitációjával.
-
Malibutomi
nagyúr
Maradjunk annyiban tömören, hogy a két game között van egy egymilliós scale szorzó. A többire azt tudom mondani, hogy úgy egy hét olvasással már felszippanthatsz annyi infot, hogy nagyjából átlásd mi készül.
Addig:
Star Citizen összefoglalóEgy válasz miért költ rá valaki
Egyébként a legalapabb 35$-os plegde-el is megkapod a játékot, alfa-beta hozzáférést, nem kell sokat költeni.
Jó mozizást...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Friss trailer a sokak által várt játékból.
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest